If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eй 3 деня нямат хващане тия tqqq soxl по баиря, исках 2ри и трети пут съотв. да им пусна, ма няма. Няма и да ги гоня вече, а и не трябва.
Пак ще кацнат.
Затова пък се сдобих пак с нио х2 ( първите изтекоха успешно миналия петък) на 29$ за 29окт. На 1.8% премия за 5 седмици и с нея става над 20% дисконт, бива.
Вчера пък пак повторих и амс, на 20$, не с особено желание, ама 6.2% премия за няма 3 месеца при 50% дисконт ме поблазниха.
Като няма риба и рака е риба.
Aко се наложи ще се защитавам храбро, че никак не искам да го имам тоя папир. Дългосрочно са в киреча.
ПС На жорито качилката я взех преди 10дена на 30.0, засега е ок.
Отначало мислих, че се ебаваш и си правиш някакви не много забавни шеги. После ми стана ясно, че всъщност природата се е пошегувала с тебе. От една страна ми е жал. Чисто по християнски изпитвам съчувствие към непълноценните индивиди. От друга страна обаче не правиш никакви опити, за да преодолееш недъга си, а просто парадираш с него и допълнително засираш и без това смехоранския форум.
В момента в ценово изражение за този индекс от 19 суровини се намираме на нивата от 2004 година и много далече от върховете 2008 и 2011 година. . Изненадващо ли ви е?
Отначало мислих, че се ебаваш и си правиш някакви не много забавни шеги. После ми стана ясно, че всъщност природата се е пошегувала с тебе. От една страна ми е жал. Чисто по християнски изпитвам съчувствие към непълноценните индивиди. От друга страна обаче не правиш никакви опити, за да преодолееш недъга си, а просто парадираш с него и допълнително засираш и без това смехоранския форум.
"Дефлацията" при газа е наистина ЧУДОВИЩНА. Съизмерима донякъде само с тази на въглищата. И цените ще продължават мноооого надолу. Ето още една от причините:
Polish energy company PGNiG has claimed Russia’s Nord Stream 2 gas pipeline does not meet EU requirements, possibly causing further delays to the certification process needed to launch gas deliveries.
Най-малкото щеше да те пита какво стана с късата ти позиция в AMD от април и дългата в INTC пак от него време. За китайските няма да питам. От четири месеца викаш buy, па те падат ли падат. После па ще кажеш видяхте ли как познах
Ама ти наистина си в някаква твоя паралена вселена.
Това не може да се случи... поне докато системата не се срути. Сега като се замисля вярно ситуацията прилича на японската, ако и Йорданов да имаше нещо съвсем друго предвид.
Коментар