IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

уф, не бе не видя ли как бондовете, особенно американските, си вдигнаха доходността. Това предизвика временен срив, предполагам разни фондове ребалансират
    не видях - не следя бондове, а и да ги следя нищо не ми говорят Икономика и финанси са една от малкото теми, по които нито мога, нито искам, нито имам право да се изказвам

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
      Народът продава акции и купува крипто ми се струва
      уф, не бе не видя ли как бондовете, особенно американските, си вдигнаха доходността. Това предизвика временен срив, предполагам разни фондове ребалансират

Коментар

• Народът продава акции и купува крипто ми се струва

Коментар

• Хахахахах, Антеро минаха десетката!!! Няма такъв мениджмънт просто. Тези са някакви супергерои!

Единственият чеп е тъпото ET, дето го дондуркам от над година и зарад него не добавям още и още хубави тръби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Ами CCIV го продадох на $20, как да го знам че ще хвръкне толкова. Затова скоро взех от другия Чърчил II-A: CCX, ама още няма радост там, въобще не знам дали има шанс да повтори успеха, ама тоя път ще го стискам повече.

QS излезна най-печелившата ми позиция за днес, финтира `сичкото анализатор и скъса синджира. Таргета $85 си ми остава, както писах преди две седмици.
            Недоумявам това QS на какво отгоре расте. Тия скоро пари не вярвам да печелят.

За моите - почнах да диверсифицирам и вече усрах бая щото имам таланта все на върха да ги купувам след като дни и седмици съм се кумила да купя или не, след което моментално се сриват.
            Според теб с кои трябва да се разделя?

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Джендърмерията като я блокираш и NYSE става една съвсем читаема тема

Реално обаче Ивелина не е същото лице като Терзаещия се, а и двамата не са на възрастта, на която повечето форумци смятат, че са. Това е може би най-изумителното... на какъв акъл са хора на тази възраст
              Вярно ли разследваш кой кой е? Накрая ще изчезна и ще затрия профила като Ив Макс май

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Ами CCIV го продадох на $20, как да го знам че ще хвръкне толкова. Затова скоро взех от другия Чърчил II-A: CCX, ама още няма радост там, въобще не знам дали има шанс да повтори успеха, ама тоя път ще го стискам повече.

QS излезна най-печелившата ми позиция за днес, финтира `сичкото анализатор и скъса синджира. Таргета $85 си ми остава, както писах преди две седмици.
                Да не си ти този, дето днеска хвърли 500 хил. на otm колове в QS? Машала!

В интерес на истината се замислям дали да не започна да следвам плътно плътно меметата. Ще разтоварвам на 25-30% +. Какво изобщо губя време да чета за компаниите.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Забелязвам нещо нетипично днес, биткойна почти 8%, а немалко от прокситата му са на червено, si, mstr, btbt..
                  E, mara, riot sa на зелено, ама все таки...
                  Надценката им е убийствена. Не разбирам защо просто не вземеш койни. Освен мързел да оперираш с парите извън брокера, не мога да се сетя за друга причина.

Коментар

• Забелязвам нещо нетипично днес, биткойна почти 8%, а немалко от прокситата му са на червено, si, mstr, btbt..
                    E, mara, riot sa на зелено, ама все таки...

Коментар

Някой взел ли е CCIV ? Тази акция се оля. А за FUTU някой дали ме чу....

Коментар

• Джендърмерията като я блокираш и NYSE става една съвсем читаема тема

Реално обаче Ивелина не е същото лице като Терзаещия се, а и двамата не са на възрастта, на която повечето форумци смятат, че са. Това е може би най-изумителното... на какъв акъл са хора на тази възраст

Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                        Гледам, че джендърите са превзели NYSE.
                        П.с. много е смешно как мъже си комуникират тук през женски профили.
                        Last edited by Money; 17.02.2021, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

Е колко да е потънало? :-)
                          Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                          Хем съм съгласен И хем не съм. 2% спад на индексите вече се приема за трагедия. При спад от 3~4% вече почва паниката. Т.е. дори мини корекция ще изстрелва vix.
                          Но няма да се пуашите. Само нагоре.

Коментар

те толко
                            Еми може да е свършило ракетното гориво на много от компаниите.. Бъзикам се... но не виждам ракети от тези ниви, може да помислиш да диверсифицираш към по-дивидентни акции

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

те толко
                              Last edited by IvelinaJensen; 17.02.2021, 18:15.

Коментар

Защо всичко потъна?

Коментар

Working...
                                X