Не знам защо сте толкова скептични към Nikola. Вече имат готови продукти, с времето и печалби ще имат. Мен ми се струва, че основателите са се избазикали с Tesla (взели са първото име на Никола Тесла). Някой се е наточил здраво да са им сериозна конкуренция и при такъв хъс вероятността за успех ми се струва доста голяма. Гледам са и голям екип ентусиасти - не ми изглеждат никак фалшиви. Колкото до желанията ми за високо рискови акции - тъй си е - скучно е ако няма екшън. Пък и на мен за сега това ми е основно занимание щото не ходя на работа на този етап
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
С точно тази не спекулирай според мен
- 2 Харесвания
Коментар
-
аз тоя премаркет не мога да го схвана. На кое му викат премаркет - на цялото време преди отваряне на борсите или на опоределен интервал малко преди да отворят?
А нафтата цял месец се въртя като пръдня у гащи, изчака да продам и моментално скочи. Къде дават награди за каръщина да се кандидатирам поне от там ако може да намажа. Въпреки че съм такъв зверски карък, че дори и на каръшки конкурс ще остана втора. Все съм си внушавала, че поне малко от малко имам късмет в тоя живот, но трейдинга разби всичките ми надежди
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеМного се чудя дали да разкарам малко от Nasdaq или да рискувам и изчакам earnings тия дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Вчера много интересно се разделиха NIKLA и NIKLAW. Не съм достатъчно компетентен, за да си го обясня сам, а доста от анализите са скрити реклами. Като цяло според мен днес NIKLA-та ще върне едно 10%, защото вчера цената беше натисната от тълпата, която си упражнява правата по варантите и днес ще пълнят отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеДобро утро, според вас вас какви новини биха съборили Наско от върховете? То е ясно, че фундамента се различава от сантименти, но нещо трябва да го върне към реалността
Компания с 6 служителя с 6 милиона пари в брой, не приозвеждаща нищичко да ама капитализация 600 милиона и с великата преспектива да станела Х 10. Майката и Бащата на Балоните- Копие на Доткома-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
С точно тази не спекулирай според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеterziev, Nikola ми е много атрактивна - тъкмо паднаха - не мислиш ли, че са добра сделка? Ама нещо не ми се чака година да почнат да печелят ...
Коментар
-
Washington Trust Bancorp EPS beats by $0.61, beats on revenue
NASDAQ | Post-Market: $32.00+1.50 (+4.92%)5:28 PM
https://seekingalpha.com/news/359287...ats-on-revenue
Найс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеДобро утро, според вас вас какви новини биха съборили Наско от върховете? То е ясно, че фундамента се различава от сантименти, но нещо трябва да го върне към реалността
С други думи, съветвам да не се шорти точно НАСДАКLast edited by Money; 21.07.2020, 08:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеterziev, Nikola ми е много атрактивна - тъкмо паднаха - не мислиш ли, че са добра сделка? Ама нещо не ми се чака година да почнат да печелят ...
Ама той да ти казва какво на колко да взимаш и кога да продаваш. Не го оставяй да се измъква
Ама наистина цъкай с дребни суми, че...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар