Модератора може ли да ме баннеш за постоянно. Не си знам маила.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Другари,
манете ги тия Гугълчета и Букчета.
Някой има ли Engie? Доволни? Недоволни? - Мисля, че е не само могъща, но и мъдро управлявана компания - ВЕИ, но и ядрена мощ, газчица тоже. Държат и сосен дял в Suez - правят бизнес в ного-ного страни на света - могъщи са - дивидентаджийска доходност около например 4% чисто
Вий: наблюдения - някой?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
За Гугъл конкретно очакванията не ми се виждат да са прекалено големи
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениетака е ръстът е много висок но и съответно очакванията се покачват и в един момент ще има силно обръщане надолу. Или ти мислиш че историческите данни за пазара нямат значениеимаме вторият най дълъг бичи цикъл в историята и CAPE за SP 500 от 33. В един момент музиката
ще спре и трябва да се плати сметката няма какLast edited by Money; 25.07.2018, 12:55.
Коментар
-
https://www.cnbc.com/video/2018/07/2...ig-q2-gdp.html
Утре да няма учудени от Q2 GDP...
Освен архито разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГоулем куражлия ...а що не го предложи това на Китай ?
Не виждам нещо особено лошо в такова предложение, само в селското с/во не трябва се съгласяваме.Last edited by pipbel; 25.07.2018, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Не предвидих тоя ход на Доналд, а би трябвало - леко се срамувам от себе си.
Но-о-ого е ловък, ного !!! Велик човек !!!
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
С тези 32% ръст на EPS-a не е толкова учудващо, че Гугъл вървят нагоре
Adjusted EPS soared 32%
Net income, excluding fines, soared 32% year over year to $8.27 billion. On a per-share basis, results also increased 32%, to $11.75, which demolished Wall Street's EPS consensus of $9.59.
Including the impact of fines, net income declined 9.3% to $3.2 billion, while EPS declined 9.4% to $4.5.
Поздрав за акционерите с малко фънк, Alphabet Street
https://youtu.be/eqtHpjKipxsимаме вторият най дълъг бичи цикъл в историята и CAPE за SP 500 от 33. В един момент музиката
ще спре и трябва да се плати сметката няма как
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ха сега де, да видим кой е за свободна търговия и кой е лицемер.
Шах и мат с пешката.
Но-о-ого е ловък, ного !!! Велик човек !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
The European Union is coming to Washington tomorrow to negotiate a deal on Trade. I have an idea for them. Both the U.S. and the E.U. drop all Tariffs, Barriers and Subsidies! That would finally be called Free Market and Fair Trade! Hope they do it, we are ready - but they won’t!
17:08 ч. - 24.07.2018 г.
Шах и мат с пешката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
FAANGs дават криле на пазара и като гледам как надъхват анализаторите скоро ще имаме няколко компании с маркет кап от $ 1 трилион. Който хвана посоката им от рано определено направи много пара която накрая ще я вземат от масовката пасивни инвеститори.
С тези 32% ръст на EPS-a не е толкова учудващо, че Гугъл вървят нагоре
Adjusted EPS soared 32%
Net income, excluding fines, soared 32% year over year to $8.27 billion. On a per-share basis, results also increased 32%, to $11.75, which demolished Wall Street's EPS consensus of $9.59.
Including the impact of fines, net income declined 9.3% to $3.2 billion, while EPS declined 9.4% to $4.5.
Поздрав за акционерите с малко фънк, Alphabet Street
https://youtu.be/eqtHpjKipxsLast edited by Money; 25.07.2018, 10:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Биеш ли индексите примерно СиП500 с твоята стратегия
Всъщност никога не съм си поставял за цел да бия някой индекс - както е известно: и мамунь може да стори това - но да се разраствам трайно в стратегически най-могъщи компании чрез изграждане на силни отраслови миксове, като дивидентаджийската стратегия ми е ного полезна за целтаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Не, то се знае - иначе нямаше да избягвам категорически инвестициите в някои от най-сосните в дивидентен план компании. Оценявам по комплекс от показатели, никога не и само по дивидент. Ама пък да не снася нищо - че каква ми е далаверата от? Аз обичам да цоцам сухо за реинвестиране БЕЗ да се налага да продавам акциите си, само щото били поскъпнали.
А и не харесвам такива компании, дето печелят от виртуалство - обичам суровинни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Ти само през дивиденти ли оценяваш компаниите
А и не харесвам такива компании, дето печелят от виртуалство - обичам суровинни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар