Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеcabot oil слезе до много добра цена. Не бих държал след лятото и няма да е ракета, но 15-20% за месец два е почти гарантирано. Това е за тези, които изпуснаха Антеро.
Коментар
-
Тия де правят по над милион долара годишно от капиталови печалби... живи да ги ожалиш
От друга страна, ако планът на Байдън мине както е предложен, ставката за капиталовите печалби ще стане най-високата от 20-те години на миналия век насам... Сега пак сме 20-те години и тe ще бъдат отново Roaring Twenties, така че има логика и данъците да са като тогава
Ама що тез данъци не са били спрели развитието през 1920-те пък?
Хайде, споко, докато минат през Конгреса ще станат много по-ниски, ако изобщо минат
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеТой Бидоня нещо се е объркал.Какво иска да направи да вземе повече от можещия бизнес да прави печалби и след това да ги дава на тези (под различни форми за подпомагане),на които не могат да реализират печалби и същите тези губещи бизнеси да се заиграват с криптошитниLast edited by Money; 23.04.2021, 21:45.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеRIP Ino Stock Амин.Няма я да ми правите конкуренция. След Чао на Астра и старата Джонсън трябва да спрат тотално е китайците и ръкавите.
Сега, най-тъпото за мен ще е да останат на тази или малко по-ниска цена - имам предвид, че нито ще са за усредняване, нито за продаване.
Но...допреди малко не бях отварял платформата и не знаех какво е довело до спада. Дали ги скъсяват или панически разпродават.
Оказа се първото, така че има някаква надежда да върнат донякъде и пак да се продадат с някаква по-малка загуба. А може и без загуба.
П.П. Вчера се чудех къде да наместя последния останал кеш от продажбата на Коти и купих 3 акции на Майкрософт @259.40.Last edited by Никола20; 23.04.2021, 21:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
ужас - как можаха да им го причинят.
Иначе все ми се струва, че тоя растеж е кратковременен и скоро ще съберат паричките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеRIP Ino Stock Амин.Няма я да ми правите конкуренция. След Чао на Астра и старата Джонсън трябва да спрат тотално е китайците и ръкавите.
Иначе все ми се струва, че тоя растеж е кратковременен и скоро ще ни съберат паричките.Last edited by IvelinaJensen; 23.04.2021, 18:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Пети ден няма АТН, вече не се издържа така!хаха това беше добро!
Между другото прави впечатление, че последните месеци петъчната търговия е доста вяла и спокойна (и обикновено индексите са на плюс). Също е доста спокойно преди празници и по-време на празници(ако работи борсата). Спокойно беше и цялата седмица на пролетната ваканция на децата в Щатите. Няколко приятели също споделиха това впечатление. Просто наблюдение...
Интересно ми е дали и тук някой е забелязал подобно нещо.Last edited by pantaleev; 23.04.2021, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Защо, какво толкова се е променило?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеоще ли сте бичи настроени?
Коментар
Коментар