IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Относно ракетите... Отдавна се каня да ви светна за Антеро (AR/AM), но нещо все не остава време. Извинявам се.
    Чак сега погледнах форума и го видях това, ама след дъжд качулка. При AR птичетата вече днеска отлетели. Отлична прогноза, дано добре да си захлебил !

Гледам, че QS (QuantumScape) пак са за нагоре от $55, таргет $85. За който има свободен ресурс да го играе, аз съм напълнил вече ремаркето със връх и само ще го гледам. Луда калинка е тая акция.

Днеска направих само малко "seed", т.е. посадих малко $, без никаква гаранция че нещо ще поникне.
    Риск от 100% загуба, не е съвет !!!
    1. HTZGQ (Hertz), в банкрут са но имам индикации че може да прескочат трапа. Значи последен шанс да се купи по $1.30. Ако устискат до края на локдауна, после таргет $20 е реален до края на годината.
    2. XELA (Exela Tech), изглеждат много подценени, обявили са доста нови партньорства, а акцията още не мърда.
    Last edited by Д.Петков; 12.01.2021, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
      Разгеле, успях да купя Church & Dwight Co., Inc. (CHD) - 83.64. При възможност (без загуба) ще намалявам COTY и ще пълня тук. Повече ми харесват за дълго.
      Мисля, че ги обсъдихме вече, но според мен CHD са прекалено стабилни и популярни. Прекалено много народ се е набухал там, за да се скрие от волатилността. Стават за временно паркиране, но дали могат да докарат повече от 10%/годишно?

Ский, някакъв "нашенски" каун е писал за тях https://seekingalpha.com/article/439...m-shareholders

А имаш ли комуналки?
      Last edited by terziеv; 12.01.2021, 21:33.

Коментар

Мдам... вече само имотните останаха на наистина добра далавера. Не очаквах, че UBA ще остане под 15.

Иначе днес и TALO лети... Яд ме е, че не сложих повече там, но не ми се искаше да влизам с повече в нафтата, че вече имам доста. То отдавна трябваше да разкарам ET, че ме тегли надолу и не ми дава да слагам дебело в други тръби. MPLX и особено АМ къртят, чистят, извозват, а това едвам крета подире им
        и като теглиш чертата какво се оказва?
        За тотала питам.
        Вчера не обясняваше ли, че каквото и да се купи все е на далавера, че .... , пък днеска само имотните.
        Нещо?

Коментар

• Разгеле, успях да купя Church & Dwight Co., Inc. (CHD) - 83.64. При възможност (без загуба) ще намалявам COTY и ще пълня тук. Повече ми харесват за дълго.

Коментар

• Мдам... вече само имотните останаха на наистина добра далавера. Не очаквах, че UBA ще остане под 15.

Иначе днес и TALO лети... Яд ме е, че не сложих повече там, но не ми се искаше да влизам с повече в нафтата, че вече имам доста. То отдавна трябваше да разкарам ET, че ме тегли надолу и не ми дава да слагам дебело в други тръби. MPLX и особено АМ къртят, чистят, извозват, а това едвам крета подире им

Коментар

Относно ракетите... Отдавна се каня да ви светна за Антеро (AR/AM), но нещо все не остава време. Извинявам се.

Ама казвай ги тия работи, бе човек!
              Шегувам се, знам, че отдавна пишеш за тях. Добра прогноза.
              Last edited by Никола20; 12.01.2021, 18:22.

Коментар

При подобен скок и такива очаквания аз лично бих разкарал половината позиция.
                Току-що разкарах 900 бр. на 1.00. 72% печалба. Доволен. Оставих си само 135.

Коментар

Тези съм ги нарочил за моя следваща мини ракета: Liminal BioSciences Inc (LMNL). Влязох на два пъти - средна - 5.06.

Коментар

• Тези съм ги нарочил за моя следваща мини ракета: Liminal BioSciences Inc (LMNL). Влязох на два пъти - средна - 5.06.
                    Last edited by Никола20; 12.01.2021, 18:12.

Коментар

• Твитър на 49,19... първият ми истински шорт. Тъй де, стига само съм избягвал и храчил по "тех" балоняците. Логичната следващата стъпка идва съмвсем naturlich - да почнем да го рутим.

---

Удари трейлинга на 48,25. 30 долара напред. Колкото толкова. Може би не трябваше толкова шубеливо да слагам стоповете.
                      Last edited by terziеv; 12.01.2021, 17:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                        кво искаш да ми кажеш с това

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                          Аз пак изпуснах момента в петък да разкарам Теслата. Бях я пуснала на пазара 900 долара - аха да ги лизне ама не би. От лакомия не отстъпих и днес разбира се срути и пак с пръст в уста
                          https://www.visualcapitalist.com/top...global-brands/

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                            Аз пак изпуснах момента в петък да разкарам Теслата. Бях я пуснала на пазара 900 долара - аха да ги лизне ама не би. От лакомия не отстъпих и днес разбира се срути и пак с пръст в уста
                            Напиши си на едно листче
                            "Аз съм карък. С пръст в уста. От лакомия"
                            Бутни го в сутиена и го поглеждай 3 пъти дневно.
                            Щом те кефи....
                            Не е препоръка

Коментар

• Аз пак изпуснах момента в петък да разкарам Теслата. Бях я пуснала на пазара 900 долара - аха да ги лизне ама не би. От лакомия не отстъпих и днес разбира се срути и пак с пръст в уста

Коментар

Вярно си е. Тези ги взех със същата цел: NOVAN Inc (NOVN). Забелязах, че са отлепили лекичко от дъното и в деня, когато трябваше да ги купя на 0.50 ни дойдоха гости и се отплеснах. По едно време се усетих, че не съм сложил поръчка и купих директно, вече на 0.58.

Сега са около 1 долар, но се чака одобрение за един илач в трета фаза и малко се чудя дали да не почакам.
                                При подобен скок и такива очаквания аз лично бих разкарал половината позиция.

Коментар

Working...
                                X