Абе вие дневните спекуланти що не взехте Kontoor Brands (KTB)? Па и най-вероятно има още да скачат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеОт бирите само STZ признавам, тези хора гледат в бъдещето, но и те вече са скъпички.
А STZ са и в бизнеса с тревата - много либерастко е за наш "консервативен" Пип
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНаговорили сте се с жената. Ти лично би ли изтеглил пари от борсата точно в този момент? Ако бях ергенче, щях да се набутат и със заем.
Като изключим WELL, най-голям % ръст имам от твоите - CXW и ALK. Хехе, и от KB взех - 4 акции.
Разгледах ти бираджиите, tap bud не бих си взел, до ушите в дълг, предпочитам компании с по добри баланси. Хайнекен са добри, ама и доста щедро оценени, реших да сложа на 2.4 на abev вчера - те пък литнаха днес...
Коментар
-
Е, по-слабо расистка от много други държави, но пак доста...
Но те сега това не могат да го преживеят. По-добре да не го бяха издигали Обама, защото това събуди демони, които могат да доведат до тежки последици за щатите. А това пък не е много добре за нас като инвеститори.
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Стига бе, Мишо, силно расистка държава с черен президент.. И какво значи дали българите са расисти, аз например също съм скептичен към колективния интелектуален потенциал на някои общности, но няма как да отричам, че има хиляди/че може и милони да са/ черни и цигани, които са по-стойностни хора от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПреди час ми излезе един доста голям непредвиден разход и глътна до стотинка кеша, който мислех да бутам утре на борсата. Ще гледам отстрани само. Ако се оправи времето, даже няма и да гледам.
Доста рисково го даваш, аз никога не бих си го позволил.
Коментар
-
-
Има много логика в думите ти. Това е проблемът. Вярата, че в борсите, икономиката и изобщо в света има логика не я разбирам. От друга религия съм. Иначе и аз се чудя за повечето позиции, кога е подходящото време за изход. Като цяло гледам да съм изцяло с тълпата - щом продават, продавам и аз. Проблемът е, че нямам възможност да следя нонстоп пазара, а стоповете не винаги вършат работа.
Хубава и полезна (за мен) дискусия се получи, но доста разводнихме темата. Ще се радвам на конкретни "инвестиционни" идеи. С пълното съзнание, че аз инвеститор не съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе разбирам защо "благодарение напъните на Тръмп" обезсмисля сериозния (все още) потенциал за печалби. Все едно някой от продалите март да се обяснява как всъщност не бил загубил, защото ковидът не се брои.
Писал съм го няколко пъти тук, но ще повторя - с група младежи правихме борсова симулация. В началото повечето нямаха дори бегла идея какво означава акция от компания. Акаунтите на 3/4 от тях в момента са на сериозен плюс. Сигурно половината от участниците "взеха" "Тесла" на 450. Ходи да обясняваш на хората, които по същата логика вкараха истински пари, как милионите печалба не важат.
Чековете за безработните в САЩ и много от помощите, ще секнат, това е икономика, която разчита на потребление, да добавим напрежението САЩ-Китай, шанс за втора вълна вирус есента, дори невижданите протести от десетилетия в САЩ и т.н. Хич не е розово положението, че да се правят нови върхове, не всичко e Zoom или Teladoc.
Късметът е до време, умните биха оценили споходилото ги случайно щастие и кеширали, доктато има какво, кой за апартамент, кой нова кола, пък дори и за едно уиски, важното да е + и да останат положителни спомени.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
АМчето е +6,36% за деня, при 25% дивидент, и за теб бавно катери. За Фортум да не питам, че с тия +2% си е загуба направо. Ово е стандарт.
WELL ми е най-доходното май. Язък, че не сложих там повече, но имам малко и VTR, което е сходно. Нали уж трябвало диверсификация.
Преди час ми излезе един доста голям непредвиден разход и глътна до стотинка кеша, който мислех да бутам утре на борсата. Ще гледам отстрани само. Ако се оправи времето, даже няма и да гледам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Тълпата и ниските лихви. Ако още държиш нафта, АМ и OLN, днес ти е бил един изключително доходоносен ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеИ кое в крайна сметка изстреля Тесла в небесата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
До колко според теб е добра сделка?
ПС Разбира се, всичко това са сметки без кръчмаря, казва се ДТ, загуби ли наесен - което докъдето стигнало, доста неща ще се кешират ( без жълтото), може и тук.Last edited by pipbel; 02.06.2020, 21:53.
- 1 like
Коментар
Коментар