Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеИнтересни разсъждения срещнах за връзката между потреблението на петрол и коронавируса. Тезата на пръв поглед е перверзна, но все пак:
Ефектът от короновируса ще предизвика силно повишение на потреблението на петрол.
Причината е , че повечето хора ще избягват самолетния и въобще публичния транспорт и ще използват за пътувания личните си автомобили.
А това е много по - енергоемко и гълта разбира се повече петрол.
Това точно се е случило в Китай при епидемията от 2003-та година.Там има много хляб ако го отиграеш правилно. Доста повече от избушеняците на Насдак.
Коментар
-
Интересни разсъждения срещнах за връзката между потреблението на петрол и коронавируса. Тезата на пръв поглед е перверзна, но все пак:
Ефектът от короновируса ще предизвика силно повишение на потреблението на петрол.
Причината е , че повечето хора ще избягват самолетния и въобще публичния транспорт и ще използват за пътувания личните си автомобили.
А това е много по - енергоемко и гълта разбира се повече петрол.
Това точно се е случило в Китай при епидемията от 2003-та година.
Коментар
-
СТРАННА РАБОТА къде изчезнаха Равновесие и Ексман1 от темата за короната. То само май Матеев остана да брани фронта , обаче той ако не брани тоя фронт ще брани друг.
А Навънка едно хубаво слънце напича, докато си пия биричката под полъха на отиващатата си зима.
НАЗДРАВЕ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеИ на мен много ми е странно това движение вчера + 5% ... Вярно че миналата седмица пак прекалиха с тия -10% ..., но вируса си циркулира ли циркулира ... те и досега печатаха пари кат луди , сега не знам кво ще е .... явно попарата ще я сърбаме всички ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМ-хъм... това изобщо не го очаквах. Дау +5% и днес се очаква още +1%
За Майкрософт да не говорим...
Mишо ти като фен на democRATS да те питам - кога им е тоя суперВторника и кога щеше да се определи окончателно кандидатурата им ?
Лятото вируса вече ще е забравен и пазара ще се фокусира в/у това.
Да си правим сметките накъде евентуално ще поеме.
Аз поне мисля че ако е БС - знаеш..., ако е заспалия Джо - може да има нови атн и преди изборите дори.
Коментар
-
JD джедаите си не поплюват...атн ъгейн.
Ама някои зеленикави....
https://www.facebook.com/comedyvideo...35462970606643
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Хванал съм с две ръце един немски дрегер и го надувам.
И него никой го не ще, засега. Та се чудя от какво друго се притеснява пазара?Last edited by Tkilata; 02.03.2020, 17:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
шортвай всичко, тяхната кожа ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Лесна е , ако бях еднодневен щях да съм ги хванал още преди 5 часа на отварянета тези 5 лева и бих пил едно черно джони за ваше здраве ,сега съм гявол като Вас и мога да философствам има ли значение тръмп като си измие ръцете ,натиск над Фед и с колко .....дали 5 долара са равни на 5 лири или не и дали златото е по силно от петрола и с колко... и дали меркел ще хване цоцциалистите за онази работа и да пусне гювеч на голфчетата и банките а евродебилите как ще се оправят с вируса и как?
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
и твойта не е лесна. ако си еднодневен тейдър може да хванеш 5 лв, но дългосрочно ....е под въпросLast edited by Монти; 02.03.2020, 15:07.
Коментар
Коментар