IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Там е руска ролетка ....При цена на петрола под 70 няма да ги бъде...Докато цените се качат и задържат поне 2 г. най малката беда ще бъде драстично увеличаване на капитала за сметка на настоящите акционери. Въпреки написаното може и да си взема...
    http://www.rigzone.com/news/oil_gas/...Value?rss=true
    и аз може да си взема малко....като цяло петрола ще е нагоре,от фалит никой няма да спечели а преструктуриране и договорки винаги могат да се направят като компромисно решение така че от днешна гледна точка може да се пробва за покупки при евентуално локално дъно....поне според мен разбира се
    напоследък гледам и европейските банки наближиха доста от върховете си за последните години а идват избори във Франция и Холандия без ясна развръзка,отделно има доста скрити рискове за икономиките,ДБ не се знае все още на какво се крепи както и някои Италиански и Гръцки банки.....скоро не е имало ясно изразена корекция благодарение на артистичните умения на Тръмп но не се знае и от там какво ще излезе....по мое скромно мнение последните месеци се консумираха основно положителни новини и очаквания.....така че предстоят интересни дни...
    Last edited by absd; 04.03.2017, 22:31.
    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
      здравейте колеги
      някой следи ли SDRL гледам доста водица глътнаха днес...за покупка предвид евентуално възстановяване.....?!?
      https://www.investing.com/equities/seadrill?cid=21088
      Там е руска ролетка ....При цена на петрола под 70 няма да ги бъде...Докато цените се качат и задържат поне 2 г. най малката беда ще бъде драстично увеличаване на капитала за сметка на настоящите акционери. Въпреки написаното може и да си взема...
      http://www.rigzone.com/news/oil_gas/...Value?rss=true
      Last edited by Protokol; 04.03.2017, 20:13.
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Инвесторът, ако пак решите да го неутрализирате тоя лаладжия, просто му забранете да пише за мене и да ме споменава. Сам ще се разкара, защото ако не ме коментира мен: Императорът, просто няма да има какво да дърдори.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императорите /колкото са там/ - така и не си научиха урока: пазарите, ако и да се състоят от "милиони човечета" - тия милиони човечета са не повече от 5 % от ония фирми-производители, които участват в пазарите, за да могат да си доставят суровините, за да върви производството, което ще реализират някъде, па ОТНОВО ще си купят от тяхната валута, за да възобновяват ПОСТОЯННО производството си.

Айде да видим сега, дали императорите ще разберат какво им казвам, за да не тръгнат отново от там, че пазарът се води от спекуланти /ПРИНОСЪТ на които е по-малко от 5% на валутните пазари/.

Чакаме, за да се уверим - толкова ли неразбираемо съм го написал.

към императорите: информацията, която даваш - е подвеждаща за много хора тук. Не го ли разбра? Баба /ти/ Йелън се почесала по главата, а пазарите тръгнали нагоре, а когато се била почесала много по-надолу - пазарите пак били тръгнали нагоре... Не го ли сФана това, Ве император ли си, що ли? Не баба /ти/ Йелън и ти - сте регулировчиците на пазара! Не сте! Защото той ще ви издуха за секунди!

Чакаме, за да се уверим, дали най-после ще зацепят и императорите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

не, извратено е снап да струва повече от близърд и ибей

Тия Снап не бяха ли някакви хип-хопърченца и кой ги е пуснал на борсата?

Да, това, че струват повече от Бейското е абсурд - че това е губеща компания !!! Но и безименния е прав, пазарът си знае и си прави к`вото ще... само дето пазарът се състои от милиони и милиони човечета, които се водят: някой по логическите си (верни и неверни) разсъждения, други - по голи емоции... и ного от тях (особено от втората група) горват кат` тако`а - именно защото карат на емоционалство, не и на разсъдък.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

КО е извратено, ВЕ, "анализаторе"?

Още ли не си сФанал, че твоите "аналогии" - ряпа да ядат пред НВ Пазара!

Баба /ти/ Йелън и ти - сте, които на ПАЗАРА ще давате наклона на оная му работа!?! Я се скривайте от тук!

