IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Пуснал е лимит поръчка за 10 бр, продават му 2 и поръчката продължава да чака още 8бр.
    Щото купува от Robin Hood или др брокер наложил ограничения. Може би....

Коментар

• Спецовете по опции как тълкуват това

Коментар

• Само на мен ли ми се струва много странна борсата днес ? Има ли някой друг който да я гледа постоянно и да му струва, че днес нещо не е наред ?

Въпреки, че петъка заложих, че днес ще е зелена и познах и съм на добър плюс, цял ден се мъча с тази борса и нещо непрекъснато ме човъркаше, че нещо не е наред.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ха, тъкмо го написах това влязох в yahoo finance да видя дали има промяна в шорт интереса и каква изненада - тези гадове са махнали тази секция от данните

Шорт интереса ще го махнат от всички финансови сайтове.Дано не се случи,на натам отиват нещата.
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
            Пак те питам - кви частични изпълнения те гонят? И ти ли почна да губиш надежда?
            Пуснал е лимит поръчка за 10 бр, продават му 2 и поръчката продължава да чака още 8бр.

Коментар

• Коментар

• 5,074,937 shares (around 10% of the free float) were failed to deliver during the first half of January

От тук: https://www.sec.gov/data/foiadocsfailsdatahtm

От това, което прочетох за ненамерените хартии обаче, за тези след 15-ти ягуари, би трябвало да има още време да се намерят. Т.е. пича малко преиграва? Ма знам ли, не съм сигурен, че всичко разбирам.
                Last edited by terziеv; 01.02.2021, 23:55.

Коментар

• Пак те питам - кви частични изпълнения те гонят? И ти ли почна да губиш надежда?

Коментар

• AAaAAA, само не Брад. Още малко Рида ще ми вкараш... Аз там съм фен на KCI и на едно траверс Schwartzer.

За съжаление съм максимум в REIT, включително ипотечни... точно защото смятам сектора за един от най-сгодно оценените към момента. Иначе има много изгодни там, например SLG, който се разкешва всеки месец...

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                    Баси Равновесие и Терзиев станаха братя по оръжие.
                    Кубрат смени среднят пръст с бик
                    Не бих се изнададал Мишо да почне да пазарува наполеони.
                    По Зарезан стават чудеса... или по Рамазан беше
                    Last edited by terziеv; 01.02.2021, 23:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Сакън! В САЩ корупция няма. А дори и да има, това е руска провокация.

Петков, дай акъл за сигурна дивидентна за купуване и забравяне
                      Освен някой REIT (тия дето купуват недвижимости и събират наеми), друго не се сещам какво да ти кажа дето не е нужно да го гледаш с години. Аз имам ARR (Armour Residential) дето въобще не ги гледам, имат още много ход нагоре. Но ако не ти харесва, ей тоя ман много им разбира, разгледай дето е писал за REIT, може да си харесаш нещо: https://seekingalpha.com/author/brad...gular_articles

Коментар

• Баси Равновесие и Терзиев станаха братя по оръжие.
                        Кубрат смени среднят пръст с бик
                        Не бих се изнададал Мишо да почне да пазарува наполеони.

Коментар

• За това съм 100% съгласен с равновесния. Супер депресиращо. Какви умения, какви предвиждания, какви изчисления... Досега си мислех, че техническата част е горе долу чиста и манипулират главно чрез фалшиви новини и фалшиви отчети. Че HFT имат предимство, но то е заради наличните отзад ресурси. Но щом и самата размяна на акции е фалшифицирана...

добавка: с други думи вярвах на инфраструктурата, защото си мислех, че е неутрална. а предимството на големите е другаде.
                          ...
                          От депрес даже натиснах грешното копче и купих путове, вместо да продам. Не е на хубаво, нахраних брокера с двоен комисьон.

dob 2: kakви са тези шибани частични изпълнения при AMC!!!!
                          Last edited by terziеv; 01.02.2021, 23:22.

Коментар

• Скептично съм настроена за шорт скуиза. Знаех си, че големите ще намерят начин да прецакат малките. Влад никак не ми е симпатичен. Предател - уж всичко било заради демокрацията и да дадат възможности на малкия инвеститор, ама се оказа обратното. Българинът и в Америка да иде си остава дупедавец и интересчия без грам чест и достойнство. Позор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Нещо си ядосан , що ли.
                              Мисля че се сещам.
                              Е то е елементарно защо съм ядосан. Ако това са нормални практики значи американския пазар като цяло яко вони. Какво да правя на него, ако не съм в час с манипулациите им. За да може да се печели от един пазар правилата трябва да са поне отгор отгор еднакви за всички. Пазар на който всички големи се включват за да защитят няколко големи и да прецакат милиони малки - Ами аз съм от малките. Нямам особено желание да бъда касичка за нечия яхта

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Обаче наистина съм възмутен от американския пазар и от американските финансови медии. Това там е пълна манипулация. Робинхуд са го закъсали с тези акции на GME и техния голям батко Ситадел трябва да дава кинти заради това. И какво правят измъкват от нищото новина че редит са тръгнали да купуват сребро, защото Ситадел имат огромни опции в среброто. Така хем махат фокуса от проблема, хем го насочват на там от където могат да избият някакви пари. Всички медии подемат този рефрен като най-нагло лъжат че вече фокуса е в среброто, което пълно безочие защото в момента в който влезе човек във форума и вижда как вътре се възмущават от подобни лъжливи новини.

това обаче не пречи СНБС най-нагло, Блъмбърг доста по-срамежливо да повтарят тази лъжа постоянно, също както и Yahoo Finance които пък са най-посещавания финансов сайт. Аз от години знам че не трябва да гледам и чета финансови новини защото са само манипулативен булшит, но това сега е чак и супер арогантна манипулация.
                                Нещо си ядосан , що ли.
                                Мисля че се сещам.

Коментар

Working...
                                X