If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вярвам че и тук ще има възможности в бъдеще за поукпка под 20 000 така че човек спокойто може да кешира на тия нива ДАКС като го гледам последните години колко се въртя около 10 000
Вярвам че и тук ще има възможности в бъдеще за поукпка под 20 000 така че човек спокойто може да кешира на тия нива ДАКС като го гледам последните години колко се въртя около 10 000
Хе-хе-хе-хе: сега бичетата сигурно се черпят с шампанско и уискенце и пури и довечера ще се направят на кучета Ми да са ви честити 20 000 - все някога трябваше да пробие - и а се поклоните доземи пред великият мъж, който всеки ден показва, че не само: Бльъ-бльъ-бльъ, както си мечтаеха соросоидите и поклонниците на Полуживата, но - действа според каквото казва.
Пипбелов - не учуден, защото в съседната тема сравнявах Софармите с крайно могъщи хапчеджийници по света. А кои са тия, дето ги изброяваш: разпознах само Pfizer, които тоже дебна?
Нали знаеш, че аз не се занимавам със спекулантство. Просто искам да си купя малко, след като вече си имам (и още ще си пазарувам GSK) - ценя браншът на хапчетата - защото е неунищожим - също както и например суровинният бранш, на който искам да наблегна тоже.
Хубавото при GSK e попътния вятър от евтиния паунд дето им духа в платната.
Но хапче бранша както го наричаш не са само те, например и ABBV, SNY, TEVA, PFE, NVO, NVS...все солидни и с яки основи компании, всички кихат над 4% дивидент, селектнал съм ти тия щот те знам че все това ти е в главата първо....
Не са и особено скъпи като цяло, средното за тях към момента е търговия на ок 11 ебитда със 4.2% дивидент на фона на консенсусен 8% годишен растеж идните години.
Ако сравниш с познатата ти чичофарма - ще си поучуден...
Коментар