Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Здравейте,
Бих искал да започна Swing и Intra Day Trading с Penny Stocks и не смятам да рискувам с твърде голяма сума (500-1000$), но би било добре да мога да използвам ливъридж или поне да имам право на къси позиции. За дългосрочните ми инвестиции ползвам Interactive. Разгледах всякакви варианти от Saxo и eToro до Interactive и Tradestation, но за съжаление започвам да си мисля, че няма как да получа това, което искам. Който и брокер да разгледам или има минимум от поне 2000$ за търгувия с маржин, или има Pattern Day Trading Rule. Наясно съм, че при търгувията с истински акции важат почти навсякъде тези изисквания, ноо може би някъде има CFD брокер, който предлага Penny Stocks и е достъпен в България?? Някой друг търгува ли с Penny Stocks активно, но с по-малко от 25 000$ и ако да, чрез кой ИП?
Знам, че може би въпросът ми не е за тук, но тази тема е доста по-активна от темата за Day Trading-a, и като цяло изглежда, че тук също търгувате редовно. Благодаря предварително!!
Коментар
-
Купих Lockheed Martin преди около два месеца на 300 долара.
Сега пак може да се вземе, но е на 369 долара и малко по-малко интересно, особено за краткосрочно. За дългосрочно смятам, че е една от най-добрите компании в тази сфера.
PS Ама Пип вече ти го е казал.
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеМъжът ми вика да купя акции в оръжейна компания. Да знаете такива компании и дали изобщо може да се купят акции в тях? Аз се прецаках с евтините АМ вчера и май както всичко евтино накрая ще ми излязът скъпо. Никакви новини не намирам за тия. Да не са тръгнали да фалират и затова да са се затишили?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеМъжът ми вика да купя акции в оръжейна компания. Да знаете такива компании и дали изобщо може да се купят акции в тях? Аз се прецаках с евтините АМ вчера и май както всичко евтино накрая ще ми излязът скъпо. Никакви новини не намирам за тия. Да не са тръгнали да фалират и затова да са се затишили?
https://en.wikipedia.org/wiki/Rheinmetall
Успех
- 1 like
Коментар
-
https://www.finviz.com/quote.ashx?t=RTX&ty=c&ta=1&p=d
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПък аз НЕ си купих ВАВА за 199 щото нямам пукнат долар. Ей така си го гледах и цедих лиги. Скъсах си нервите с тия акции. Не спирам да се псувам заради пропуснати ползи и лузърски транзакции - за 2 месеца сигурно 1500 лв съм пръснала по транзакции. Иначе мъжът ми е много доволен от печалбите ми. Да ми е жив и здрав да ме успокоява щото съм на ръба да се застрелям.
- 1 like
Коментар
-
Мъжът ми вика да купя акции в оръжейна компания. Да знаете такива компании и дали изобщо може да се купят акции в тях? Аз се прецаках с евтините АМ вчера и май както всичко евтино накрая ще ми излязът скъпо. Никакви новини не намирам за тия. Да не са тръгнали да фалират и затова да са се затишили?
Коментар
-
Пък аз НЕ си купих ВАВА за 199 щото нямам пукнат долар. Ей така си го гледах и цедих лиги. Скъсах си нервите с тия акции. Не спирам да се псувам заради пропуснати ползи и лузърски транзакции - за 2 месеца сигурно 1500 лв съм пръснала по транзакции. Иначе мъжът ми е много доволен от печалбите ми. Да ми е жив и здрав да ме успокоява щото съм на ръба да се застрелям.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
BABA на 203 (adaptive алгоритъмът на IBKR за първи път ми изкарва толкова по-добра цена. Явно има смисъл от него.)
SO на 52,67 (тъпо малко, защото съм го купувал за дейтрейдинг на 50 и съм го продавал на 53)
вмомента всъщност сменям брокера и разигравам едни дребни 600$, тъй че то си е един вид игра
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТрябва да излезе пазара нагоре, обикновено до към 18:00 h излизат мечо настроените(това почти всеки ден се наблюдава) и след това почват да бичат.
Коментар
-
Тръмп го играе сякаш иска да си купи акции на BABA евтино. Отчетът е велик, китайците са от 22 век направо.
Наблъсках кеша като маймуна, защото вече ме болят очите от зяпане на графики. Никакви лимити, пазарни само. Баш като електронна игра. Вкарах една моя годишна заплата за минута две.
BABA на 203 (adaptive алгоритъмът на IBKR за първи път ми изкарва толкова по-добра цена. Явно има смисъл от него.)
SO на 52,67 (тъпо малко, защото съм го купувал за дейтрейдинг на 50 и съм го продавал на 53)
Една малка сума я слагам на лимитирана и надявам се приключих с борсовата търговия за известно време. Нещо не ми приема OCO поръчката, но не ми се занимава да мисля какво съм объркал.
Хубави празници на всички!
- 1 like
Коментар
-
Alibaba Group Holding Co. (BABA) - Get Report posted stronger-than-expected fourth quarter earnings Friday, as China's months-long lockdown boosted online sales for Asia's most valuable tech company.
Alibaba said diluted non-GAAP earnings for the three months ending in March, the company's fiscal third quarter, were pegged at $1.30 per share, topping Wall Street's estimate of around 86 cents per share. Group revenues, Alibaba said, rose 22% from last year to $16.144 billion, again topping analysts' estimates of a $15.28 billion tally. Cloud computing revenues, Alibaba said, rose 58% to a record $1.725 billion.
Коментар
Коментар