IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Квантовите компютри са в най-добрия случай задънена улица, а в най-лошия - чиста шмекерия. От шмекериите се изкарват по-добри пари. Той щом пича от Никола стана милиардер... Струва ми се, че яко се кефиш на революционни технологии. Надявам се интересът ти да е повече към компанията и нейният маркетинг, защото от точно тази технология заек няма да излезе.
    Не е нужно да я разбираш технологията или да и вярваш, просто слагаш $100 за да си хеджиран ако излезе заек от там. Акцията е кол опция без падеж - старо клише на дедото.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Квантовите компютри са в най-добрия случай задънена улица, а в най-лошия - чиста шмекерия. От шмекериите се изкарват по-добри пари. Той щом пича от Никола стана милиардер... Струва ми се, че яко се кефиш на революционни технологии. Надявам се интересът ти да е повече към компанията и нейният маркетинг, защото от точно тази технология заек няма да излезе.
      На какво се базира убеждението ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
        има ли мечки за одиране ...по посока на импулса и ТРЕНДА и предполагаема кука на РОС
        https://ibb.co/QF70V86
        [ATTACH=CONFIG]n3737359[/ATTACH]
        И аз се включих в последните минути.Двоен връх на съпротива и вход с отложен ордер под дъното
        Click image for larger version

Name:	Screenshot_2.jpg
Views:	1
Size:	58.0 КБ
ID:	3737652

П.П.Фрейма е минутен СП500
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

За колегите, които не са наясно, квантовите компютри...

Коментар

• Колеги инвеститори, търговци и спекуланти - няма хъс на пазара, умърлушили са се играчите, ще се ходи на Юг. Не е лошо на юг, там пече хубаво слънце.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

https://www.investopedia.com/terms/o/otcqb.asp
              To be eligible, companies must ... have ... a public float in excess of 10% of the total shares outstanding.

https://www.otcmarkets.com/stock/QUBT/security
              Outstanding Shares 28,705,702
              Float 1,800,000
              Short Interest 51,460 (468.12%)
              Significant Failures to Deliver Yes
              Т.е. върховете от януари са вероятно шорт скуиз, когато и GME беше ограничено.
              Да, това е така, точно заради шортнатите близо 500% им налетях като кьораво пиле, но всъщност причината да са спрени била друга: Щели да се местят на NASDAQ, та явно затова. Ще ги дебнем там и така...Като ме мързи да чета, тъй става.

LEESBURG, Va., Dec. 30, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Quantum Computing Inc. (OTCQB: QUBT) (QCI), the first software platform to bridge the power of classical and quantum computing for the enterprise, has applied to list its common stock to the Nasdaq Capital Market®.

За колегите, които не са наясно, квантовите компютри не са нещо което ще можеш да си купиш и сложиш на бюрото. Това е огромна машинария за която трябва специално помещение и стои в хладилна камера, дето се охлажда до свръх-ниски температури. Но скоростите на изчисленията са зашеметяващи. Замисъла е да му се подават задачи от обикновени компютри и пак на тях да връща отговора. Точно тази връзка я правят юнаците от QUBT.
              То и сега всеки може да пробва да подаде задача на квантовия комп на IBM, има експериментална мрежа за плебеите маниаци. https://www.ibm.com/quantum-computing/experience/
              Last edited by Д.Петков; 24.03.2021, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Уфффф...
                Хвани си някой убав датчанин и не се занимавай с донорство.....

пп Като бях 10 дни в Копенхаген се изумих какво готино младо поколение имат......Мацките - трепач. Младежите - спортни...
                Високи и слаби са... и дотам. Жените с крака >42 номер. Мъжете с два пъти по-скъпи дрехи от жените. Мъжете са вдигнали ръце от местните жени, защото имат повече тестостерон от самите тях. И бюрокрация бюрокрация бюрокрация до повръщане. Бюрокрация дори в междуличностните отношения. Ако трябва да се вземе някакво решение, твоите десет дни няма да стигнат. Обсъжда се, ама тяхното обсъждане е нещо между мълчане и мрънкане... Ако датчанин вземе някакво конкретно решение, или е пиян или всъщност е имигрант. Умираща, изродена нация. Но са високи и слаби.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Уфффф...

