If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно, никога не съм искал скрийншотове, а всички лузъри и тролчета се натискат да показват скрийншотве
Тука дори и не влизам вече, защото останаха почти само троловете. Но сега видях, че jori e писал, та рекох да видя какво става... А то какво? Пак нищо
Чул те господ дано никога не влизаш повече тук.Никой няма нужда от тинейджърската ти финансова особа.Ходи някъде другаде да поучаваш и да се правиш на велик пред хората.Ние нямаме нужда от теб и ще те забравим бързо както посещение на restroom . Адиос и не се появявай повече.Няма да ни е мъчно за теб.На Ивелина и други като нея пожелавам още по-голяма доходност а на неуспешните като теб още по-голяма отрицателна доходност.Амин!!
A днес Washington Trust Bancorp EPS beats, beats on revenue
Тези са най-стабилната банка в цялото САЩ.
Няма сравнение с на Пипбел корейците обаче - те са ми 27% капиталова. За съжаление не изкарвам истински пари от тях, че тогава бях свършил парите и влязох със стотинки някакви. Дал съм им следваща продажба на разстояние 7%.
A днес Washington Trust Bancorp EPS beats, beats on revenue
Тези са най-стабилната банка в цялото САЩ.
Няма сравнение с на Пипбел корейците обаче - те са ми 27% капиталова. За съжаление не изкарвам истински пари от тях, че тогава бях свършил парите и влязох със стотинки някакви. Дал съм им следваща продажба на разстояние 7%.
На Ивелина и писах една стратегия за кината. Не знам дали се е качила, но днес са нагоре с 19%. Кофтито е, че не слязоха до моята цена и пропуснах парата.
LUMN дават 10% дивидент. Не знам да ме е яд ли, че съм на червено или да се радвам, че познах, че днес ще се сринат пазарите - както винаги кел файда - никога не успявам да се възползвам от знанията си. Съдба
Стопове стопове стопове
Благодаря за LUMN. Не става баш за целите на пасивния портофейл, че много бие на IT, но иначе мирише много добре.
... баси това вярно изглежда много добро.
добавка - не е чак толкова. шмекеруват с нематериалните активи.
LUMN дават 10% дивидент. Не знам да ме е яд ли, че съм на червено или да се радвам, че познах, че днес ще се сринат пазарите - както винаги кел файда - никога не успявам да се възползвам от знанията си. Съдба
Ясно беше, че ADM и Bunge ще летят (конечно рисувача не беше съгласен), ама чак 43% за три месеца не съм и сънувал. Само мога да се хапя, че реших да "ребалансирам" и резнах BG-то като по-малко надеждна.
---
Което води до следният проблем: трябва ми индустриална за пасивната част от портмонето. Имам зърнари (ADM), тоци (SO), къщурки (O), цигарки (МО). Пу пу, да не им е уроки, че са направо печатници за парички.
Tа се натрупа дивидент и търся да добавя реална икономика. Най-добре промишленост... май. С дивидент >3,5%. GD е на добра цена, ама дивидентът хич го няма там.
Terziev оная златна кокошчица от която беше направил 100 % да знаеш че от тая цена много скоро ще иде едни бързи 30% нагоре.Търпение само му е майката.
На Ивелина и писах една стратегия за кината. Не знам дали се е качила, но днес са нагоре с 19%. Кофтито е, че не слязоха до моята цена и пропуснах парата.
Terziev оная златна кокошчица от която беше направил 100 % да знаеш че от тая цена много скоро ще иде едни бързи 30% нагоре.Търпение само му е майката.
Ташунко със сапа , какво ще ги правиш парите щом смяташ, че със сигурност идва борсов армагедон? Сериозен въпрос.
Ще изляза на кеш и ще чакам да се срутят цените и тогава ще вляза.После след около 5-7 г ще имам няколко милиона в сметката.Това ми е плана от много години.Затова и влязох април на американската борса.
ОК, чакам с нетърпение. Ама само как познах че моите артии днеска ще паднат. Бяха нагоре премаркета и мислех да джитна NIO на оупъна ама ме прецака мноо долно баш то. Тия китайци от години ми кинат нервичките - не са ми на кадем
Ский ся... Много NIO имаш. Ако удари 30, продай поне половината. Не изхвърляй обаче всичко. Сигурно за 20-ти път ще напиша - NIO НЯМАгорна граница. Toва не значи, че някой кур няма да го свали до 18.
---
абсолютно всички са измамници. отчетите са ментета, одитирани от ментета.
Коментар