IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
    Лелеее кой помпа така Robinhood ?
    Tуй нящо да струва х3 интерактива ?.... , айде сега пада към 2, ма пак е прекалено. За шорт си е отвсякъде.

Коментар

• Чудя се над едно дето дава голям дивидент. Норвежко. BW LPG (BWLPG). Транспортират газ. Бихте ли си го купили?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Това от преди 3м и нещо. 120 таргет стигнат по рано от очакваното и съответно - сел ол.
        Кой дава 50 и кусур % за няма 4мес, на годишна база е ехеййй.

Може евентуално да ползвам част от профита за някоя опцийка, ма ще видя какво ще избера, трябва да е хеджирана.
        Не очаквах да дръпнат толкова рязко. Мислех, че ще пълзят със средното за сектора. Когато беше натисната под 75 натоварих малко с очакване за 90 макс, но с близък стоп и де факто излязох на малка загуба.

След вчера идеални за спредове са отново нафтовите. Отделно бих продал още путове за hcc страйк 15. Това е машина за пари.

kweb са огромни премиите, ама там си е по-опасно
        Last edited by terziеv; 05.08.2021, 09:56.

Коментар

Tези същите които помпаха AMC и GME. Mного ме е яд че не взех като падна под емисионната, очаквах още няколко дни да го натискат. Беше адски предвидимо

Коментар

• мечи флаг преди отварянето донесъл около 60 -70 тика
            https://ibb.co/WFwPtrY
            Attached Files
            Pip master

Коментар

Това от преди 3м и нещо. 120 таргет стигнат по рано от очакваното и съответно - сел ол.

Може евентуално да ползвам част от профита за някоя опцийка, ма ще видя какво ще избера, трябва да е хеджирана.
              и аз на 120 се разделих с половината ми AMD. Чудя се да ме е яд ли. Но за Модерна определено ме е яд - избързах да я разкарам на 400, даже не очаквах да ги стигне, па тя ги отнесе

Коментар

От днес имат опции в IB. Сега продадох short 20 Aug 70 PUT @ $20.5, защото ми се е изпълнил sell@$65. Взех ги в петък на $34.

Коментар

АМД вече 9 мес. консолидация, цяла бременност това. То и видията бе така, ма напоследък брейква. Очаквам същото и за първата, затова открих позиция и там наскоро.

Коментар

Добре го направиха те.................,но IB нямаха налични за шортене.Поне за мен де.

Коментар

• Лелеее кой помпа така Robinhood ?

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
                        Като дребен акционер в Alibaba считам че отчета не е добър - имаме увеличение на приходите, но печалбата намалява .. по-скоро позитивно реагират , че увеличават изкупуването на акции от 10 на 15 млр долара до 2022 .. това са ти едно 3% от капитала, което за дългоросните инвеститори като мен е супер новина .. Другото което споменяват е че целия ЕС е въвел ДДС за малките пратки ( не само България), но като цяло международните приходи са в пъти по-малко от вътрешния пазар ... Друго което ме накара да се замисля е някакви китайци имат онлайн презентация на отчета, целия свят може да гледа презентация на англисйки, да задава въпроси по отчета и се знае кога ще излезе ( това е начин за привличане на чужди инвеститори )... Химимпорт дето си удвоих позицията под левче има да хвърляш боб кога ще качат отчета в х3news ... друг сериозен минус за българските компании, явно доста време отнема да гласят цифрите .. сега 7-8 Август ще излезе консолидиран отчет за Q2 Беркшир хатауей ... холдинг от стотици компании, а нашите едва успяват да си подадат неконсолидираните от 1 компания в крайния срок 31 Юли .. смях ...
                        Няма как да не намалява печалбата, защото имахме еднократни плащания и глоби. Подчертаното е супер кофти за обикновените хора; поредният позитив от членството в ЕС. Забавното е, че точно за една деиндустриализирана икономика, ограничаването на този внос е огромен негатив. За холдинговата Alibaba обаче е де факто без значение. Бас, че РФ е по-голям пазар за такива пратки отколкото целия ЕС.

А за сравнението... човек, ние нямаме икономика. Какви отчети, какви пет лева. И аз да бях на Химимпорт и на мен нямаше да ми дреме. За днес на БФБ към 15:45 часа имаме общо 169 сделки.

Коментар

• Като дребен акционер в Alibaba считам че отчета не е добър - имаме увеличение на приходите, но печалбата намалява .. по-скоро позитивно реагират , че увеличават изкупуването на акции от 10 на 15 млр долара до 2022 .. това са ти едно 3% от капитала, което за дългоросните инвеститори като мен е супер новина .. Другото което споменяват е че целия ЕС е въвел ДДС за малките пратки ( не само България), но като цяло международните приходи са в пъти по-малко от вътрешния пазар ... Друго което ме накара да се замисля е някакви китайци имат онлайн презентация на отчета, целия свят може да гледа презентация на англисйки, да задава въпроси по отчета и се знае кога ще излезе ( това е начин за привличане на чужди инвеститори )... Химимпорт дето си удвоих позицията под левче има да хвърляш боб кога ще качат отчета в х3news ... друг сериозен минус за българските компании, явно доста време отнема да гласят цифрите .. сега 7-8 Август ще излезе консолидиран отчет за Q2 Беркшир хатауей ... холдинг от стотици компании, а нашите едва успяват да си подадат неконсолидираните от 1 компания в крайния срок 31 Юли .. смях ...

Коментар

• Баси, (засега) бабката е на плюс след положителен отчет!!! Това сигурно се случва за първи път откак следя пазара. Ако завърши зелена до края на деня, ще ми убие децките илюзий.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Честит август. От утре продължаваме с рекордите. Въпросът е кое ще води дружината. Смятам, че теховете ще изостават малко, но покрай новините може тук таме да правят шипове нагоре. Газовите и всякакви копачи имат още да катерят. Финовете също са една идея подценени. Като цяло обаче очаквам всичко да катери.
                              и до кога така? Не че имам против де

Коментар

• Честит август. От утре продължаваме с рекордите. Въпросът е кое ще води дружината. Смятам, че теховете ще изостават малко, но покрай новините може тук таме да правят шипове нагоре. Газовите и всякакви копачи имат още да катерят. Финовете също са една идея подценени. Като цяло обаче очаквам всичко да катери.

Коментар

Working...
                                X