IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

E то като ще чакаме следващата рецесия и мечи пазар (незнайно кога) да ни налазят...ми да си седим тогази само на кеш, а. Тоя филм вече сме го гледали вече че не е баш така. Щом сме в гората трябва сме готови за оцеляване ( и дори профитиране) при срещи с мечки по всяко време.
    А глобализацията пък няма нищо общо с тия дето коментирах, само с изкл. и то донейде на круизите.
    А като дойде момента само да се загатне за решаване на казуса с ковида и точно тия птички ще излетят най високо в небесата.
    ПИП, парите са ваши, не ме е еня, ама големите играчи излезнаха от доста позиции, останаха Робинхудовците,
    сега е all time high, не е някакво дъно като Март, когато повечето бяха замаени и БЕШЕ мътна вода,
    за самолетите им дават 4 до 7 год за възстановяване, средното Р/Е на ДАУ е над 20,
    хазарт, ресторанти, хотели, развлечения, бяла и черна техника, всичко това е у реката, за месеци наред,
    остават технологиите, храната, военните/оръжието, транспорта, медицината, земеделието, мините,
    рецесия идва, не се знае какви стимули ще има, вие си решавате

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Лузърите-комплексари станахте много в темата

Живота в Америка нали знаеш какъв е? Наемаш си психолог и се опитваш да се справиш с комплексите

Виж сега какво ще ти кажа келешо.Аз не съм седнал да ти казвам дали си лузър или смотаняк,но ти се опитваш да се ебаваш с мен.Лузър може да викаш на баща си и на себе си всеки ден,защото баща ти те е направил по погрешка.Бързо са му омекнали колената та затова си се пръкнал.Казах ти за Тръмп ти тръгна да ме опонираш понеже живееш в САЩ не в БГ . Ок оставих те да мирясаш.Обаче ти не преставаш и затова словом ще го набия на цялата ти рода.С теб дори не комуникирам и не искам понеже такива на бфб съм ги виждал всеки ден.Ти нямаш дей трейдинг а си седнал да ми говориш какво правя аз.Ако си толкова смел да чукнем един бас за по 10000 $ и аз ще предоставя на всеки от тази тема снимки от сделките да те видят че само си чешеш езика като типичен Ганьо.Само до тук а има още 3 часа афтърмаркет съм купил и продал акции за 276 000 $.Искаш ли един бас като си толкова отворен.Обаче ще пратя на всеки един съфорумец от тази тема документите от сделките за да се видиш колко струваш.

Коментар

• Лузърите-комплексари станахте много в темата

Живота в Америка нали знаеш какъв е? Наемаш си психолог и се опитваш да се справиш с комплексите

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Мъньо ,Мъньо само четенето на книжки за борсата ще ти остане.Такива като тебе философи дето нищо не са направили на борсата съм ги виждал много.

Коментар

Нали ги беше продал... сега не си... хахахаха, страшен трейдър
          Мъньо ,Мъньо само четенето на книжки за борсата ще ти остане.Такива като тебе философи дето нищо не са направили на борсата съм ги виждал много.

Коментар

Нали ги беше продал... сега не си... хахахаха, страшен трейдър
            Абе държателю на артии.Никога не си бил дей-трейдър та знаеш как се прави.Дай един емейл да ти пратя снимки колко сделки съм направил и колко пъти съм купувал и продавал и на 111 и ба 112 и на 113 и прочие.Айде да чукнем един бас като си толкова мнителен.Ама ще ги дам снимките и на другите съфорумци да видят че опитите ти да се опитваш са се правиш на интересен са смешни.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

E то като ще чакаме следващата рецесия и мечи пазар (незнайно кога) да ни налазят...ми да си седим тогази само на кеш, а. Тоя филм вече сме го гледали вече че не е баш така. Щом сме в гората трябва сме готови за оцеляване ( и дори профитиране) при срещи с мечки по всяко време.
              А глобализацията пък няма нищо общо с тия дето коментирах, само с изкл. и то донейде на круизите.
              А като дойде момента само да се загатне за решаване на казуса с ковида и точно тия птички ще излетят най високо в небесата.
              Това за срива е като някакво заклинание. Кажи го 1000 пъти и барем се сбъдне. Няколко души тука се бяха залепили да слушат "експерти" и пропуснаха цялото ръст, но още се надяват. Още малко и дефлацията ще обявят. Гледам един по-долу цитирал почти дословно черното пиле. Без дори да се замисля, че по този начин пародира цялата идея на самовлюбеното ливанче (а съм му фен).

