Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
И това го има. Както казах, само един от сигналите е. Ако те е шубе за AM, сега е моментът да го разкараш. +5% e досега. Аз лично ще държа.
По-важният въпрос обаче, като гледам днес пазарите, е кой ще работи, щом всички станем милионери от борсата. Просто е нереално какво става в момента. Сума народ осигури и внуците.
Фондовете купуват като невидели. В случая вървят една крачка след дребните риби и увличат още по дребни. Докъде ли ще ни занесе тренда.Last edited by terziеv; 26.05.2020, 22:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Шефовете в компаниите са длъжни да декларират, когато купуват/продават акции на собствената си компания. Когато някой вътрешен купува, вероятно очаква повишение. Не е нещо напълно сигурно, но все пак е индикатор.
- 1 like
Коментар
-
Те точно от това ме е страх - https://seekingalpha.com/article/434...mment-85365844
Китайците да не прее... долара и да останем с пръст в ... Гайките вече ги внасяме от Китай.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеterziev, сори за невежеството ама какво би следвало да означава това изкупуване на собствени акции за курса на акциите и за самите компании. Доколкото схванах може да довече до временно покачване на курса на акциите им, което обаче да не е дългосрочно. Може ли да ми го изтълкуваш като за невежи.
- 1 like
Коментар
-
terziev, сори за невежеството ама какво би следвало да означава това изкупуване на собствени акции за курса на акциите и за самите компании. Доколкото схванах може да довече до временно покачване на курса на акциите им, което обаче да не е дългосрочно. Може ли да ми го изтълкуваш като за невежи.Last edited by IvelinaJensen; 26.05.2020, 16:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко бъде преизбран ще стане доста съмнителна тезата за дългосрочното държане на американски акции.
А краткосрочният ефект може и да е нагоре и надолу. Дано да е нагоре, че да можем да се отървем от американските акции на добра цена.
Много ме кефи прическата му,а и на него му отива ролята на американски президент. Наглед безпардонен шоумен, обича да се шегува с чуждестранните политици. Но по сериозните въпроси подхожда сериозно.
Примерно в Сирия при ескалацията на конфликта, когато човечеството беше на прага на 3-та световна война, не се бави дълго, и взе решение за изтегляне на военните сили...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Fortum-a досега +3.50%. Определенио смазва Iberdrola в съпоставителен план. В премаркета WELL удари 50, а AM 4.45. Кака се ожени.
ALK и STOR да не говорим. pipbel, защо направо не почнеш да пишеш статиите в инвестора?Last edited by terziеv; 26.05.2020, 15:58.
Коментар
-
вижте какво казва Марадона:
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАтака на 30 000 до 2-3 месеца
Нищо чудно да се случи, айде да е след 7-8 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко бъде преизбран ще стане доста съмнителна тезата за дългосрочното държане на американски акции.
А краткосрочният ефект може и да е нагоре и надолу. Дано да е нагоре, че да можем да се отървем от американските акции на добра цена.
Най добре се отървавай още преди изборите щом си рекъл така.
Коментар
-
Бат Тръмп може да се гътне до преди изборите ..
поне такива насоки е имала една известна преди време медиум психярка - Silvia Browne .
Но вие не ползайте астролози и такива шарлатани при взимането на инвестиционно решение !!!
това го правят само милиардерите както е казал стария Джей Пи Морган :
"мillionaires don't need astrologers, but billionaires do"
Коментар
-
Ако бъде преизбран ще стане доста съмнителна тезата за дългосрочното държане на американски акции.
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
85% доходност за няколко месеца е мега-гига-отличен резултат. Браво!
Моята е далеч по-скромна, 17% от края на март до сега/2месеца/. Ако Тръмп бъде преизбран наесен, много се надявам на удвояване до края на годината.
Коментар
-
Днес ще е някаква вакханалия. Късите да му мислят. Само някой твит, че изхвърлят китайците от борсите, може да повлияе негативно.
На имейла получих доклад, че миналата седмица шефовете в AM, MDU, ALK, O и STOR са купили акции на компаниите си. За STOR и O е по-сериозен обемът. BABA върви добре в Хонконг.
Имам една питанка за опциите. Имам малко WELL взет преди около седмица на 38,9. Сега е 47.8. Взимам put опции, валидни до 18 септември. Дали е добре като хоризонт? Позицията е само 1800 долара. Колко горе долу бихте платили за тези опции, за да има смисъл. Това при положение, че смятам WELL за подценен и вероятно ще удари 50+. Рискът от фалит е наистина минимален. Сорка, ако е тъп въпросът.
Коментар
Коментар