Първоначално изпратено от jori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Само на мен ли ми се струва много странна борсата днес ? Има ли някой друг който да я гледа постоянно и да му струва, че днес нещо не е наред ?
Въпреки, че петъка заложих, че днес ще е зелена и познах и съм на добър плюс, цял ден се мъча с тази борса и нещо непрекъснато ме човъркаше, че нещо не е наред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХа, тъкмо го написах това влязох в yahoo finance да видя дали има промяна в шорт интереса и каква изненада - тези гадове са махнали тази секция от данните
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПак те питам - кви частични изпълнения те гонят? И ти ли почна да губиш надежда?
Коментар
-
5,074,937 shares (around 10% of the free float) were failed to deliver during the first half of January
От тук: https://www.sec.gov/data/foiadocsfailsdatahtm
От това, което прочетох за ненамерените хартии обаче, за тези след 15-ти ягуари, би трябвало да има още време да се намерят. Т.е. пича малко преиграва? Ма знам ли, не съм сигурен, че всичко разбирам.Last edited by terziеv; 01.02.2021, 23:55.
Коментар
-
AAaAAA, само не Брад. Още малко Рида ще ми вкараш... Аз там съм фен на KCI и на едно траверс Schwartzer.
За съжаление съм максимум в REIT, включително ипотечни... точно защото смятам сектора за един от най-сгодно оценените към момента. Иначе има много изгодни там, например SLG, който се разкешва всеки месец...
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеБаси Равновесие и Терзиев станаха братя по оръжие.
Кубрат смени среднят пръст с бик
Не бих се изнададал Мишо да почне да пазарува наполеони.Last edited by terziеv; 01.02.2021, 23:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Сакън! В САЩ корупция няма. А дори и да има, това е руска провокация.
Петков, дай акъл за сигурна дивидентна за купуване и забравяне
- 1 like
Коментар
-
За това съм 100% съгласен с равновесния. Супер депресиращо. Какви умения, какви предвиждания, какви изчисления... Досега си мислех, че техническата част е горе долу чиста и манипулират главно чрез фалшиви новини и фалшиви отчети. Че HFT имат предимство, но то е заради наличните отзад ресурси. Но щом и самата размяна на акции е фалшифицирана...
добавка: с други думи вярвах на инфраструктурата, защото си мислех, че е неутрална. а предимството на големите е другаде.
...
От депрес даже натиснах грешното копче и купих путове, вместо да продам. Не е на хубаво, нахраних брокера с двоен комисьон.
dob 2: kakви са тези шибани частични изпълнения при AMC!!!!Last edited by terziеv; 01.02.2021, 23:22.
Коментар
-
Скептично съм настроена за шорт скуиза. Знаех си, че големите ще намерят начин да прецакат малките. Влад никак не ми е симпатичен. Предател - уж всичко било заради демокрацията и да дадат възможности на малкия инвеститор, ама се оказа обратното. Българинът и в Америка да иде си остава дупедавец и интересчия без грам чест и достойнство. Позор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Нещо си ядосан , що ли.
Мисля че се сещам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОбаче наистина съм възмутен от американския пазар и от американските финансови медии. Това там е пълна манипулация. Робинхуд са го закъсали с тези акции на GME и техния голям батко Ситадел трябва да дава кинти заради това. И какво правят измъкват от нищото новина че редит са тръгнали да купуват сребро, защото Ситадел имат огромни опции в среброто. Така хем махат фокуса от проблема, хем го насочват на там от където могат да избият някакви пари. Всички медии подемат този рефрен като най-нагло лъжат че вече фокуса е в среброто, което пълно безочие защото в момента в който влезе човек във форума и вижда как вътре се възмущават от подобни лъжливи новини.
това обаче не пречи СНБС най-нагло, Блъмбърг доста по-срамежливо да повтарят тази лъжа постоянно, също както и Yahoo Finance които пък са най-посещавания финансов сайт. Аз от години знам че не трябва да гледам и чета финансови новини защото са само манипулативен булшит, но това сега е чак и супер арогантна манипулация.
Мисля че се сещам.
Коментар
Коментар