If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Движения като движения,след силната съпротивата на $68, която две поредни години не може да бъде пробита а,именно през 2019,2020 ще се разходи да провери подкрепата на $52,като преди това може да се помота около $57.Това е техническата картинка.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
А и икономиката в момента не цъфти и да вързва. На кой му се работи вече. Това е демоде . С това раздаване на пари и помощи доста сериозно вредят на малките бизнеси. Навсякъде се търсят ниско платени работници, но никой не му се работи за стотинки ( с които нищо не може да си купи вече ).
Това е добре за момента. Ако не се движим, вирусът няма да ни забележи и ще си тръгне от тука от скука.
Общо взето това е надиграване по адаптивност. Да речем, че вирусът се адаптира с една мутация на седмица.
Теоретично, ние хората бихме могли да се адаптираме още по-бързо. Можем всеки ден да си променяме поведението, в няколко добре тренирани режима, както се обличаме според времето. Всъщност на нас не ни е проблемът да си сменяме поведението. Проблемът е да го пазим за 2 седмици. За което вече си плащаме втора година.
За да спестиш седмицата, прецакваш годината. Ето това е да си скъп на триците, евтин на житото.
Чисто графично и спекулативно нещо не ми харесва СП500.Поставям плитки стопове на всички краткосрочни дълги позиции от м.март на акциите.Оставям само дългите позиции на долара.
Някой на подобно мнение
Аз съм от аматъорите ( спекулант основно за момента ) ... и от цял ден пулене по графиките и на мен не ми харесва как вървят нещата и в момента съм на изчакване. Чопля по-малко всеки ден колкото да си загубя времето ама не смея нищо по-сериозно. Днес Байдън уж ще говори за какво ще харчат парите и в такива моменти гледам да стоя далече.
"President Joe Biden will unveil a $2.25 trillion U.S. infrastructure plan Wednesday"
Имам съмнения, че може да натиснат технологичните още надолу, а от там и всичките индекси да отидат надолу.
А и икономиката в момента не цъфти и да вързва. На кой му се работи вече. Това е демоде . С това раздаване на пари и помощи доста сериозно вредят на малките бизнеси. Навсякъде се търсят ниско платени работници, но никой не му се работи за стотинки ( с които нищо не може да си купи вече ).
Чисто графично и спекулативно нещо не ми харесва СП500.Поставям плитки стопове на всички краткосрочни дълги позиции от м.март на акциите.Оставям само дългите позиции на долара.
Някой на подобно мнение
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Много силен ръст на Dow Jones в месец Март.2021 , + 7%, само за един месец. Преди 7-10% върху целия управляван капитал беше хубав резултат за цяла година, а сега само за месец.
Може да е нещо елементарно, но си признавам, че нямам идея кой е този американски събрат? Пък и имах предвид, че ще съм дълъг - продажба на путове (bidu?) извън парите.
Аз наглеждам и тия VIAC (ViacomCBS Inc.) и DISCA / DISCK (Discovery Inc.), ако заформят хубави дъна може да се включа. Потенциала май е по-голям отколкото при BIDU, не че и то не става.
Премиите на биду бяха по-сочни. 100, падеж май x 0.92. Десет шитнах. Минимален риск. Просто ще ги затворя, ако стане сур.
===
ъпдейт: затворих половината на 40% плюс, че да не насилваме маржина. Баси печатницата за пари, направо не е християнско.
Може да е нещо елементарно, но си признавам, че нямам идея кой е този американски събрат? Пък и имах предвид, че ще съм дълъг - продажба на путове (bidu?) извън парите.
===
Добре... навеждаме и стискаме с палци да не падне биду-то под 100
Аз наглеждам и тия VIAC (ViacomCBS Inc.) и DISCA / DISCK (Discovery Inc.), ако заформят хубави дъна може да се включа. Потенциала май е по-голям отколкото при BIDU, не че и то не става.
след петъчният бичи импулс индексът образува рейндj и след две двойни дъна по малките графики не успява да пробие 32890... цената се изстрелва за нов връх по часовите графики или поне за тест на петъчният връх ..аз съм леко закъснял с входа но пак взимам нещичко https://ibb.co/z2Zns1z
Коментар