Първоначално изпратено от jori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеа саудитците пак ще клекнат и ще дигнат производството, защото за тях е по-печелившо да държат пазарен дял отколкото да налагат стриктни ограничения, които другите картеладжии не спазватLast edited by jori; 11.04.2021, 12:15.
Коментар
-
Зарежи я нафтата и остави Зайко сам да си я чака на $100
Според мене вероятността до края на годината да видим $100 е по малка от 5%. Ако видим на $70 пак добре, но и това не е достатъчно вероятно, че да заложиш пари на това
Просто шистовци сега се поготвят да помпат повече, руснаците пак ще хитруват и ще помпат повече от договрките, а саудитците пак ще клекнат и ще дигнат производството, защото за тях е по-печелившо да държат пазарен дял отколкото да налагат стриктни ограничения, които другите картеладжии не спазватLast edited by Money; 11.04.2021, 11:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Аз и затова се опитах да подскажа на Ивелина,да не се занимава с фючърси поне докато не разбере що за животно е това и как се търгува.Те нямат нищо общо с акциите,както с опциите,с валутите и т.н.Всеки финансов инструмент се търгува различно,но тя слуша разни инвестиционни корифеи и после се оплаква.Не знам дали наистина е откровена и е купила петрол на тези цени или се гъбарка,но за мен няма значение
Като цяло нямам финансова грамотност и нещо нямам и много мотивация да добивам щото не виждам логика в пазарите. В тоя ред на мисли не знам нищо как се търгува - карам на късмет. Миналата година по-уцелвах, тази - хич ме нема.
Коментар
-
Ти остави това, ами дон Кихот дет чел много книжки и си живеел в измислен негов си свят... Тук на някои хора дъската им хлопа много яко, а форумът е драскалище за пресъздаване на измисления техен свят
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеДобре че не сме в US или малко по на запад, че ако бяхме там щяха да са те баннали до живот от форума. Имам предвид не ми дреме мнението ти, смятам, че шефа негър не е недостатък, а жената китаец направо си е предимство в днешно време
Идеята ми е че това няма как да ти е показателно за това колко пари прави една компания или каква трябва да е цената на акцията
Нека не забравяме, че начело на 99.9% от фалиралите по грандиозен начин огромни мултинационални компании са били бели мъже
Коментар
-
Аз техниката не я приемам, но дори и от рисунката с канала ясно се вижда, че нафтата се спря на бая висока подкрепа, която не беше пробита; въпреки многократните опити. В допълнение средносрочните технически индикатори на водещите добивачи са почти единодушни за нагоре.
Те тука съвсем ясно се вижда:
==
С други думи - днес беше може би последният шанс за допълване. Може дори в момента да се търгува, след сесията. Аз лично допълних с Антеро...Last edited by terziеv; 10.04.2021, 00:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеbokogega да попитам, тази графика вероятно е някакъв continuous (виртуален) контракт, при който ролването не е отразено. Т.е. контангото се вижда като ръст, но реално е загуба. Или пък не?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3744433[/ATTACH]
Канала е счупен съвсем скоро на 18 март, тук некои се накетериха на нафтата баш кога не требва близо до върхът. Пазара може да продължи да спада или да рейнжи с много месеци. От тук ускорение на горе е малко вероятно. Момента за влизане за и изкарване на бързи печалби е изпуснат."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Ето ти един технически бонус на тая твоя нафта,където и се чудиш и само се оплакваш.Разгледай хубаво графиката и дано нещо прихванеш от техника.Не претендирам за изчерпателност и не е препоръка за сключване на сделки.Хубаво е да почнеш да се заглеждаш повече в техниката,то и момците от Уол Стрийт се дзверят в графиките,а ти не щеш и не щеш.Ако се вгледаш внимателно в чарта и съпоставиш противоречивите новини за икономиката и петрола,ще забележиш,че новините са изписани на графиката,просто в този момент нафтата е трудна за търгуване,защото цената след достигането на съпротивата на 72 долара влезе в корекция.Докога ще продължи,аз не мога да ти отговоря,може някой и да може,но се съмнявам,поради една единствена причина,пазара не можеш да го вкараш в рамка.Това,че ти мислиш по определен начин,някой друг мисли по съвсем друг.Шанса ти да оцелееш по дълго,е да спреш да вкарваш емоции в търговията,и да не слушаш всевъзможни гурута.Всички предсказвания имат шанс да се сбъднат точно 50%.При 50% познаваемост в дългосрочен план си зануляваш акаунта.Дано сама се досещаш защо.
[ATTACH=CONFIG]n3744401[/ATTACH]
П.П.Пиша ти не да те поучавам,а ако мога да ти помогна по някакъв начин,защото някак си получавам дежавю
Канала е счупен съвсем скоро на 18 март, тук некои се накетериха на нафтата баш кога не требва близо до върхът. Пазара може да продължи да спада или да рейнжи с много месеци. От тук ускорение на горе е малко вероятно. Момента за влизане за и изкарване на бързи печалби е изпуснат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеТая нафта ме напраи на маймуна. Има ли и други, които се чувстват по същия начин? Па и не само тя де. За Терзо знаем, че има пълен контрол наd маркета и съумява да се възползва и спечели от всяка ситуация. Но не всички са гении
П.П.Пиша ти не да те поучавам,а ако мога да ти помогна по някакъв начин,защото някак си получавам дежавю"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 2 Харесвания
Коментар
-
ПИЧ , те ти поредната мерзост на Путин и доказателство, че в РФ бизнес средата е непредвидима.
В интерес на истината играта е следната: чакаме да започне патакламата или още някой да се оплаче от "Новичок" та най-сетне да го спрат потока... После влизаме в Газпром на под 3 и осигуряваме униците. Стига да не решат да ни предпазят и от инвестиции в недемократични компании.Last edited by terziеv; 09.04.2021, 19:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАко днес не натоварите Чинко, няма за кога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕто ти CS - шеф негър, началник на отдела жена + китаец.. Имам предвид не ми дреме мнението ти, смятам, че шефа негър не е недостатък, а жената китаец направо си е предимство в днешно време
Идеята ми е че това няма как да ти е показателно за това колко пари прави една компания или каква трябва да е цената на акцията
Нека не забравяме, че начело на 99.9% от фалиралите по грандиозен начин огромни мултинационални компании са били бели мъжеLast edited by LuckyYou; 09.04.2021, 15:40.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар