Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение

Преди два месеца някъде дадох идеята за Hertz, който таковал...има още да такова. Очевидно че прескочиха трапа, под $20 не мисля да продавам, макар че до две години ще са на $50 според мене.
Днеска купих биотех DARE и AIKI, след около месец би трябвало да вземат лицензи от FDA за разни лекарства, пък и са в добър патерн за купуване. С малък маркет-кап са, рискова инвестиция! Ама ги купих от яд, че изтървах MDWD (MediWound Ltd) и VCEL (Vericel Corp), трябваше да имат решение от FDA другата седмица на 29-ти юни, ама днеска вече излетяха дъ фак...!
Като освободя кинти, мисля да купя дългосрочно CWCO (Consolidated Water Co.). Да, чиста водичка произвеждат. И преди да ми се присмеете, евентуално погледнете PHO (Invesco Water resources) как се представя. Качествената вода става все по-голям дефицит, натам отиват нещата с това глобално затопляне.
Друго, дебна да купя ако паднат EZPW (кризисно финансиране, тип заложни къщи), щото предполагам че парашутните кинти дето ги взеха бързичко ще свършат. Междувременно заглеждам ресторанти или хранителни вериги. но още нищо не съм си харесал. Цените по заведенията били скочили, например четох че Chipotle Mexican Grill били вдигнали цените в менюто с 5%, а разни анализатори очакват МакДоналдс и други да ги последват.
Иначе за още идеи наглеждам и тука https://www.specialsituationinvestments.com/ideas/ , че има обяснени по-сложни трейдове като арбитражи при сливания и подобни. Не плащам, гледам само каквото са пуснали за шир-потреба. Толкова от мене, нищо от написаното не е съвет.
Коментар