Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНещо не ми се връзва голямата картинка.
Вземат 30+ млрд. заеми, правят много придобивки, печалбите растат за сметка напомпаните цени на продуктите... Въпреки, че в тях няма нито едно лекарство, което човечеството ще забележи, че липсва ... И драмата започва .
Разходи (лихви) по обслужване на заеми - 3 млрд. + ...
Не ми стана ясно къде са изпариха входящите парични потоци ? Макар и към момента да са намалели приходите, то няма експанзия ...
Не остана ли някаква стойност в придобитите брандовеПървоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Пълни са със стойност, виж най-големия авторитет в областта на вземането на сложни решения с прости сметки какво каза- http://aswathdamodaran.blogspot.bg/2...urning-to.html
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Обаче ValueAct смятат, че има и са взели още Valeant.
http://www.cnbc.com/2017/03/16/valea...ups-stake.html
Коментар
� -
Обаче ValueAct смятат, че има и са взели още Valeant.
Вземат 30+ млрд. заеми, правят много придобивки, печалбите растат за сметка напомпаните цени на продуктите... Въпреки, че в тях няма нито едно лекарство, което човечеството ще забележи, че липсва ... И драмата започва .
Разходи (лихви) по обслужване на заеми - 3 млрд. + ...
Не ми стана ясно къде са изпариха входящите парични потоци ? Макар и към момента да са намалели приходите, то няма експанзия ...
Не остана ли някаква стойност в придобитите брандове
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТоя шиит Valeant има ли някаква стойност въобще ... като си помисля, че закрих едни къси на 115 ...
Коментар
� -
дали балона не започна да влиза в еуфорична фаза?от както Тръмп стана президент през ноември миналата година каквато и новина да излезе пазара все е нагоре.....да се чуди човек дали ФЕД иска да покаже една невероятно развиваща се и просперираща икономика за да може да си прокара спокойно политиката за вдигане на лихвите... ???"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеВалеант имат 30 млрд. дългосрочен дълг. Успяват да докарат 3 млрд. equity.
Но как го правят този номер? С 19 млрд. intangible assets и 16 млрд. goodwill. Също така докараха EPS-а от 4.10$ през 2014 на -3.69 миналата година.
На практика стойността им е отрицателна. При тях equity-то трябва да го наричат accumulated deficit
Коментар
� -
В смисъл? Защо не съм инвестирал като бях на 23 години ли?
Не...Имах предвид оценката която пазара беше дал на VRX
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениесамо не ми е ясно защо пазара го разбра едва онзи ден (т.е. преди година )
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеВалеант имат 30 млрд. дългосрочен дълг. Успяват да докарат 3 млрд. equity.
Но как го правят този номер? С 19 млрд. intangible assets и 16 млрд. goodwill. Също така докараха EPS-а от 4.10$ през 2014 на -3.69 миналата година.
На практика стойността им е отрицателна. При тях equity-то трябва да го наричат accumulated deficit
Коментар
� -
Валеант имат 30 млрд. дългосрочен дълг. Успяват да докарат 3 млрд. equity.
Коментар
� -
НикакваЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТоя шиит Valeant има ли някаква стойност въобще ... като си помисля, че закрих едни къси на 115 ...
Коментар
�
Коментар