IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Ако бяха свалили с 0.5%, "човекът" щеше да прасне 25% мита на 400млрд. китайски внос и пак същата работа. Човекът не е у ред

Детската градина...

Ама от играчка ще стане плачка накрая. Да не дава господ още стабилни гении
    Това имам в предвид и аз. Вижда нещата по-ясно от ФЕД, нищо че тия са високо - образовани гении. Не можаха да видят риск, които стои един ден напред.
    Едва изчака 16 часа за да думне първите 10%.

Коментар

• Ако бяха свалили с 0.5%, "човекът" щеше да прасне 25% мита на 400млрд. китайски внос и пак същата работа. Човекът не е у ред

Детската градина...

Ама от играчка ще стане плачка накрая. Да не дава господ още стабилни гении

Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
      ами Човекът им обясни на ФЕД, че е уместно да свалят лихвите с 0,50%, но те не го послушаха!
      ...и ето какъв е резултата
      Last edited by Money; 03.08.2019, 14:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

При силно дивергирано тройно дъно с изпълнената цел - анулуира хралупата, те. тя не се брои
        Е все някога ще дочакаш нещо, но няма да е от нея
        двойно, шесторно дъно тия не важат, нит отчетите как беше постнал един, че били убави, ама всичко отиди в канала, такива гапове при валутите е голяма рядкост, а да не мине цената от там е още по-голяма рядкост .....
        На евроката фючърса ако слезне къдет тряя ше му прасна ебаси вертикала, може да се изкара сериозна пара от там, но не на спота, а ако не е той има още хиляда неща, все пак 70% от всички опции в Сащово изтичат out of the money, сметай колко стотинки са хвърлени по звмята само некой треа се наведе да ги вземе ....

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

В платформата на Елана ги намирам само на борсата в САЩ.
          На тези им е хубав и приятен само интерфейса, понеже е SAXO, преди бяха с не лоши условия за търговия на фючърси върху стоки, но и там вече ги няма. В една друга тема колега бе направил много хубава таблички и сравнил доста посредници, там се казваше всичко.

Иначе днес умерен минус в САЩ, че за Европа си бе да не кажа черен, сив петък с около -3% на водещите пазари. Тръмп умело играе, но ще видим дали ще успее да постигне всичко, което иска.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Приятно впечатление ми правят рейтовете ( вентас, затворите) при тази корекция, държат се като златото/ бондовете.

Коментар

• Е аз съм и към Еврофинанс те са директно на ксетра
              бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение

Филип Морис ги има и на ксетра има и Алтрия които държат Америка
                В платформата на Елана ги намирам само на борсата в САЩ.

Коментар

Здравейте колеги. Досега не съм инвестирал на американския пазар, но в последно време започвам много да се замислям, тъй като съм си "харесал" Philip Morris. Виждам че най-ниската цена през последната година е около 65$. Ако акцията падне до тези нива, бих я добавил към дивидентния портфейл. Дори при тези нива е на цена/печалба от 16, което не е чак толкова надута като другите. Дивидента им също не е лош. Вие какво мислите? Как точно става плащането на данъка ако продам с капиталова печалба в бъдеще? Плащам 10% от печалбата като плосък данък към НАП на следващата година? Предварително благодаря за отговорите.
                  Филип Морис ги има и на ксетра има и Алтрия които държат Америка
                  бавно и тихо нагоре

Коментар

Здравейте колеги. Досега не съм инвестирал на американския пазар, но в последно време започвам много да се замислям, тъй като съм си "харесал" Philip Morris. Виждам че най-ниската цена през последната година е около 65$. Ако акцията падне до тези нива, бих я добавил към дивидентния портфейл. Дори при тези нива е на цена/печалба от 16, което не е чак толкова надута като другите. Дивидента им също не е лош. Вие какво мислите? Как точно става плащането на данъка ако продам с капиталова печалба в бъдеще? Плащам 10% от печалбата като плосък данък към НАП на следващата година? Предварително благодаря за отговорите.
                    https://m.economy.bg/featured/view/3..._mGXaydgaC-_8g

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                      ее изплашили са се малко, като го гледам прилича на миналата година и са полека почва да взима засилка, ....

като еврото затвори ей тая хралупа там, влизам и с шесте крака на жълтия

При силно дивергирано тройно дъно с изпълнената цел - анулуира хралупата, те. тя не се брои
                      Е все някога ще дочакаш нещо, но няма да е от нея

Коментар

• Здравейте колеги. Досега не съм инвестирал на американския пазар, но в последно време започвам много да се замислям, тъй като съм си "харесал" Philip Morris. Виждам че най-ниската цена през последната година е около 65$. Ако акцията падне до тези нива, бих я добавил към дивидентния портфейл. Дори при тези нива е на цена/печалба от 16, което не е чак толкова надута като другите. Дивидента им също не е лош. Вие какво мислите? Как точно става плащането на данъка ако продам с капиталова печалба в бъдеще? Плащам 10% от печалбата като плосък данък към НАП на следващата година? Предварително благодаря за отговорите.

Коментар

• ее изплашили са се малко, като го гледам прилича на миналата година и са полека почва да взима засилка, ....

като еврото затвори ей тая хралупа там, влизам и с шесте крака на жълтия

Last edited by michaelis12; 02.08.2019, 00:48.

Коментар

• ами Човекът им обясни на ФЕД, че е уместно да свалят лихвите с 0,50%, но те не го послушаха!
                            ...и ето какъв е резултата

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Вчера маркет даун / долар ъп = на кисел Тръмп.
                              Естествено не пропусна да насоли феда.
                              Ма тоя дето го назначи той си е наистина шматка, по добре да бе оставил бабето.
                              Тръмп не е назначил никой.Хората които го назначиха назначиха и Пауъл.

Коментар

• Вчера маркет даун / долар ъп = на кисел Тръмп.
                                Естествено не пропусна да насоли феда.
                                Ма тоя дето го назначи той си е наистина шматка, по добре да бе оставил бабето.

Коментар

Working...
                                X