Първоначално изпратено от Ivetka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Вчера продадох всичките си опции на PSTH. Очаквах че на срещата на акционерите на PSH ще има някаква яснота, но Акман беше много резервиран.
Усещането ми е че има таргет и вървят преговори, но не е ясно кога ще се финализира сделката.
Държа всички акции, но за да не ми се обезценяват опциите ги продадох (на 70% печалба) и ще се ослушам да ги купя скоро отново.
Влязох в няколко нови SPACs- THBR, SOAC и CVII (братчето на CCIV). Всяка позиция с по около 10% от портфейла. Влизайки на нива близки до НСА го възприемам почти като държане на кеш, но с опция за доходност ако се обяви слух/сделка. Дано пазарът не ме опровергае в това ми мислене.
За спекулата-открих позиция в PHIL със скромните 1млн акции, но е just for fun.
Нищо от горното не следва да се счита като съвет или препоръка за инвестиция.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеи нафтата много ме мъчи, че пак се омазах с нея. На къде ще върви мислите? Според мен дългосрочно е нагоре ама аз никога не познавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
Не знам, зависи кои акции
Явно при някои се заформя корекция, с прелюдия към мечи пазар.
Например, при PLUG спадът за един месец е от -24,88%, XPEV -27,03%, PLTR -22,74%, CRSP - 26,2%, ENPH -14,73%, NIO -12,14%...
Да, вярно е, че и ръстовете им бяха много големи...
От изброените съм имал дребни бройки от XPEV и NIO, като в момента държа само PLTR, закупени при един dip през ноември на средна цена от 17,87.
При PLTR изненадващата загуба явно изигра роля, както и отвореният прозорец за купили при IPO-то да продават и да приберат малко печалби.
Аз лично изчаквам някои ценови възможности, например, при SQ (най-добре около 200, или поне между 230-250) и QCOM (около 140, но и сега става, както е постъпил petyob, например).
Не е препоръка...
Всички изброени на трети ред са спекулативни мемета. Лично мнение, което няма проблем да не споделяш. Съвсем естествено е да върнат сериозно. Дори още. За NIO съм напълнил кошницата с летни путове по 20. Такава е моята цена.
SQ е бая по-добре от Пейпал, но пак е балоняк. QCOM съм фен, ако и да не вярвам на прогнозните приходи. Като цяло обаче не ти разбирам идеята. При положение, че имаш нарисуван бичи пазар в енергията и подценени компании, ти се насочваш към надценени компании и сектор с вече приключил бичи пазар.
Оценявам културата ти на общуване и ще се радвам да обясниш защо правиш подобен избор, който от моя гледна точка е ирационален.
===
Баси, аз ли нещо не доглеждам или EV към оперативна печалба на Square е близо 8000! После GME било балонLast edited by terziеv; 19.02.2021, 13:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАкциите, които бая потънаха днес, утре ще катерят.
===
https://seekingalpha.com/article/440...all-transcript
Антеро >20 до края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАкциите, които бая потънаха днес, утре ще катерят...
Явно при някои се заформя корекция, с прелюдия към мечи пазар.
Например, при PLUG спадът за един месец е от -24,88%, XPEV -27,03%, PLTR -22,74%, CRSP - 26,2%, ENPH -14,73%, NIO -12,14%...
Да, вярно е, че и ръстовете им бяха много големи...
От изброените съм имал дребни бройки от XPEV и NIO, като в момента държа само PLTR, закупени при един dip през ноември на средна цена от 17,87.
При PLTR изненадващата загуба явно изигра роля, както и отвореният прозорец за купили при IPO-то да продават и да приберат малко печалби.
Аз лично изчаквам някои ценови възможности, например, при SQ (най-добре около 200, или поне между 230-250) и QCOM (около 140, но и сега става, както е постъпил petyob, например).
Не е препоръка...
- 1 like
Коментар
-
Акциите, които бая потънаха днес, утре ще катерят.
===
https://seekingalpha.com/article/440...all-transcript
Yes. Okay. I mean, it would just seem to me that you have an opportunity to effectively almost take yourself private on a free cash flow
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
кво питам - кво ми говориш? Прочети пак въпроса.
Утре на къде са пазарите според вас?
тия дето ги гледаш и четеш стискат или купуват, но нямат достатъчно пачка да надделеят на големите и се вижда.
големите правят пъмп и после ... дъмп
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
big fish- те продават на робинхуудърите и сие. просто го правят много внимателно без да събарят пазара.
pump then dump
Утре на къде са пазарите според вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе мога да разбера как тук никой не продава и по фейсбук никой не продава, а само купуват дипа, пък акциите се сриват. Как става тоя номер?- те продават на робинхуудърите и сие. просто го правят много внимателно без да събарят пазара.
pump then dumpтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Абе GME нали не можеше да падне под $100, после не можеше да падне под $50, а под $40 може ли да падне или не може?
За купуването на $300 с идея за $1000 въобще там няма какво и да коментирам
По устам текло, а в рот что попало? Вот... а если дуб как дерево, родишься баобабом, то будешь баобабом тысяча лет пока помрешь. Дурак, ты понимешь что тебе говорят? Ничево ты не понимаешь, балдаLast edited by Money; 18.02.2021, 23:27.
- 1 like
Коментар
Коментар