IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За държане говоря. Специално SO не е висок дивидента. За друго нямам сили. Току що приключих работа и не ми се ще и днес да заседна до 11 часа на компа. AES много падна вчера, но пак изглежда надценен и не ми се занимава със зелени педалщини.

---

Пускам да ловя BABA на 205.
    Last edited by terziеv; 22.05.2020, 17:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Ravnovesie тука пускаше едно време данни от Интерактив брокърс. До колкото си спомням, нещо от сорта на 80% от ритейл дей трейдърите не само, че не бият пазара ами и като цяло губят.

Тази мания на Дей трейдинг я рекламират ИП , сещайте се защо...
      Всеки трябва да си намери оптималния период за ребалансиране на портфейла...
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• SO за дей трейдинг ли? Те са по-скоро готино дивидентно ютилити за дълго държане.

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Стига глупости, давайте предложения за акции с потенциал. Oт северния насдак обещаваща изглежда Alfa Laval, но не ми се занимава с ADR-и, a в SEK да търгувам съвсем нямам нерви.

Конкретно за NYSE се облизвам за NTR. На хартия цената е идеална за вход, ама тоз бизнес торовете ми е мътна индия. Доколко се влияе от зелените простотии.

Вчера яко паднаха ел. производителите. Aко SO и EXC днес мръднат още надолу, ще се набухам там. Очевидно PPL няма да е, защото дивидентаджиите са се юрнали натам и цената все скача.

Отделно много бих помолил pipbel за мнение, дали все още ALK е изгодна за допълване. Май бях прекалено предпазлив там.

Коментар

• Както предположих преди няколко дни, никой нормален лидер не би затворил икономиката, независимо от силата на втоаа, трета и т.н. вълна. Вчера Тръмп го заяви, че ще борят проблема при нужда, но без lockdown. Сега фокусът се прехвърля отново върху Китай и в частност Хонк Конг, където се пекат нови протести.

Както пишат и други, възможностите остават при еднинични акции, индексите не са на оферта, като към момента е по - скоро време да се продаде и зачака лятото.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Стига глупости, давайте предложения за акции с потенциал. Oт северния насдак обещаваща изглежда Alfa Laval, но не ми се занимава с ADR-и, a в SEK да търгувам съвсем нямам нерви.

Конкретно за NYSE се облизвам за NTR. На хартия цената е идеална за вход, ама тоз бизнес торовете ми е мътна индия. Доколко се влияе от зелените простотии.

Вчера яко паднаха ел. производителите. Aко SO и EXC днес мръднат още надолу, ще се набухам там. Очевидно PPL няма да е, защото дивидентаджиите са се юрнали натам и цената все скача.

Отделно много бих помолил pipbel за мнение, дали все още ALK е изгодна за допълване. Май бях прекалено предпазлив там.

Коментар

• Ravnovesie тука пускаше едно време данни от Интерактив брокърс. До колкото си спомням, нещо от сорта на 80% от ритейл дей трейдърите не само, че не бият пазара ами и като цяло губят.

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Дай я тази статистика да я видим. Щото аз четох постове на американка, която твърди, че от години живее от day trading. И още е жива.

Коментар

• Спирам, че много оцапахме темата.. Успех на всички инвеститори, независимо от раса, пол и възраст!! Хубав ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Ми аз Ивелина няма да я пратя в кухнята, освен ако тя сама не иска да се вихри там, но статистиката за това как се справят любителите дей трейдъри е хубаво да се погледне и да се помисли щом е така дали си заслужава още един да се опита.

Ивелина, казваш, че нищо не разбираш, но проблемът е, че дори и много да разбираш резултатите може да не се подобрятмного.
                  Дай я тази статистика да я видим. Щото аз четох постове на американка, която твърди, че от години живее от day trading. И още е жива.

Коментар

• Ми аз Ивелина няма да я пратя в кухнята, освен ако тя сама не иска да се вихри там, но статистиката за това как се справят любителите дей трейдъри е хубаво да се погледне и да се помисли щом е така дали си заслужава още един да се опита.

Ивелина, казваш, че нищо не разбираш, но проблемът е, че дори и много да разбираш резултатите може да не се подобрят особено много.

Коментар

• Споко Най-мразим да дойде некой Ганьо и да ми обяснява какво да правя с парите си..
                      Па и да си и секси и послушна?!! Брех, да не си му любовница.. Само от любовницата си може да иска да е секси и послушна, ама съмнявам се да има такава с тия сексистки приказки..

Коментар

• Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнение
                        Ивелинче, не обръщай внимание на 'балканските гении' и не се оправдавай На никого не си длъжна да даваш обяснения. Това е отворен форум и всеки може да сподели мнение и да поиска съвет. Прави каквото искаш/умееш и както го разбираш.. Грешките са най-добрият учител.. Успех!
                        Не че се оправдавам - по-скоро се опитвам да чета с разбиране и безпристрастно и да анализирам. Кое си е така - така си е - не се сърдя. От печката и на Луната да ида, няма да избягам - женска орисия. Убедих се, че ценните книжа само чакат аз да купя нещо и моментално да падне след това. Не се чудете че олиото днес тръгна стремглаво надолу. Вече ще съобщавам какво съм купила за да го имате предвид

Коментар

• Ивелинче, не обръщай внимание на 'балканските гении' и не се оправдавай На никого не си длъжна да даваш обяснения. Това е отворен форум и всеки може да сподели мнение и да поиска съвет. Прави каквото искаш/умееш и както го разбираш.. Грешките са най-добрият учител.. Успех!

Коментар

• Terziev беше прав.. ) Веднага се появиха 'балкански гении' да поучават жените че тяхното място е само и единствено до котлона и печката.. Затова жената е избягала чак в Дания, за да не я поучават че трябва само да готви и пере гащите на мъжа си..

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

Миличка, пак ще ти напиша - остави на детето влога и отиди в кухнята да се научиш да готвиш. Мисленето и четенето не са ти силните страни, гледай да си послушна и секси. Да не се чудиш после защо 99.9% от "инвеститорите" губят пари.
                              Не ме мисли - аз и в кухнята се вихря - смогвам с всичко. Но за едно си прав - трябва да спра да пипам където не разбирам докато не вляза в час. До сега беше Късмета на начинаещия. Но от тук натам няма да има милост - ако не съм добра ученичка Че ме бОли глАва

Коментар

• В Дания данъка за печалбата от акции е 42%. За американски акции сигурно има двойно облагане ама пак ще го докарат до тия 42% си мисля. Нищо не разбирам от тия неща де, приказвам наизуст. Ама трябва да науча как се облагат дивидентите от щатите. От датски и шведски фирми гледам онлаин банката си удържа данъка на момента

Коментар

Working...
                                X