ПАЗАРА издухва всички "анализатори" - и му е през оная работа кой-как го анализираЛ! Ако можеш да се приспособиш и да вземеш нещичко - съвсем малко, снишавай се и работИ за себе си, но да разбереш пазара - това няма да ти се случи. Не и в тоя живот! И стига си пълнил главите на хората наоколо с тъпни и опити за словоблудство. Чист спам!
              Че и ти се правиш на анализатор ного повече от мене... що не се скриеш? Рисувай си чертичките за домашно и не ни занимавай с драйфаниците си - имаш си помещение с две нули за целта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Допреди неотдавна пазарът се сриваше, ако баба Йелън дори само завоалирано намекнеше, че лихвата може да вдигне. Сега същият пазар скача, когато тя каже, че лихвата ще вдигне.

Това е извратено.
                не, извратено е снап да струва повече от близърд и ибей

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Допреди неотдавна пазарът се сриваше, ако баба Йелън дори само завоалирано намекнеше, че лихвата може да вдигне. Сега същият пазар скача, когато тя каже, че лихвата ще вдигне.

Това е извратено.

КО е извратено, ВЕ, "анализаторе"?

Още ли не си сФанал, че твоите "аналогии" - ряпа да ядат пред НВ Пазара!

Баба /ти/ Йелън и ти - сте, които на ПАЗАРА ще давате наклона на оная му работа!?! Я се скривайте от тук!

ПАЗАРА издухва всички "анализатори" - и му е през оная работа кой-как го анализираЛ! Ако можеш да се приспособиш и да вземеш нещичко - съвсем малко, снишавай се и работИ за себе си, но да разбереш пазара - това няма да ти се случи. Не и в тоя живот! И стига си пълнил главите на хората наоколо с тъпни и опити за словоблудство. Чист спам!

Коментар

• Допреди неотдавна пазарът се сриваше, ако баба Йелън дори само завоалирано намекнеше, че лихвата може да вдигне. Сега същият пазар скача, когато тя каже, че лихвата ще вдигне.

Това е извратено.

Коментар

• здравейте колеги
                      някой следи ли SDRL гледам доста водица глътнаха днес...за покупка предвид евентуално възстановяване.....?!?
                      https://www.investing.com/equities/seadrill?cid=21088
                      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Безплатен Пимко уебкаст на тема asset allocation през 2017:
                        https://event.webcasts.com/viewer/event.jsp?ei=1136602
                        Last edited by Misho ILIEV; 03.03.2017, 19:56.

Коментар

• Те и фейсбука го саборясаха след ипото(глътнах вода тогава),ама после....
                          Тия онлайн боклуци имат много фенове,изветрели тикви-колко щеш.
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Мерси! Прекалено сложно ще ми е да проверя. Звучи ми разумно. Ако kubrat иска - да оборва сметките.

8.65% надолу не ми се вижда много. Още повече, че risk aversion-на вероятно ще се промени, т.е. ще намалее.
                            Нищо няма да оборвам, сметките изглеждат верни за 10 г. хоризонт, аз съм ползвал и терминъл валю, от там са разликите
                            Иначе влиянието на лихвите не може да се разглежда изолирано. Едно е повишаването на лихвите заради инфлация, което всъщност подтиска търсенето и печалбите на компаниите, съвсем друго е нормализиране на лихвите заради добрата икономическа среда при растящи печалби, едно е увеличаването да провокира очаквания за агресивни бъдещи вдигания на лихвите, друго е да се приеме, че вече е стигнато целевото ниво и няма да има бъдещи вдигания. Лесно може да се види как последните 2 вдигания имаха съвсем различен резултат върху пазара просто защото бяха осъществени в различна среда.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Аз мисля,че това е един балон. Куха компания прекалено надценена, ще потъне като туитър. Нещо краткосрочно еуфорично може да се отиграе. Разбира се лично мнение
                              много еднорози се навъдиха. снап какво да кажа, 20 милиарда за компания с 400 милиона приходи и ако не греша към половин милиард загуба. никакви конкурентни предимства, могат да станат нещо като майспейс според мен
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Какво мислите за Snap чудя се да ли да не влезна с някоя бройка
                                Аз мисля,че това е един балон. Куха компания прекалено надценена, ще потъне като туитър. Нещо краткосрочно еуфорично може да се отиграе. Разбира се лично мнение

Коментар

Working...
                                X