пп Като бях 10 дни в Копенхаген се изумих какво готино младо поколение имат......Мацките - трепач. Младежите - спортни...
                  За кво ми е убав. Аз от украшение нямам нужда. Иначе да - хубави са визуално. Ама са отврат като характер - и мацките и младежите и дъртите и младите. Повече датчани не ми трябват. Ще си търся чужденец ако се стигне до там.

Някой има ли идея до кога ще потъват потъващите от един месец акции. Взе яко да ми писва. То всичко вече поскъпна от Дау, ква е тази безконечна ротация

Коментар

• двоен връх при часова съпротива .. първата позиция ... втората корекция след низходящото движение и влизане пак по посока на down тренда
                    Click image for larger version

Name:	US30M1dewoen wryh = korekciq.png
Views:	1
Size:	23.7 КБ
ID:	3737558
                    https://ibb.co/QmGSxpL
                    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                      Пак ме излъга нафтата. Тази година ще ми е така. И нумерологично ми е на загуби - безсилна съм
                      Уфффф...

Коментар

Аз опитвах да купя QUBT (правят софт за квантови компютри), че цената изглежда тънка, но не ми дава. Казва, че акцията била "ineligible" т.е. недопустима за търговия. Е тогава що си е листната и има котировки деа...?
                        https://www.investopedia.com/terms/o/otcqb.asp
                        To be eligible, companies must ... have ... a public float in excess of 10% of the total shares outstanding.

https://www.otcmarkets.com/stock/QUBT/security
                        Outstanding Shares 28,705,702
                        Float 1,800,000
                        Short Interest 51,460 (468.12%)
                        Significant Failures to Deliver Yes
                        Т.е. върховете от януари са вероятно шорт скуиз, когато и GME беше ограничено.
                        Last edited by jori; 24.03.2021, 20:11.

Коментар

• Днес добра сделка са 2-рото ниво хранителни. CPB, BGS, K... леко скъпи са още, но путовете са с много добри премии. Особено в парите са бонбон. Утре ще върнат поне половината от днешното отстъпление.

Коментар

• Пак ме излъга нафтата. Тази година ще ми е така. И нумерологично ми е на загуби - безсилна съм

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
                              като заговрихме за Intel и AMD ... Lasertec Corporation (6920.T) - за последните 10 години тез япончета са поскъпнали 100 пъти ... очаква се до 1-2 години да са първите произвеждащи кванови процесори/ компютри ... ама за мене при П/Е 100 са си жив балон в момента ...
                              Аз опитвах да купя QUBT (правят софт за квантови компютри), че цената изглежда тънка, но не ми дава. Казва, че акцията била "ineligible" т.е. недопустима за търговия. Е тогава що си е листната и има котировки деа...?
                              Last edited by Д.Петков; 24.03.2021, 19:40.

Коментар

То се е случвало неведнъж. Например Мъск е от майсторите на късия разказ. Първоаприлската му шега през 2018г беше, че Тесла са фалирали. Шега, ама акциите се сринаха наистина. От там се срива индекса на сектора, от това пък фондовете дето пасивно следват индекса почват да продават и хартиите в целия сектор падат. Та скоро пак е 1-ви април, внимавайте със Стоповете.
                                Ако тази година пак си направи такава шега ще трябва да затворят борсата, че работата много дебела стана с него.

Между другото и аз благодаря за HOFV. Аз си изкарах доволно от него от тази голяма воатилност която имаше. Но тези скоци сега ги изтървах . Точно преди първия скок беше нещо кофти ден и не ги гледах какъв обем имат и какво става с тях, въпреки че гледах се дърпат нагоре добре и ги отървах.

Трябва да измислим вариант за някой който предложи хубава идея къде да му пращаме уискитата, крипто или там каквото предпочита. Между другото едното крипто има подобна идея ( не съм гледал до къде са стигнали скоро ). Някой пуска сигнал за нещо и залага пари естествено да си подкрепи идеята, а не просто произволно да цели и ако е успешен му се плаща процент от залога/успеха.

Коментар

Working...
                                X