Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Какви инвеститори какви 5 лева....
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеВсъщност Дисни страда заради Fox, мисля. Инвеститорите гледат какво става с кабела на Fox и се страхуват, че това е обща тенденция, която рано или късно ще удари и Дисни. В което има логика.
Коментар
-
В момента ....
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМежду другото Дисни се качва заедно с 21 Century Fox (FOXA), така че причината за качването не е Disney-specific.
Играта явно вече че се обърна както предполагах но за щастие или съжаление не поех голям залог нагоре въпреки че останах дълъг и ще стоя така незавсимо какво става без да правя допълнителни покупки до към 202-206 spy. Това ми е таргета на който ще продам всичко отново и ще почакам да преценя дали и кога да заема отново къси позиции. Тази игра с надолу - нагоре съм убеден че ще я видим още поне два пъти тази година и към края на годината всичко ще е от където тръгнахме.
Та Дисней се качва щото всичко се качва...въпросът е обаче кое повече от другите ще се качи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМалко екзотична идея ...
1. Кой ще го вземе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМалко екзотична идея ...
1. Кой ще го вземе?Ако нямат пари, пускат 30г. облигации, сега лихвите са ниски
Фликса са на гребена на вълната, едва ли ще поддържат същото темпо. Наскоро лапнаха голяма хапка, ще видим как ще я сдъвчат.Да не говорим колко изкуствено надута и прехвалена услуга е ...
http://www.complex.com/pop-culture/b...ing-right-now/
Егати бозите, добре че са сериалите, от които доста издишат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДисни трябва да направят spin off на кабела докато все още могат да му вземат някакви пари.
Преди време бях чул една идея, че Епъл трябва да купят Дисни и да ги направят част от екосистемата си
(Звучи малко като идеята на Citi от вчера, че Гугъл трябва да купят AIG)
1. Кой ще го вземе?
2. Дава им 44% от приходите и над 50% от опер. печалба.
3.От 1, ако се случи и 2 като констатация - накъде биха могли да отидат след това?
Филми, паркове и мърчандайз?
По-добре да избухнат с нова идея.
Фликса са на гребена на вълната, едва ли ще поддържат същото темпо. Наскоро лапнаха голяма хапка, ще видим как ще я сдъвчат.Да не говорим колко изкуствено надута и прехвалена услуга е ...
http://www.complex.com/pop-culture/b...ing-right-now/
Егати бозите, добре че са сериалите, от които доста издишат...Last edited by andy2000; 17.02.2016, 22:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
Че тя ги е ударила вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМедиите са умряла работа. Кабеларките и телевизиите просто ще последват вестниците. Моделът им на работа е с една дума - обречен.
Ако някоя успее да се промени навреме ок. Но към момента никоя не се променя - и нетфликс ги изяжда живи.Като цяло кабела еВава мамата на сичките. Ако искат да оцеляват ще трябва да са гъвкавки ... или да съсипят нетфликса... иначе гейм оувър.
Дисни трябва да направят spin off на кабела докато все още могат да му вземат някакви пари.
Преди време бях чул една идея, че Епъл трябва да купят Дисни и да ги направят част от екосистемата си
(Звучи малко като идеята на Citi от вчера, че Гугъл трябва да купят AIG)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЯсно, и те значи чупят рекордиНо с кабела са закъсали и то по-зле и от Дисни.
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеВсъщност Дисни страда заради Fox, мисля. Инвеститорите гледат какво става с кабела на Fox и се страхуват, че това е обща тенденция, която рано или късно ще удари и Дисни. В което има логика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЯсно, и те значи чупят рекордиНо с кабела са закъсали и то по-зле и от Дисни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНо с кабела са закъсали и то по-зле и от Дисни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТо и под 83 падна, но беше кофти момент. Всички чакаха шитсторм, а то блесна слънце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЧе той беше под 83 преди няколко дена...
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМежду другото Дисни се качва заедно с 21 Century Fox (FOXA), така че причината за качването не е Disney-specific.
FOX-specific еLast edited by andy2000; 17.02.2016, 21:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПомниш ли какво казах за дисни? Не че ще скочи това беше ясно...а това че Star Wars сега ще го експлотират до дупка. ...казвам го щото ей сега след като няколко дена не съм гледал борсата и нищо свъзано с нея прочетох че започват снимките на новия епизод.
Даже не изчакаха няколко месеца от пускането на предния.
Коментар
Коментар