If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
уф, не бе не видя ли как бондовете, особенно американските, си вдигнаха доходността. Това предизвика временен срив, предполагам разни фондове ребалансират
не видях - не следя бондове, а и да ги следя нищо не ми говорят Икономика и финанси са една от малкото теми, по които нито мога, нито искам, нито имам право да се изказвам
Народът продава акции и купува крипто ми се струва
уф, не бе не видя ли как бондовете, особенно американските, си вдигнаха доходността. Това предизвика временен срив, предполагам разни фондове ребалансират
Ами CCIV го продадох на $20, как да го знам че ще хвръкне толкова. Затова скоро взех от другия Чърчил II-A: CCX, ама още няма радост там, въобще не знам дали има шанс да повтори успеха, ама тоя път ще го стискам повече.
QS излезна най-печелившата ми позиция за днес, финтира `сичкото анализатор и скъса синджира. Таргета $85 си ми остава, както писах преди две седмици.
Недоумявам това QS на какво отгоре расте. Тия скоро пари не вярвам да печелят.
За моите - почнах да диверсифицирам и вече усрах бая щото имам таланта все на върха да ги купувам след като дни и седмици съм се кумила да купя или не, след което моментално се сриват.
Според теб с кои трябва да се разделя?
Джендърмерията като я блокираш и NYSE става една съвсем читаема тема
Реално обаче Ивелина не е същото лице като Терзаещия се, а и двамата не са на възрастта, на която повечето форумци смятат, че са. Това е може би най-изумителното... на какъв акъл са хора на тази възраст
Вярно ли разследваш кой кой е? Накрая ще изчезна и ще затрия профила като Ив Макс май
Ами CCIV го продадох на $20, как да го знам че ще хвръкне толкова. Затова скоро взех от другия Чърчил II-A: CCX, ама още няма радост там, въобще не знам дали има шанс да повтори успеха, ама тоя път ще го стискам повече.
QS излезна най-печелившата ми позиция за днес, финтира `сичкото анализатор и скъса синджира. Таргета $85 си ми остава, както писах преди две седмици.
Да не си ти този, дето днеска хвърли 500 хил. на otm колове в QS? Машала!
В интерес на истината се замислям дали да не започна да следвам плътно плътно меметата. Ще разтоварвам на 25-30% +. Какво изобщо губя време да чета за компаниите.
Забелязвам нещо нетипично днес, биткойна почти 8%, а немалко от прокситата му са на червено, si, mstr, btbt..
E, mara, riot sa на зелено, ама все таки...
Надценката им е убийствена. Не разбирам защо просто не вземеш койни. Освен мързел да оперираш с парите извън брокера, не мога да се сетя за друга причина.
Забелязвам нещо нетипично днес, биткойна почти 8%, а немалко от прокситата му са на червено, si, mstr, btbt..
E, mara, riot sa на зелено, ама все таки...
Някой взел ли е CCIV ? Тази акция се оля. А за FUTU някой дали ме чу....
Джендърмерията като я блокираш и NYSE става една съвсем читаема тема
Реално обаче Ивелина не е същото лице като Терзаещия се, а и двамата не са на възрастта, на която повечето форумци смятат, че са. Това е може би най-изумителното... на какъв акъл са хора на тази възраст
Хем съм съгласен И хем не съм. 2% спад на индексите вече се приема за трагедия. При спад от 3~4% вече почва паниката. Т.е. дори мини корекция ще изстрелва vix.
Еми може да е свършило ракетното гориво на много от компаниите.. Бъзикам се... но не виждам ракети от тези ниви, може да помислиш да диверсифицираш към по-дивидентни акции
Коментар