If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ми се говори... трябваше да стана от масата с печалбата. Пак тръгна нагоре и се подведох. После алгоритмите на пет шест пъти само частично изпълнение ми извъртяха, дееба динамиката, и стана мазало. На -150 долара съм общо от това, като сигурно 120 са само от такси. Освен това ми удари стопа на Нутриен, a там исках да държа.
terziеv, пусни си извлечението от сделките, тъкмо форума ще ти осчетоводи данъците, докато ти изчислява доходността.
Някой знае ли софтуер, който ти рисува покупките и продажбите върху графика от извлечение от брокера?
Не ми се говори... трябваше да стана от масата с печалбата. Пак тръгна нагоре и се подведох. После алгоритмите на пет шест пъти само частично изпълнение ми извъртяха, дееба динамиката, и стана мазало. На -150 долара съм общо от това, като сигурно 120 са само от такси. Освен това ми удари стопа на Нутриен, a там исках да държа.
Дръж бе, дръж .....
Last edited by RUBLA; 29.09.2020, 22:21.
Причина: Спазвайте дбрия тон!
Terziev видя ли какво стана при дивото куче Динго хихихихихи !!!
Коментар