If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам тоя US 30 АЗ си го скъсявам от известно време и все си излиза ... ако предположим че предстои мечи пазар познайте колко много акции ще тръгнат надолу и не ще бъдат така солидни и п как трябва да си сменят нагласите тези които са свикнали само да удължават ...ако изобщо се усетят тъй като може да си мислят че е поредната корекция на възходящ trend ...тoва е в сферата на предположенията... бичи пазар особенно месечен се обръща трудно и се изисква също месечно сменяне на настроенията ..тоест време.. та е добре да се ползват стопове а тези които не могат да затварят на печалба да си слагат стоп на нула или да си прибират частични профити та да не са съвсем валат ако цената тръгне срещу тях
това да го беше казал преди да ме занулят. Сега вече и аз го осъзнах - по трудния начин
не знам тоя US 30 АЗ си го скъсявам от известно време и все си излиза ... ако предположим че предстои мечи пазар познайте колко много акции ще тръгнат надолу и не ще бъдат така солидни и п как трябва да си сменят нагласите тези които са свикнали само да удължават ...ако изобщо се усетят тъй като може да си мислят че е поредната корекция на възходящ trend ...тoва е в сферата на предположенията... бичи пазар особенно месечен се обръща трудно и се изисква също месечно сменяне на настроенията ..тоест време.. та е добре да се ползват стопове а тези които не могат да затварят на печалба да си слагат стоп на нула или да си прибират частични профити та да не са съвсем валат ако цената тръгне срещу тях
И от къв зор па сега се срина единствена ми нефтена OMP ??? Най-умни излезнаха тия дето са на минали на кеш. Като затвориха света се сринаха акциите. Сега го отварят - пак се сриват. Това за тия дето си мислят, че има логика
Днес , петъчно, за финал на седмицата или трябва да се насерат на минус или трябва да се излезе нагоре поне +500 (за Dow) и зелената вълна да продъжи и другата седмица.
първото се случи. И това, което не вярвах някога да се случи - NIO падна под 35.
Днес , петъчно, за финал на седмицата или трябва да се насерат на минус или трябва да се излезе нагоре поне +500 (за Dow) и зелената вълна да продъжи и другата седмица.
Търся му поне 100%, но се надявам на x4. Компанията е натикана в миша дупка, защото има политически проблеми с Мексико. Нещо като XOM на 30. При неблагоприятно решение няма къде чак толкова да пада.
предстои щото спекулантите аналитици са продали и имат сметка още да пада за да купуват евтино. Затова драскат простотии по нета за да плашат зайците да продават. И те ти ралито - чиста манипулация на влиятелните върху малоумното стадо
Колко още да ти скача?Мандрата свърши и партизаните се пенсионираха,кешът е цар.
Някъде четох, че бруталното рали тепърва предстои...
предстои щото спекулантите аналитици са продали и имат сметка още да пада за да купуват евтино. Затова драскат простотии по нета за да плашат зайците да продават. И те ти ралито - чиста манипулация на влиятелните върху малоумното стадо
Някъде четох, че бруталното рали тепърва предстои...
Мажи ските..... с вакса за скокове. Ако така продължава, може да делим таксата. Шварцер, дето ти разправях, пише за същия екип. Той и Петков е навътре в техниката. Няма нужда всеки да разбира от всичко.
Коментар