А Бъфет ПАК, за поред път, че и отново, излезе на дъно. Сега, ясно ми е, че при неговите обеми е друга бира, ама то и затова не трябва да му слушате съветите. За него може да са си добри. Не всяко нещо, дето работи за котката, работи по същия начин и за мишката. Яко дзен съм тази вечер, защото пак добър +. ADM-ма все едно ще изхранва света.

---

Добавка: така и никой не рачи да каже как да докопам REML от нашенско. Ташунко със сапа ако има достъп, да слага там и като направи милион два да ме прави съдружник.
              Last edited by terziеv; 12.09.2020, 00:18.

Коментар

• Ексчо, тука глупостите ти не вървят. Дай троли в Златото. Там хващаш повече декиш

XOM-чето и преди три месеца викаше да го купуваме си спомням... продължавай и накаря ще го нацелиш. Все някога ще се дигне малко, за малко

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Бааааа, гледам и сахибът се е включил в спаменето. Пък аз се чудя що форумът е клоака някаква, където 90% от постовете са на хора, дето не търгуват. Бачо Мариане, mpy_yordanov, явно нямаш залог на NYSE, нямаш и намерение да имаш. Т.е. нито съвет търсиш, нито можеш да дадеш. За чий тогава пишеш тук? Няма ли някакви развлекателни теми, вицове, клипчета на котки?

Не знам кое е вярното - повечето от истинските участници на борсата не пишат тук и затова са се появили спамаджиите или играчите не пишат, защото спамаджиите са налазили. Ама като си спомня какви неграмотници и пълни дебили бяха младежите от "Карол", дето идваха на работа да ни агитират да почваме да търгуваме, май се сещам за отговора.

---

А Ивелина е очевидно някаква мазо персона, щом позволява на разни ъндърперформъри, дето в портфейлите си нямат и половината от нейната сума/стойност да и говорят на въпреки. Ако беше мрънкала как е на як минус, фалирала и прочие, щеше да бъде любимка даже на картинкаджията, дето сигурно отдавна е шортил OLN и MYL и днес продължава да прибира печалбите, завалията.

Зависи на каква цена са купени, но смятам, че портфейлът ѝ е добър към момента. Ако и лично аз да не бих пипап тесли месли и разни плодове. Бих добавил само още нещо с добив на метали - TRQ (по-рисково / по-висока потенциална печалба) или VALE (стабилно дивидентно, все още подценено). Ако иска смел залог - XOM, AR, някоя тръба, която не е LP. Проблемът при нея са - ДАНЪЦИТЕ и таксите на SAXO. Тя е супер късметлийка, защото в нейния случай и двете заобиколими.
                Last edited by Money; 12.09.2020, 00:14.

Коментар

• Нали ги беше продал... сега не си... хахахаха, страшен трейдър

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Цената вече е 112.40 $.Мога ли да ги продам ? Разрешаваш ли ми ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                    Очаквам всички индекси да излязат на плюс, на зелено (остава 1 час)
                    Не можаха да излязат на зелено Nasdaq и Russel - остава за друг светъл ден.
                    Хубав уйкенд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Тези коригират в момента при следващата тежка и продължителна рецесия ,, не кат тази сега,, отиват в небитието или ще струват стинки.
                      В момента сме началото на процес на деглобализация . Когато Тръмп спечели тези тенденции ще се засилят. Даже и Тръмп да не спечели нищо не може да спре следващия мечи пазар и тези ще бъдат сериозно пострадали.

Коментар

• Ако някой иска стабилен дивидентен фин - sbsi. Алармата се пусна на 26. Дращих по-рано за няколко такива местни банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Хехе браво

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

А тия от 112 на 111 ли ги шитна

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                              не разбирам кво става с тия борси. Защо разпродава народът !!!
                              Споко бре!! Нека разпродава! Кротувай и дебни отдолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                                не разбирам кво става с тия борси. Защо разпродава народът !!!
                                "...do nothing, absolutely nothing, unless there is something to do..."
                                e, сега не е, и август не беше, от март до юли -да,
                                от сега до усясняване на турбулентните времена- не,
                                толкова ли е трудно на човек да е на 100% аут от Наско,
                                има и шанс да влезе пак когато трябва,
                                грешките са уроци ....

Коментар

Working...
                                X