тоя дакс сега защо не тества това 11111 ами се прави на щипана мома . сега ще трябва да правим нови дъна . тюх тюх тюх
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗдравейте....здравейте.
Гледам с малки изключения на (Равновесие и някой с които си говори той ) няма много сериозни коментари по форума. Бая отдавна не съм го посещавал надявам се да не съм изпуснал много.
Включвам се с малка прогноза...смятам че края на бичия пазар е отбелязан. До седмица две ако не и днес нещата ще започнат да се развиват силно негативно. И момента е твърде вероятно да се случи особенно ако S&P отбележи нов рекорд. Това няма да крия силно ме радва и още по ще ме зарадва ако се окажа прав. Мисля че предпоставките започват да се оформят със страшна сила. Няма да се учудя ако корекцията си прерастне и в подчертано бичи пазар но за това по натам ще мислим.
Ако не съм прав - пак заминавам на море до Юни-Юли. Но ми се работи... "Тайния" план на Wall street мисля че е пред старт.))
Успех!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПривет
И какво те кара да мислиш така, рецесия ли виждаш...аз не.
Ако е някой друг черен лебед..ми те затуй са черни, щото никой ги не знае.
Едно е какво ни се иска ( и аз имам немалко кеш, чи и пари), друго е какво ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеВключвам се с малка прогноза...смятам че края на бичия пазар е отбелязан. До седмица две ако не и днес нещата ще започнат да се развиват силно негативно. .))
И какво те кара да мислиш така, рецесия ли виждаш...аз не.
Ако е някой друг черен лебед..ми те затуй са черни, щото никой ги не знае.
Едно е какво ни се иска ( и аз имам немалко кеш, чи и пари), друго е какво ще стане.
Коментар
-
Are you ready?
Здравейте....здравейте.
Гледам с малки изключения на (Равновесие и някой с които си говори той ) няма много сериозни коментари по форума. Бая отдавна не съм го посещавал надявам се да не съм изпуснал много.
Включвам се с малка прогноза...смятам че края на бичия пазар е отбелязан. До седмица две ако не и днес нещата ще започнат да се развиват силно негативно. И момента е твърде вероятно да се случи особенно ако S&P отбележи нов рекорд. Това няма да крия силно ме радва и още по ще ме зарадва ако се окажа прав. Мисля че предпоставките започват да се оформят със страшна сила. Няма да се учудя ако корекцията си прерастне и в подчертано бичи пазар но за това по натам ще мислим.
Ако не съм прав - пак заминавам на море до Юни-Юли. Но ми се работи... "Тайния" план на Wall street мисля че е пред старт.))
Успех!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНикой ли ве д**ба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНикой ли ве д**ба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНякой тук трейдва ли бобл и шац?Custodite sortem vestram
Коментар
-
имаше и една друга сметка, че когато нещо си open monthly price се раздели на цената на SMA200 (monthly) и ако това чудо дава повече от 1.00 нещото е overbought/ovesold.(1 SD Standard Deviation)
Когато стане над 1.50 е вече critical а в момента фашагите са над 2.00 което си е равносилно на погром, но щом ви кефи купуйте Европата, аз не бих ....Last edited by michaelis11; 08.05.2015, 23:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеМайкъл, хвърлял ли си поглед на подобна графика и за златото?
Там мисля, че излизаше подкрепа, чак около 800-850.
Тогава какво правим със златните минъори?
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$GD...d=p86686806630
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$BP...d=p23604672728
тези две чудесии са advance/decline gold miners тях ги беше изнамерил същия майстор на евро графиката по долу
само, че всичко се случва и квот таковаLast edited by michaelis11; 08.05.2015, 22:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениечек да ти пуснем еднa графика на един фен, която на мене лично много ми допада и натам отиват нещата не ви знам вас как ги мислите ама еврото е на горе, акциите са на долу ......
http://3.bp.blogspot.com/-cNLLgNntwj.../eurusd-11.png
Там мисля, че излизаше подкрепа, чак около 800-850.
Тогава какво правим със златните минъори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеГрафиките са красиво нещо, но аз ги ползвам само когато ми потвърждават тезите, в останалите случаи ги игнорирам
Коментар
-
A ето тука едно друго съждение на един друг фен и там нещо бройл движения вълни ала бала и пише, че тряя да е нещо силно над 2170 за да не стане това като евентуален сценарий който е нарисувал
http://www.wavepatterntraders.com/wpt-blog/
Коментар
Коментар