Айде... и танкерите отплаваха. Отдалече ще помахат на кеша...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеВ тази статия попаднах на следното изречение и ако може някой да ми го преведе на български ама понятно и по възможност без толкова отрицания. Какъв е смисъла на написатото накратко, ако има такъв разбира се и ако някой го е схванал:
"Но той не намекна, че Федералният резерв няма да оттегля стимулите"
Знам че интелектът ми е паднал, но сериозно почвам да се плаша
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
За последно ти пиша, обещавам. Продай всички глупости и купи нафта, метали, основни храни, коксови въглища. Извън борсата кажи на мъжа и на свекъра да направят фирма за скрап. Няма нужда за ми благодариш, ама поне спри да злобееш.
Аз глупости за продаване нямам. Сега всичко е паднало и народът изкупува дъна - трябва да съм малоумна да продавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЗнам че интелектът ми е паднал, но сериозно почвам да се плаша
Коментар
-
В тази статия попаднах на следното изречение и ако може някой да ми го преведе на български ама понятно и по възможност без толкова отрицания. Какъв е смисъла на написатото накратко, ако има такъв разбира се и ако някой го е схванал:
"Но той не намекна, че Федералният резерв няма да оттегля стимулите"
Знам че интелектът ми е паднал, но сериозно почвам да се плаша
Безпрецедентният фискален и паричен стимул, осигуряван от Федералния резерв, подхранва нова инвестиционна еуфория
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, така казват фарма компаниите... А щом те казват - значи е вярно
Какво стана с феновете на Тръмп. Нали според много от тях Ковид беше измислица на Бил Гейтс и т.н. за да се облажат фарма компаниите и либералитеЕми значи трябва сега да се радвате на това предложение на Байдъна
Не може да се радваш на политика, която наподобява на ранния Чавес от 2000 година. Това не е USA.
Така че феновенте на Тръмп бяха, са и ще са прави-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениетоя доклад за безработицата дали не е подозрителен, а? контрастира с всички други индикатори, но идва точно на време, когато пазара нещо циклеше, а и бабата се изпусна за думата с Т... после тръгна да обяснява, че няма сестра, ама в умовете на инвеститорите се закотви друго.
Там е подема, при бармани, сервитьори, чистачи.
Нали умните пари от няколко месеца трябва да разтоварят някъде.
Коментар
-
Да, така казват фарма компаниите... А щом те казват - значи е вярно
Какво стана с феновете на Тръмп. Нали според много от тях Ковид беше измислица на Бил Гейтс и т.н. за да се облажат фарма компаниите и либералитеЕми значи трябва сега да се радвате на това предложение на Байдъна
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНе е важно дали ще им махнат реално патентите. Не е важно дали Модерна ще се покачва дългосрочно. Важен е прецедента, че щатска администрация си позволява да се заиграва с махане на патент. Прецедента е съществен.Last edited by Money; 08.05.2021, 00:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениетоя доклад за безработицата дали не е подозрителен, а? контрастира с всички други индикатори, но идва точно на време, когато пазара нещо циклеше, а и бабата се изпусна за думата с Т... после тръгна да обяснява, че няма сестра, ама в умовете на инвеститорите се закотви друго.Нека влязат всички на пазара. Пеленачета мамини.
Хубаво е че четеш между редовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениетоя доклад за безработицата дали не е подозрителен, а? контрастира с всички други индикатори, но идва точно на време, когато пазара нещо циклеше, а и бабата се изпусна за думата с Т... после тръгна да обяснява, че няма сестра, ама в умовете на инвеститорите се закотви друго.
А иначе в умовете има една мисъл - разкарай кеша. Всеки се спасява където му видят ушите.
~~~
Единствено ме притесняват високо дивидентните, защото се заформи невероятен балон. IRM е добър пример.Last edited by terziеv; 07.05.2021, 20:35.
Коментар
-
Не давам наклон, ама точно за 50-60% рискът според мен не си заслужава. Тези ги имаш почти гарантирано до 3-4 месеца от половината миньори и нафта, дори от финове може. От nem даже ще ги докараш. Аз съм вече 130% в акции и пак ме сърбят ръцете, защото е лудост колко подценени са нафта и метали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
обясни за тия, които още не са се научили да четат мисли. Кво общо има Алцхаймер с Модерна. Като си говоря с чужденци нямам проблем да ги разбера. Явно проблемът е в българите, които се правят на интересни и си мислят, че са такива, но не са
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеТова, че ще им махат патентите за ваксините не е никаква причина за срив щото те така или иначе не могат да снабдят целия свят с ваксини и така или иначе ще си произведат максимума, който могат и ще си спечелят максимума.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар