Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВеликият мъж се държи като бебок
[ATTACH=CONFIG]n3346464[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3346465[/ATTACH]
https://www.youtube.com/watch?v=v9YnDirqwT4
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel
Tи пък на какво си бре.....инхалаторно или венозно ?
- наркоманец е само оня под мене - оплезения, едто казва: "хя-хя-хя-хя-хяяяяяяя".
ДДДД - Доналдът не го интересуват туземските икономики, неговата логика е да се борят сами - ако са силни, ще оцелеят. Пипов право казва - хората гласуват за могъщият с парите си.
Все едно да искаш от Доналд да се откаже да строи могъщи небостъргачи, щото щели да хвърлят сянка на някакви колиби. Не - той ще построи - а ако някой не иска да стои в сянката му - да строи и той могъщи небостъргачи като неговите.... и тогава той ще ги похвали, защото заради тях - конкурентите му - и неговите имоти поскъпват. Прочети някоя от книгите, които тоя мъдър мъж е написал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Лумпен или не, но пазара определено не мисли като теб и вече е дал 40% ъп за 1.5г от избирането му насам.
Прекалено безкритично ми се струва че поглъщаш всичко що иде от дъртия унгарски евреин.
Та в общи линии Тръмп работи да скъси възходящият бизнес цикъл в САЩ. Успя доста добре да се справи. Тъй като резултатите от действията са противоположни на декларираните от него цели продължавам да мисля, че или е некомпетентен или е злонамерен.
- 1 like
Коментар
-
Направо ме кефи... погледът му излъчва закачливо невинство, хладнокръвие, зловеща веселост, безмерна твърдост въпреки начоголилите го мишкуняци и лешояди. Този храбър старец никога няма да предаде своят народ... камо ли пред квиченето на старата ялова свинкя, която обрече СВОЯТ народ на талибанските издевателства. Та тая няма право дори да диша един и същ въздух с Доналд, не знам как той я търпи въобще.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импе, това като едно време за “великия вожд и учител”
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВсички вие подценявате силно великият човек.
Пазарите вървят нагоре не въпреки, но ЗАРАДИ Доналдът. Хората гласуват с парите си за този могъщ, мъдър и непоколебим титан на почтенството, честният бизнес и естествеността. Само с едно махване на силната си десница, той пренасочва цели гигабимберици от заювците към храбрите инвеститори.
Коментар
-
Всички вие подценявате силно великият човек.
Пазарите вървят нагоре не въпреки, но ЗАРАДИ Доналдът. Хората гласуват с парите си за този могъщ, мъдър и непоколебим титан на почтенството, честният бизнес и естествеността. Само с едно махване на силната си десница, той пренасочва цели гигабимберици от заювците към храбрите инвеститори.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Лумпен или не, но пазара определено не мисли като теб и вече е дал 40% ъп за 1.5г от избирането му насам.
Прекалено безкритично ми се струва че поглъщаш всичко що иде от дъртия унгарски евреин.
И ще е така, докато има ликвидност! Въпросът е къде е точката на пречупване. Ще я разберем пост фактум разбира се след още няколко вдигания на лихвите и след като започне QT.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТези приказки как централните банки ще изтърват инфлацията ги слушам вече десетина години. Според мен продължават да бъдат пожелателно мислене на определена група изпитваща нерационални страхове. Истината е, че никога в историята си не са имали повече ресурс да се борят с нея. Могат да изтеглят огромно количество парична маса и да качат лихвите. Това затягане на паричната политика ще удари по развиващият се свят, което си е допълнителен източник на дефлация. Не на последно място банките имат огромен опит с инфлацията. За тях устойчивата дефлационна среда беше новото. Може би единствено лумпенските действия на Тръмп са в посока на помпене на инфлация. На моменти се чудя дали е най-некомпетентният президент на САЩ за последните стотина години или умишлено съсипва държавата си. Трудно е да се определи съотношението между некадърност и злонамереност. Та в общи линии трябва да измислите друг довод за чаканият от вас огромен ръст на златото.
Коментар
-
Тези приказки как централните банки ще изтърват инфлацията ги слушам вече десетина години. Според мен продължават да бъдат пожелателно мислене на определена група изпитваща нерационални страхове. Истината е, че никога в историята си не са имали повече ресурс да се борят с нея. Могат да изтеглят огромно количество парична маса и да качат лихвите. Това затягане на паричната политика ще удари по развиващият се свят, което си е допълнителен източник на дефлация. Не на последно място банките имат огромен опит с инфлацията. За тях устойчивата дефлационна среда беше новото. Може би единствено лумпенските действия на Тръмп са в посока на помпене на инфлация. На моменти се чудя дали е най-некомпетентният президент на САЩ за последните стотина години или умишлено съсипва държавата си. Трудно е да се определи съотношението между некадърност и злонамереност. Та в общи линии трябва да измислите друг довод за чаканият от вас огромен ръст на златото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Мисля, че златото ще расте при някаква екстремна опасност или някакъв мн. голям риск, дори и при спад на индексите най вероятно и златото ще падне. Не бих казал дори, че може да се сравнява и с индексите по доходност. Цената му ще нараства в годините с малки темпове поради това че е ограничено, и ако добива му намалее, не поради други причини.
Но ако настане такава екстремна опасност която да изтреля златото като цена, да речем война, то и тогава няма да осигури сигурност на притежателите му по никакъв начин.
- 1 like
Коментар
Коментар