Еврейчетаааа. Нещо петъчния ви оптимизъм умря. Скоро ще ви разкажа играта еврейскаааа. Хяхяхяхяххяхяхх
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
зоната 950 ,970 е тествана два пъти на третият път съпротивата около 34970 се задейства по сериозно и спада е по сериозен ... както се вижда класика в жанра ...пробив на trend линия и цената на фючерса се срива ..чист ТА ...аз малко съм по закъснял с входа и малко бързо излязъл но доволен
https://ibb.co/M8hzXz1Pip master
Коментар
-
Пазара изглежда бетон, само не мога да разбера как почти всички акции които следя са много далече от върховете си, а каквото и да погледна и е рейтнато като Buy го натискат. Трябва да си много луд за да не реализираш печалби от продажби от дългосрочни позиции.... е.. аз не съм явно достатъчно луд.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Много добре ми изглежда! Благодаря за идеята, добавям за наблюдение, акцията е по-трудна за анализ поради това, че не всички кораби са техни и имат привилидировани акции. Това е сигурна рецепта за да е мразена акция с малко покритие, което се вижда и от цената с ниско P/E Чакам сгоден момент за влизане, на 14 ще сложа лимитиране, много е вероятно някога да се повтори сценария с GLOP от миналата седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Teekay е много по-добре. Особено след лекия спад днес. Аз там кротко пълня.
В допълнение са регистрирани на Бермудите -> 0% данъкLast edited by desperado; 15.07.2021, 22:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
GLOP няма силна корелация с петрола, те само превозват LNG (имат 15 танкера)
В допълнение са регистрирани на Бермудите -> 0% данъкLast edited by terziеv; 15.07.2021, 22:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА, в петролите не пипам аз, много са ми политически. Примерно ако ОПЕК тръгнат да се надлъгват един друг, цената на петролите ще тръгне надолу
Според мене картелът ще става все по-нестабилен
За AMC браво, на 39.2 не е зле, доста движение надолу си хванал
Коментар
-
А, в петролите не пипам аз, много са ми политически. Примерно ако ОПЕК тръгнат да се надлъгват един друг, цената на петролите ще тръгне надолу
Според мене картелът ще става все по-нестабилен
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеAMC не успях да взема всичко докрай, затвоврих на 39,2, Мислех че ще отскочи поне 4-5% нагоре за да хвана пак късо и понеже не стана, в момента само наблюдавам. Любимата ми занимавка за последните 2 седмицие GLOP. Погледни за какво става въпрос там. Не ми се е случвало да правя 60% за седмица. В случай на корекция по-късно през годината възнамерявам тази акция да ми стане номер 2 като стойност в портфолиотоLast edited by Money; 15.07.2021, 19:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДнес и вчера рита ли в зъбките държатeля на AMC и GME?
(Той е само на демо, но все пак...)
Коментар
-
Днес и вчера рита ли в зъбките държатeля на AMC и GME?
(Той е само на демо, но все пак...)
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЗа тези които си мислят че могат да хеджират последните дни са пореднито доказателстово че тая работа не е проста.
Коментар
Коментар