Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Изровил е шапката от преди 3 години ...............
Така е в живота - една напред / две назад ..............
Днес ти возиш / утре тебе те каратяко, това нямаше да кажа, че е от днес.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
аз не съм спекулант и съм любител на БФБ, но интересно тези младежи дето ги тегли към големите борси, дали после не ги болят дупетата...от роботите и т.н., да споделят преживяване
А теб боли ли те или само ти харесва ...и просто ще отвориш нов акаунтЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеФЕД извади базуката и моментална реакция на пазара. Да видим...Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Има как! Това е бедствие! Всичко е възможно! Нищо подобно не се е случвало много отдавна!
А междувременно цифричките от CDC и другаде по света си цъкат ли цъкат с дейли гроуф рейтс дето и най супер гроуф акцията само може си мечтае....
Че има паника - има, въпроса за милиони/трилиони е как да я отличим от капитулацията когато настъпи ?Last edited by pipbel; 12.03.2020, 21:58.
- 1 like
Коментар
-
2008г. имаше блокиране на финансовата система! Спряха кредити, инвестиции от там рецесия и тн...
Тук ти имаш фактически удър, първо по реалната икономика! Това ще доведе до кредитна имплозия, в последствие! Кредитната имплозия не може да бъде решена с вливане на ликвидност както 2009г., първо защото тогава ставаше въпрос преди всичко за големи финансови субекти и възможността да се сведат лихвите от 5% до 0% и всичко да се РЕФИНАНСИРА. А сега те вече са 0%. Не може да рефинансираш цялата верига от малки и средни структорноопределящи стопански звена. Поражда се лавина от правно-частни последици, което колабира изцяло системата!
Мислиш си, че сега разпродажбите са заради шок!
Изчакай да видиш разпродажбите, когато дойде шока от реалните финансови резултати и шока от ефекта на доминото!
От сега ти казвам какъв е сценария, за тоталната загуба на портфейлите на инвеститорите от тук на сетне!
1. Фаза едно ще се опитват да ударят дъно и ще хващат кинжали!
2. Фаза 2, ще има още по-зверско пропадане.
3. Фаза 3 равновесие на пазара и през печатане ще го вдигнат малко, с перспектива за фалшива стабилизация. Играчите влизат, вкарват каквото имат. Стагфлацията се ускорява, докато в един бъдещ момент отчайващите финансови резултатаи свалят пазара до едни нива, на които стойността на активите ще са тотално обезценени, при стагниращи перспективи за години без очакване на ръстове.
4. Фаза 4 обезценени портфейли при японски сценарии, с тази разлика, че там поне не ги бие жестоко инфлацията. А тук при дадената ситуация, която предстои, тя ще бъде поне с турските параметри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Аз така или инъче нямам акции в такива компании, ама се сетих за наши такива. Много се котират на борсичката ни.
Това много ми хареса: Jim Cramer Calls For Government To Suspend Taxes, Print Way Out (Of COVID-19)
Прекрасно решение дават в Щатите: печатаме, няма да се плащат данъци, стоим си в къщи. Защо не и в БГ?
- 1 like
Коментар
-
От 100 технологични компании 98 фалират. Тези 98 обаче създават за години работа, из аутсорс дестинаците като БГ, заради евтините кредити и наливането на капитали от акселератори. Познай сега при кредитната имплозия, какво замитане ще има на сектора тук!
Отдавна го пея! Никой не вярва!
Това много ми хареса: Jim Cramer Calls For Government To Suspend Taxes, Print Way Out (Of COVID-19)
Прекрасно решение дават в Щатите: печатаме, няма да се плащат данъци, стоим си в къщи. Защо не и в БГ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеФЕД извади базуката и моментална реакция на пазара. Да видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Всичко, което си написал е ясно. Просто написах, че не си спомням VIX на такива нива. Затова и съм с толкова кеш. Дори и е на депозити. Сега май вече чакаме валутните войни, а след това и другите.
ПС: аз лично не виждам светло бъдеще за технологичните компании, тия дето продават техно джунджурии и тем подобни еднорози.
Отдавна го пея! Никой не вярва!
- 1 like
Коментар
Коментар