IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тесла затвори гапа от преди месец(23.02), на печелившите честито
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
      Рей Далио за инвестирането в условията на популизъм:

https://www.bridgewater.com/resources/bwam032217.pdf

Евала. Ако ти попаднат и други рипорти на Далио шервай смело. Всяка сричка на този човек си заслужава вниманието.

Коментар

• Рей Далио за инвестирането в условията на популизъм:

https://www.bridgewater.com/resources/bwam032217.pdf

Populism is a political and social phenomenon that arises from the common man, typically not well-educated, being fed up with 1) wealth and opportunity gaps, 2) perceived cultural threats from those with different values in the country and from outsiders, 3) the “establishment elites” in positions of power, and 4) government not working effectively for them. These sentiments lead that constituency to put strong leaders in power. Populist leaders are typically confrontational rather than collaborative and exclusive rather than inclusive. As a result, conflicts typically occur between opposing factions (usually the economic and socially left versus the right), both within the country and between countries. These conflicts typically become progressively more forceful in selfreinforcing ways.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

имам един превоз . кажи кога си свободен с таксито
          Немаш достатъчно пари за мен
          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Виж на седмична какво се заформя на дакса и нисето и кажи какво виждаш?аз видим още бой и спад
            имам един превоз . кажи кога си свободен с таксито

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

еееееи голям страх аре малко шамари и правите акинг в гащинг
              А, аз не съм човек, дето се шашка от спадове. напротив: бих предпочел спадче, та да се нагувича на сгода.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

`Ми аз мисля, че от тия нива е ного по-лесно мишкуняците да ни бият, отколкото да ги бием ние.
                еееееи голям страх аре малко шамари и правите акинг в гащинг

Коментар

Виж на седмична какво се заформя на дакса и нисето и кажи какво виждаш?аз видим още бой и спад
                  `Ми аз мисля, че от тия нива е ного по-лесно мишкуняците да ни бият, отколкото да ги бием ние.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Защо ни биха днес - и: отлив към облизвации?
                    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

И аз това си помислих като погледнах GSK - че нищо не разбирам. Просто ако беше толкова очевидно, че ще фалират анализаторите трябваше също да са забелязали.

Както казва Бъфет, човек трябва да стои в кръга на нещата които разбира (или поне си мисли, че разбира). Няма занчение дали този кръг е малък или голям, важното да не се излиза от него
                      Дядката е прав по принцип, ама защо реши, че GSK ще фалират, заради няколко цифрички, които са такива вероятно заради еднократни ефекти от разни работи? Например - врътките, които правиха с Novartis - колосална обмяна на активи.

Ето отчетът - гледай колко растат продажбите и основната печалба... а и нали не мислиш, че милиони инвеститори са идиоти? Впрочем ти рече, че не се тревожиш за. Аз си я харесвам тая компанийка могъща, имам акции и мисля да си зема още.

http://annualreport.gsk.com/assets/d...AR.FULL.V3.pdf

Коментар

• Защо ни биха днес - и: отлив към облизвации?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Кажете нещо за Teva. Утре може и да направи двойно дъно... Мисля да се включа...
                          ами освен да се чака на 32 и да се пълни друго не виждам какво може да се каже
                          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

ми след 110 дни без спад от повече от 1% какво очакваш
                            Поне за мен до края на март месец едва ли ще има корекция
                            После идва Q1 от където ще лъхне оптимизъм така ,че април -май там някъде по сериозна корекция
                            Last edited by lobos; 21.03.2017, 20:41.

Коментар

• Кажете нещо за Teva. Утре може и да направи двойно дъно... Мисля да се включа...
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

http://www.varchevbrokers.com/не-спи...т-пазар/
                                Не спирайте да вярвате в бичият пазар

зомбирането взема невиждани размери
                                ми след 110 дни без спад от повече от 1% какво очакваш
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X