IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То си е в ход, ама антреро и clf няма сами да се купят.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Tака.... Като оставим вълновата теория, горе долу имахме лекция на тема "водата е мокра".

1. Миньорите мин. x2 (и големи и малки)

2. gld / slv мин. 50%

3. Ще има малка корекция, след което в рамките на година и половина бърза ракета...

4. След ~3-5 години ще имаме мечки за дълго (иначе човекот е 200% биче за следващите две)

5. Нямало връзка м/у злато и биткойните; били отделни пазари

6. За gld няма голямо значение накъде ще ходи USD

7. Злато и метали не стават за хедж.

...

Личното ми мнение е, че предвид хиперинфлацията, в която се намираме, злато и миньори ще скачат, но едва ли ще бия мед, желязо или дори въглища. За храни и газ да не говорим. Корекцията вчера беше добра възможност за вход в неща като clf или hcc... изобщо във всичко реално, което не е на ath.
      Викаш пазарът е функция на ликвидността, ликвидността е функция на пазара, водата е мокра, ножът е дървен, ще направиш много пари, ама те пък няма да имат никаква стойност

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Бруталното рали тепърва предстои!
        а дано

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Terzo пак е развихрил безпочвения оптимизъм. Народът се е заредил да шорти. Нищо чудно днеска да са дообрали парите на малките рибоци и утре да ни откинат главите мощно и за пореден път. Но тоя път може би вече и смъртоносно.Аз пазарувах ама съм на тръни
          Бруталното рали тепърва предстои!

Коментар

Корекцията вчера беше добра възможност за вход в неща като clf или hcc... изобщо във всичко реално, което не е на ath.
            Terzo пак е развихрил безпочвения оптимизъм. Народът се е заредил да шорти. Нищо чудно днеска да са дообрали парите на малките рибоци и утре да ни откинат главите мощно и за пореден път. Но тоя път може би вече и смъртоносно.Аз пазарувах ама съм на тръни

Коментар

Generational Opportunities in Metals and Miners

https://online.moneyshow.com/2021/ap.../?scode=052479

С благодарности към Форда, че ми обърна внимание.

Иначе CLF e oще далавера.
              Tака.... Като оставим вълновата теория, горе долу имахме лекция на тема "водата е мокра".

1. Миньорите мин. x2 (и големи и малки)

2. gld / slv мин. 50%

3. Ще има малка корекция, след което в рамките на година и половина бърза ракета...

4. След ~3-5 години ще имаме мечки за дълго (иначе човекот е 200% биче за следващите две)

5. Нямало връзка м/у злато и биткойните; били отделни пазари

6. За gld няма голямо значение накъде ще ходи USD

7. Злато и метали не стават за хедж.

...

Личното ми мнение е, че предвид хиперинфлацията, в която се намираме, злато и миньори ще скачат, но едва ли ще бия мед, желязо или дори въглища. За храни и газ да не говорим. Корекцията вчера беше добра възможност за вход в неща като clf или hcc... изобщо във всичко реално, което не е на ath.

Коментар

• Тццтццц Фаучито днеска е лют. Как така творението му ще бъде застигнато по пазарна кахитализация от някакъв си Шахин Бей, пък и макар с немски паспорт. Какво ли ще направи Илън С кюрито. Мжже би ще чипира маймуните до Марс с произведена биотехнология от новата звезда.

Коментар

• На 34000 е часовата съпротива от 04.20 ... разбира се подминава се с малко и се остава с впечатлението , че движението ще продължи освен това имам съмнения че фигурата на 1 час графика може да бъде един мечи флаг в контекста на вчерашното низходящо движение ...ако това е така днешното рали нагоре може да бъде изтрито ..... аз прибрах около 40-50 тика
                  https://ibb.co/nBbScQC
                  Click image for larger version

Name:	US30M1syprotiwa.png
Views:	1
Size:	24.4 КБ
ID:	3749735

Pip master

Коментар

• Аууу любимият ми BAT след разгрома не връща въобще това не е много на хубаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                      Не разбрах Нетфликс, защо паднаха с 10% след сесията вчера
                      Много малко нови абонати, а се очертава с ваксинацията да намаляват още. Явно това е страшно впечатляващо събитие, защото го чух по новините на Радио 1 Рок преди малко

Коментар

• Не разбрах Нетфликс, защо паднаха с 10% след сесията вчера

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Бритиш табакото са същите са като Алтрията, имат много терен да падат ако ги натиснат. Добре е да се изчака и вход в петък, че понеделник може пък да е късно.
                          Не са. Алтриата е на американския пазар 90%. Никоя друга няма такава. При Бритишите и дивидента не се облага, а и без друго са по-евтини в сравнителен план. Изпусна влака. В близките месеци е по-скоро нагоре. По-нататък... пак е нагоре, защото парите нищо не струват. Надолу може да е някоя тех шитня само.

Сега е моментът за нафта/тръби... компании, суровината не я разбирам. Разбирам обаче, че нафтата е 60+, a добивачите са на нива като за цена под 50. Взех paa малко ас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Ако щеш вярвай, точно това си мислех и аз. Ами който е пушел по 1 кутия, вече ще пуши по кутия и половина да си вземе дозата. Значи ще продават повече кутии, а цената едва ли ще я намалят. А ментолови цигари не познавам нито един дето да пуши такива.

Аз точно затова не купих вчера, щото гледам ако ще падат - има още много терен. Ама днеска влезнах и хванах $2 ход, все е чакълък. Не ми се оставяше отворена позиция, че току виж утре пак се изсипали. За миналата седмица от 3 входа нито един анализ не излезе, стоповете изгърмяха кат' пиратки. Скоро не съм имал такава каръщина. Читави компании не вървят, а боклуци като Доуджкойн-а хвърчат с хиляди проценти. Обърнаха пазара на рулетка, па друго не знам.
                            Наистина е настанала някаква лудост на пазарите.Ще видим докъде ще доведе това.За сега според мен само краткосрочна търговия,за да няма големи изненади.
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

аз наистина не разбрах защо тази новина срина акцията. Намаляването на никотина ще накара пушачите да купуват по-големи количества цигари за да задоволят никотиновия си глад.
                              Ако щеш вярвай, точно това си мислех и аз. Ами който е пушел по 1 кутия, вече ще пуши по кутия и половина да си вземе дозата. Значи ще продават повече кутии, а цената едва ли ще я намалят. А ментолови цигари не познавам нито един дето да пуши такива.

Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                              Не се притеснявай,дългосрочно технически не е станало кой знае какво.Все пак трябва да тестваме ТЛ на седмична.Пък и може да се отдаде добра възможност за покупки на по добра цена
                              Аз точно затова не купих вчера, щото гледам ако ще падат - има още много терен. Ама днеска влезнах и хванах $2 ход, все е чакълък. Не ми се оставяше отворена позиция, че току виж утре пак се изсипали. За миналата седмица от 3 входа нито един анализ не излезе, стоповете изгърмяха кат' пиратки. Скоро не съм имал такава каръщина. Читави компании не вървят, а боклуци като Доуджкойн-а хвърчат с хиляди проценти. Обърнаха пазара на рулетка, па друго не знам.

Коментар

bti товари
                                Бритиш табакото са същите са като Алтрията, имат много терен да падат ако ги натиснат. Добре е да се изчака и вход в петък, че понеделник може пък да е късно.

Коментар

Working...
                                X