Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Изплющяха тия дето държат акции.Ако знаеш аз как ги изплющях хихихи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Днес май яката ви изплющяха..
Коментар
-
Повече продават, ама за да продаде някой друг трябва да купи...
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЕ, ние сме някаква капка в океана, не сме от тия всички дето купуват. Явно повече продават.
Eто наближава 21 часа, (има още 2 часа до края на сесията), а не може да олаби, да поотпусне малко (-3% за Dow). Очаквах да върне на -1,5% - 1%
Коментар
-
Хаха, това е бъзик за капацитетите
Те си знаят кои са
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Аха железни са. Те ще донесат спасение на света. Не като изтърбушляците на файцера и измамата на Фаучито. Интересно ми ибиото е като умряла котка Abus линията на мъртвеца. Може би грипната врътка е приключила и няма да имаме трети шип нагоре Амин. Ще ги пазя за следващия вирус. Хаххх
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Голям гейм днес. Насякох Николата и в двете посоки хихи.Тия ще ги видя довечера,че сега слядя движенията и не мога да правя нищо друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМного добра ситуация за хора с пари настрана. Дори част от стабилните са увлечени надолу. Ако днес не почнеш да пълниш PM, MO или BTI, няма да има много други шансове.. Насякох Николата и в двете посоки хихи.Тия ще ги видя довечера,че сега слядя движенията и не мога да правя нищо друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМежду другото аз съм ви казал да взимате INO (а не NIO) и INO са на +5% днес
Такива ми ти работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеKупуваме, ама не знаем къде е дъното и ще свършим парите преди дъното. И съответно ще гледаме мача по телевизията (няма да ни пускат по терена).А мен питаш ли ме като "шортвам" нафта и чакам дъното което никой не знае къде и кога е, щото нафтата е по-непредсказуема от акциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение.... Продавате ли или и вие като мен?
Коментар
-
Ама как ще продаваш, CCL имат потенциал за +1000%
Питай експертите да ти обяснят как стоят нещата
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеАд под небето. А аз пак стоя и гледам безпомощно докато народът продава. Продавате ли или и вие като мен?
Коментар
Коментар