Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеETRM уби рибата, изяде мечките и изгони пингвините.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
От тези има ли някоя на печалба ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеETRM уби рибата, изяде мечките и изгони пингвините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАбе: Доналдът да не е започнал вече да строи своята голяма, могъща и красива стена откъм чушкаджиите? Защо така поскъпнаха Рио Тинто и Англоамерикан? Човек да не може да си напазарува нищо, баси -винаги като си харесам нещо секси и то прави: Яхо-о-о-о.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук следя
CVM MSTX ETRM OTEX CUR DRYS MACK PTC AMDA NEO стигат толкова за сега
Коментар
-
Абе: Доналдът да не е започнал вече да строи своята голяма, могъща и красива стена откъм чушкаджиите? Защо така поскъпнаха Рио Тинто и Англоамерикан? Човек да не може да си напазарува нищо, баси -винаги като си харесам нещо секси и то прави: Яхо-о-о-о.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Проблемът си е техен. Могат да скъсят облигациите, примерно. А могат и да не правят много пари за известно време.
Америкнските акции не ги виждам да паднат. (Освен ако Тръм не извърши доста големи глупости, но не ми се вярва.)
Ще има доста отлив от облигации към акции. Ще има растеж на печалбите 2017. Вероятно и повече обратно изкупуване ако Тръм позволи на корпорациите да приберат кеша от чужбина в САЩ.
Безименов е прав - пътят надолулу е по-лесен, това го знаят дори бебоците, които тепръва се учат да се изправят на все още кекавите си краченца... но дори те знаят, че после - от лесният път надолулу - боли дупето. Защото гравитацията има доста болезнени доводи в своя полза.
Ще видим Дау на 20 000, ще го видим сигурно и на 28 000 - ама доста криволици дотогава ще има - живот и здраве. Аз вярвам в мъдростта на Доналдът и могъществото на Америка, която той ще възроди - но това не означава, че сега САЩ и Япония са хипермегаебасибалоните.
Днес гледам - Британия - исторически рекорд един вид - виждате ли какво прави една сгодна за инвеститорите промяна в данъчната политика? - щото аз мисля: причина до голяма степен туй - разбира се: и поевтинялото пак Бабе.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
Не, ама графиката е един път. Не бях виждал такава досега. 18 000% за месец, дай боже всеки му!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНякой следи ли ETRM ?
Коментар
Коментар