Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HSBC Разгледай мнениеНапротив, чета и си спомням много добре настроенията към VOW когато избухна скандала. Два-три дни след това взех и HYSpread също взе, той взе Porche - компанията майка. Почти всички останали казваха че сме луди...
Не си спомням ти да ди писал тогава, че взимаш. Възможно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HSBC Разгледай мнениеНапротив, чета и си спомням много добре настроенията към VOW когато избухна скандала. Два-три дни след това взех и HYSpread също взе, той взе Porche - компанията майка. Почти всички останали казваха че сме луди...
Коментар
-
Напротив, чета и си спомням много добре настроенията към VOW когато избухна скандала. Два-три дни след това взех и HYSpread също взе, той взе Porche - компанията майка. Почти всички останали казваха че сме луди...
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Гълъбчето не е човек. Птица е. А ти не четеш. Дизелгейта го разкарах на 171 евро. Пак не четеш споделих една позиция Snap таргета цена на която е купена, и времеви хоризонт.
Коментар
-
HSBC=Money=Misho
Знам, че имаш и дългосрочни
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Има хора с различни портфолио структури, аз пускам тук само short term, като наѝ голяма позиция за мен са отдавна co2 сертификати (eua). От 9 евро съм вътре и чакам 17 €
Коментар
-
Първоначално изпратено от HSBC Разгледай мнениеРадвам се, че си ме послушал да вземеш VOW. Но виждам какво се заяждаш с хората, като самият ти нямаш топки да кажеш какво правиш в реално време
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HSBC Разгледай мнениеРадвам се, че си ме послушал да вземеш VOW. Но виждам какво се заяждаш с хората, като самият ти нямаш топки да кажеш какво правиш в реално време
Коментар
-
Радвам се, че си ме послушал да вземеш VOW. Но виждам какво се заяждаш с хората, като самият ти нямаш топки да кажеш какво правиш в реално време
Не притежавам Тесла, и краткосрочни и средносрочни движения не ме интересуват. Обикновенно държа 2+ години. Рядко по-малко, като VW което разкарах на 171 евро, а беше в депото ми едва от 1,2 години, но въпреки това даде добра доходност. Ако ме питаш дали да скъсяваш Тесла. Отговора е от януари пари се правят да скъсаш от шортене банките в ЕС. Тази тенденция ще продължи. По-добре се фокусирай там отколкото в скъсяване на Тесла и технологичните. И на тях ще им дойде времето.
Коментар
-
Няма значение аз кво мисля, пазара решава. Просто си дребна душица и ме забавляваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеMuller, давай тука в реално време какво търгуваш. Може и на демо.
Тесла на колко ще ходи според тебе в близките седмици? Дай прогноза някаква и времева рамка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеПип,
Няма достатъчно TQQQ за шортене
Дай малко от твойте?
Коментар
-
Гълъбче ти пак се появи. Еми скъсявай. Ама да не ти отрежат крилцата. Но дори и така да се случи, можеш да се обърнеш към мен. Ще те уредя някъде да захлебиш някоя лира. Те и Туитъра и Теслата и се точеха на къси, пък накрая гризнаха дървото.
Коментар
-
Snap... you are my short indicator. Поне Shopify да беше казал. Палячо
Коментар
-
Не. Имам акций от всички континенти без Африка и Антрактида де. Но последният не се слави с развит капиталов пазар. Знаеш ли какво, от няколко години текат огромни преразпределения в контрола при транзитите на енергоносителите и определени високо-доходни стоки, които винаги вървят в бартер. Капиталите от тези сделки движат фондовите борси в развитият свят захранвайки ги с пари. Разбира се централните банки и инвестиционните такива, хедж фондове седят във видимата част на системата, но те са само част от много по-дълбока машина една бормичка.Та в този ред на мисли, ако по европейските трасета не настъпят прекомерно големи усложнения тази година, които да предизвикат сложни процеси в Германия, аз мисля, че в краят на тази година ще завършиме на нови невиждани върхове. И точно обратното. Ако процесите ескалират, то тогава голямата депресия от началото на 20 ти век, ще е като разходка в пионерски лагер или за които предпочита лагер на скаутите. Следи Дакса специално две позиций там. Те са барометъра на процесите. Следващият срив ще повторя ще дойде и ще бъде предизвикан от Европа не от САЩ. Ето ти една моя позиция. WKN: A2DLMS. Хоризонт за инвестиране. до 10 години. Закупена на около 9,40 евро. Рискова инвестиция, с голям потенциал за растеж. Таргет минимум 90 евро.
Коментар
Коментар