IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ще я понаблюдавам но на пръв поглед нещо не ме кефи толкова.
    Пълен боклук, бях се подвел преди по партньорството им със "Софарма" и за малко да се опаря, за нищо не стават.
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Като за тебе добра идея е ACHV.
      Сегиз тогиз се надува яко и плаче за бой със сапа по главата. Като ония детски игри по панаирите...което се покаже от дупката бам по кратунката с чука, елементарно е.
      Ще я понаблюдавам но на пръв поглед нещо не ме кефи толкова.

Коментар

• rtx под 60 си е бай зона, е, по добре си е по близо до 50-55, ама...
        бирата направих 2ра взятка оня ден на 2.3, готов съм и за 3та по близо до 2.

Добър ден иначе за челните ми 2 позиции с дръпнати очички. Особено бабата доста позакъсня с това рали, ама си бе неизбежно. Трябват ми още 17% за дабъла обаче, а на джедаите няма и толкова за трипъла.
        Last edited by pipbel; 25.08.2020, 19:29.

Коментар

Става ли за спекула тая NIO ?
          Като за тебе добра идея е ACHV.
          Сегиз тогиз се надува яко и плаче за бой със сапа по главата. Като ония детски игри по панаирите...което се покаже от дупката бам по кратунката с чука, елементарно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Аве, не е като да не протрих клавиатурата, че за NIO няма таван.
            Ами послушай себе и ги купи де

Нафтата е добра за трейдинг май

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
              NIO пак избиха рибата ама аз разбира отново се прецаках и ги джитнах без време щото не очаквах толкова да скочат и от страх, че вече съм патила та се разминах с едни нищо и никакви 2000 лв. Като гледам как се е засилил и повече ще станат.
              Аве, не е като да не протрих клавиатурата, че за NIO няма таван.

---

Мен ме преебаха с PFE и XOM. Хаповете тъкмо се бяха запътили към 40, та да ги пусна да плуват и бам, къш от индекса.
              Last edited by terziеv; 25.08.2020, 19:07.

Коментар

Виж им графиките и прецени. Не си позволявам да изказвам мнение щото доказано не съм капацитет в тази област. Но май стават. До сега поне ставаха сякаш. Единствената ми акция дето вървеше нагоре днес я джитнах, а другите оставих. Положителното е, че явно съм склонна да се уча от грешките си и се презастраховам.
                Last edited by IvelinaJensen; 25.08.2020, 18:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                  NIO пак избиха рибата ама аз разбира отново се прецаках и ги джитнах без време щото не очаквах толкова да скочат и от страх, че вече съм патила та се разминах с едни нищо и никакви 2000 лв. Като гледам как се е засилил и повече ще станат.

Коментар

• NIO пак избиха рибата ама аз разбира отново се прецаках и ги джитнах без време щото не очаквах толкова да скочат и от страх, че вече съм патила та се разминах с едни нищо и никакви 2000 лв. Като гледам как се е засилил и повече ще станат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                      Някакъв "специалист" считал, че акциите на Tesla трябвало да са 87 $. Четете го, мен не ми се четеше до края
                      https://finance.yahoo.com/news/tesla...180905935.html
                      Тоя го водят за най-неадекватния от всички шорт селъри (другите се покриха и вече не коментират). Преди година го уволниха от фирмата, в която работи и е основал собствен фонд

От време на време го дават във финансовите телевизии и забавлява аудиторията с малоумни аргументи.

Коментар

Вожде, води си прилежно и редовно записки баце, после ще ти са от полза, хубаво е да издадеш книга. Ще се търси, стила ти е уникален, повелителя на пазара тип дядо Йоцо гледа, никой гуру не може се похвали с нещо близко до това, хит ще е.
                        Може да включиш и сопата в заглавието, най важно е кога да удари, нали...
                        Хаха би било забавно,но нямам време за това а и мен ме интересува само дали расте портфейла ми.Не вярвам на никой освен на себе си и се доверявам на инстинкта си.Това ме спаси на БФБ и ми донесе печалби за разлика от много мои познати и приятели които не можаха навреме да се разделят с артиите си.Сега си ги стискат обезценени за спомен .Заложил съм на една енергийна компания която от тия нива я виждам поне 1000 % доходност.Ще мине малко време но ще иде там.Те там съм дългосрочен .

Коментар

• Някакъв "специалист" считал, че акциите на Tesla трябвало да са 87 $. Четете го, мен не ми се четеше до края
                          https://finance.yahoo.com/news/tesla...180905935.html

Коментар

Мисля че няма да е много дълбока, дори по вероятно е да е едноцифрена.
                            Ясно, че ще има дърпания назад, то няма как всеки ден да носи рекорд. Но това с едноцифрената може още и след няколко дни; след някой твит за предстоящи мега санкции или някоя новина, че петшестотин души са починали от някоя от ваксините. С други думи, според мен политическият риск е по-значим от икономическото състояние за цената на акциите.

Коментар

Една от причините да стоя по 13 ч на ден и да гледам как се движат цените е за да развия усещането....
                              Вожде, води си прилежно и редовно записки баце, после ще ти са от полза, хубаво е да издадеш книга. Ще се търси, стила ти е уникален, повелителя на пазара тип дядо Йоцо гледа, никой гуру не може се похвали с нещо близко до това, хит ще е.
                              Може да включиш и сопата в заглавието, най важно е кога да удари, нали...

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Грешните икономики гледаш. Пък и на САЩ износът се възстанови. Поне половината от акциите всъщност са на промоция. Не знам колко повече очакваш да паднат. Проблемът са излишните хора. Включително по банките. Но това е друга тема.
                                Нещо не можем се разберем. Аз също съм на мнение и съм го казвал тук че половината поне акции са реално оценени, а и подценени има сред тях.
                                Обаче корекция неминуемо ще има тая есен, няма как, без поемане на въздух не може здравословно се катери.
                                Мисля че няма да е много дълбока, дори по вероятно е да е едноцифрена.

Коментар

Working...
                                X