Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by Muller; 30.09.2020, 09:37.
-
А, супер, браво
ACN по принцип стават и за дълго, но се бяха позиционирали идеално за един бърз дей трейдниг
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеАз пък днес излязох от ACN и съм на 4.95%+ и съм доволен. Е не са +200% както правят някои, но аз си предпочитам 3-4-5% но да са по-сигурни.
Коментар
-
А, jori, не съм. В началото бях, защото двамата главанака осраха темата, но сега вече само се забавлявам в тази тема
Ако направим едно реално състезание по дей трейдинг с тях, кой мислиш, че ще спечели
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеMoney разбирам че си фрустриран, но може да се окаже че това е новото нормално. Да, в твоето поколение който не работи не трябва да яде, но милениалите, които стояха далеч от пазара заради ефекта на финансовата криза върху родителите им най-накрая са вече тук, подпомогнати от robin hood в джоба, нулевите комисионни, нулевите лихви, хеликоптерните пари и скуката от ковид. Това е пропастта между поколенията, и новото поколение задава новото нормално. Поне докато трае ковид кризата. Изглежда много различно от преди защото се изсипаха наведнъж на пазара.
https://www.marketwatch.com/story/he...?mod=home-page
For months now, small retail investors have been ridiculed by Wall Street professionals for being hyperactive traders — addicted to risk and hopelessly irrational. But just released academic research finds that, as a group, they’ve outperformed the market.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Влизам пак да дооберахихихихи !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не ми се говори... трябваше да стана от масата с печалбата. Пак тръгна нагоре и се подведох. После алгоритмите на пет шест пъти само частично изпълнение ми извъртяха, дееба динамиката, и стана мазало. На -150 долара съм общо от това, като сигурно 120 са само от такси. Освен това ми удари стопа на Нутриен, a там исках да държа..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСледите ли какво правя
https://www.marketwatch.com/story/he...?mod=home-page
For months now, small retail investors have been ridiculed by Wall Street professionals for being hyperactive traders — addicted to risk and hopelessly irrational. But just released academic research finds that, as a group, they’ve outperformed the market.Last edited by jori; 30.09.2020, 00:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСега за десерт към края на сесията съм в ADIL
Точно излизам от позиция с тлъста печалба
- 1 like
Коментар
-
Не ми се говори... трябваше да стана от масата с печалбата. Пак тръгна нагоре и се подведох. После алгоритмите на пет шест пъти само частично изпълнение ми извъртяха, дееба динамиката, и стана мазало. На -150 долара съм общо от това, като сигурно 120 са само от такси. Освен това ми удари стопа на Нутриен, a там исках да държа.
Някой знае ли софтуер, който ти рисува покупките и продажбите върху графика от извлечение от брокера?Last edited by jori; 29.09.2020, 21:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ми се говори... трябваше да стана от масата с печалбата. Пак тръгна нагоре и се подведох. После алгоритмите на пет шест пъти само частично изпълнение ми извъртяха, дееба динамиката, и стана мазало. На -150 долара съм общо от това, като сигурно 120 са само от такси. Освен това ми удари стопа на Нутриен, a там исках да държа.Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДнес правя пачки с APM
Ама понеже личните съобщения не работят и затова го казвам тукаНе е препоръка
- 1 like
Коментар
Коментар