IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Голям страх ги тресе посредниците и дистрибуторите че амазоните ще им изядат фарма хляба.
    wba, cah, mck, abc, cvs, exrx etc - всички сосно на червено напоследък...
    Специално за дистрибуторите, две неща не ми харесаха. CEO-то на McKesson наскоро си е продал всичко опции изтичащи до януари 2019-а. Нетните му приходи са над 60 млн.

В по-дългосрочен план, според мен за да е силен и максимално ефикасен един дистрибутор, той следва да се намира между два фрагментирани пазара. На този пазар, Walgreens и CVS разполагат с голям дял. Като се добавят и големите вериги като Walmart и Kroger, ритейлърите ми се струва че притежават значителна сила. Въпреки това, на правилната цена дистрибуторите е възможно да станат атрактивни.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ако това те тревожи не съм апокалиптик за акциите. Дори смятам ( грешно или не) че сме едва в началния период на irrational exuberance, .
      Май май...

Коментар

• Long Visa @109.03

Добавям още малко, че да мога да спя спокойно. Напоследък се изтормозих, че количеството е малко в сравнение с увереността ми, че е добра дългосрочна инвестиция.

Докато другите хвърлят Визата, за да вземат Гугъл и Амазон.

Коментар

• Голям страх ги тресе посредниците и дистрибуторите че амазоните ще им изядат фарма хляба.
          wba, cah, mck, abc, cvs, exrx etc - всички сосно на червено напоследък...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
            Някакви храбри ТА експерти няма ли да влязат къси на НАСДАК за утре
            Аз може и да влезна за няколко пункта. В понеделник хванах 6 пункта на сп500 къси, в сряда влезнах по рано дълги и като цяло бях -2 пункта. Утре е петък все пак края на месеца, ако видя сигнал на чарта ми които ми чертае на 1 пункт графиката може да влезна смело

Коментар

• Някакви храбри ТА експерти няма ли да влязат къси на НАСДАК за утре

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение

дано се завърнат.
                Дано, но не ми се вярва. Хубави времена бяха. И ravnovesie беше по-активен тогава. Ставаше дискусия в NYSE.

Коментар

Според мене Ив е тук сред нас под друго име. Но няма да си признае.

А Ники го изгонихме за съжаление. Един професионален трейдър имахме и го отказахме. Това е положението.
                  дано се завърнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                    тук в хамериканско погрома от 23К ли ще почне или ще го бутат до 25.000?
                    Остави тая работа. Кажи кога Фолксфаген ще отидат на 200 евро. Писна ми да се мотаят в този рейндж вече повече от година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение

То впрочем какво стана с него? Навремето имаше интересни дискусии, тогава и Ники5 пускаше интересни трейдове ама се загуби нанякъде
                      Според мене Ив е тук сред нас под друго име. Но няма да си признае.

А Ники го изгонихме за съжаление. Един професионален трейдър имахме и го отказахме. Това е положението.
                      Last edited by Misho ILIEV; 26.10.2017, 01:59.

Коментар

Ив Макс да беше тука, да ми натрие носа за CMG и да ми го върне за BAC и PCLN дето го бъзиках.

Искам повече Виза и е крайно време да взема малко от ВПК, примерно Локхийд Мартин или Дженеръл Дайнамикс.

А се чудя дали да не намаля AIG и Уелс Фарго. Имам и няколко дребосъка, които се чудя дали да не разкарам.
                        То впрочем какво стана с него? Навремето имаше интересни дискусии, тогава и Ники5 пускаше интересни трейдове ама се загуби нанякъде

Коментар

• Ив Макс да беше тука, да ми натрие носа за CMG и да ми го върне за BAC и PCLN дето го бъзиках.

Искам повече Виза и е крайно време да взема малко от ВПК, примерно Локхийд Мартин или Дженеръл Дайнамикс.

А се чудя дали да не намаля AIG и Уелс Фарго. Имам и няколко дребосъка, които се чудя дали да не разкарам.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Не знам колко е лудостта на телетата..., ноооо..., знам коя е най-сигурната спирачка на алчността...
                            Все още сме в положение кастинг
                            Има време още не е дадена главната роля споко има поне-2-3 годинки на горе

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Споко и 25к ще мине
                              Не знам колко е лудостта на телетата..., ноооо..., знам коя е най-сигурната спирачка на алчността...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

До 25... едва ли...

Дали не започва топката по склона... днес...?!?
                                Споко и 25к ще мине

Коментар

Working...
                                X