IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HSBC Разгледай мнение
    Добри отчети.

Гугъл +9%
    Старбъкс +5.75%
    Идеално време за скъсяване на дъртия Дау -сел от 26910 цел есента на 2021г -

Коментар

• Ще гледате ли шоуто
      https://www.marketwatch.com/story/fe...deo-2019-07-31
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Добри отчети.

Гугъл +9%
        Старбъкс +5.75%

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И на мене множко ми се види. И в най мечия вариант идните години ме съмнясва да се скине под 1850.
          аз някъде ми се чини макс още веднъж нещо на 3020/3050 и после къде 2700 първа спирка там е първия съпорт ше има подскок, после малко нагоре нещо 2850 горе доле и евентуално в края на годината ако не чак догодина живот и здраве Март дъното къде 2100/2200 макс ако отиде на 1600 треа да са нападнали Иран, Чайната и Русланд едновременно ....
          Та мисълта ми беше като се изсули на 2200 тек тогава ше се заемат с тия лихви сега мисля ньет, борсата е в небесата чий да го дървят ако са ги свалят ? До 3500 мноо ме съмнява да ходи
          Last edited by michaelis12; 24.07.2019, 14:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

не е ли малко много ве Котър ? то и тва ше дое ама малко по късно мислим .... Иначе ските съм ги намазал отдавна само Paypala ме ебава да им се невиди .... ама и той ше слезе нема къде да оди
            И на мене множко ми се види. И в най мечия вариант идните години ме съмнясва да се скине под 1850.
            Last edited by pipbel; 24.07.2019, 14:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
              Аз пък очяквам от 3200 да започне корекция за 1600 тоест 50% по пързалката , намазвай ските
              не е ли малко много ве Котър ? то и тва ше дое ама малко по късно мислим .... Иначе ските съм ги намазал отдавна само Paypala ме ебава да им се невиди .... ама и той ше слезе нема къде да оди
              Last edited by michaelis12; 24.07.2019, 12:31.

Коментар

• Аз пък очяквам от 3200 да започне корекция за 1600 тоест 50% по пързалката , намазвай ските
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Това е очаквания вариант ,но чипа е сменен коледното рали стана ски слаум .
                  Очакван спокоен август и корекция едва ли
                  всичко може, затова съм влезнал за Октомври че ще е под 2950 барем слезне до тогава .... ако ли не ше го мислим есента. Ти внимавай с IBEX35 че нещо не е много ок и той

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

тия не работат по поръчка, са ше го юрнат да си помисли дори цветарката на Гошо Кирков че е нагоре после може с грозен гап от 100 точки надоле и без да спира, така са нагласили AIто ....
                    Това е очаквания вариант ,но чипа е сменен коледното рали стана ски слаум .
                    Очакван спокоен август и корекция едва ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                      Е, нека падне, де. Всички това чакаме сега... Заредили кеша чакаме на гюме и не пада...

тия не работат по поръчка, са ше го юрнат да си помисли дори цветарката на Гошо Кирков че е нагоре после може с грозен гап от 100 точки надоле и без да спира, така са нагласили AIто ....

Коментар

• Хайде малко спекулативен трейдинг от мен ..buy Cadence Bancorporation (CADE) at 15.85 .. утре (?ако?) се върне над 16.85 продаваме , че минус 18% за един ден е твърде разпродаден за един ти отчет ...

25.07.2019 ... затворено на 16.90, че индексите много на червено ...
                        Last edited by sirFaith; 25.07.2019, 20:11.

Коментар

• Е, нека падне, де. Всички това чакаме сега... Заредили кеша чакаме на гюме и не пада...

Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

общо взето май почнаха, лека полека ше се поразходи малко до 2600/2700 след което лек подскок аха свърши корекцията ще кажат икономистите с леко въздихание след което големите ше ушият всичко живо на 2100/2200 ... DAX на една 9тка ... ше има олеле и много замръзнали физиономии ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение

Напълно съгласен с теб !! Има подсилен Pump & Dump елемент. В този ред на разсъждения - моят модел показва PUMP до края на тази година и след пота DUMP ...
                            общо взето май почнаха, лека полека ше се поразходи малко до 2600/2700 след което лек подскок аха свърши корекцията ще кажат икономистите с леко въздихание след което големите ше ушият всичко живо на 2100/2200 ... DAX на една 9тка ... ше има олеле и много замръзнали физиономии ....

Коментар

• SoHo, и аз инвестирам собствени пари ама Фибоначи е последното нещо, което ще погледна

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Са всички дават акъл когато индексите регистрираха рекордни стойности . Ама декември миналата година когато всички се беха насрали, специално сериозните.
                                Пък тогава не чух ,,компетентно мнение,, от ,, Икономист,, кво да се правим. Що така
                                Щото никой не знае какво следва. Аз лично чета няколко made men които инвестират собствени пари, другото е просто noise. Fibonacci много често е най точен.

Коментар

Working...
                                X