Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДо 19 ноември газът ще e значително по-надолу от днешните нива. Т.е. повтаряме същата история като миналата година.
Е, освен ако не настане най-лютата зима за последните 120 години или нещо подобно.
Коментар
-
До 19 ноември газът ще e значително по-надолу от днешните нива. Т.е. повтаряме същата история като миналата година.
Е, освен ако не настане най-лютата зима за последните 120 години или нещо подобно.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAйде и на газа - boil @35 за 19 ноември, 53-4% дисконт при премия 4.3% за 40 деня, не е зле май...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко си all in е правилно да се надяваш, че си изтървала. Но ако имаш кеш по-добре да се надяваш на по-голям спих.
За човек с работа, редовни доходи и спестявания хвърченето на индексите не е далавера.
Е, аз като по прост, предпочитам да печеля и не се оплаквам, че мога да си позволя да не работя.
А и да те попитам - Защо лъжеш?
Коментар
-
Ако си all in е правилно да се надяваш, че си изтървала. Но ако имаш кеш по-добре да се надяваш на по-голям спих.
За човек с работа, редовни доходи и спестявания хвърченето на индексите не е далавера.
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениедано да съм го изтървала, ама не съм сигурна нещо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Eй го и бат ти Рей, сума ти време плю та плю по битнята, а наскоро се оказа че вече купил
А всичко е уникално елементарно:
23.06.2021, 04:32
Поглеждам темата и не мога да не се начудя на хората, които предричат зануляване на криптофигните. Не виждате ли колко пари има, които се чудят къде да отидат. Всеки спад, ще бъде купуван, защото тези пари просто няма къде да ходят. При това аз съм изцяло на мнение, че криптото е пирамида, организирана от службите, за да гори пари.
Еееех, човек да не обърка С и Ш. Имах предвид- гледай да не изпуснеш sbswLast edited by terziеv; 08.10.2021, 12:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Е, ама друго си е да ти го кажат следварително "умните пари".
Стана модно..това разбира се не означава че задължително трябва се водим по акъла на такива като него, аз поне - не смятам да се удължавам в БК.
Предпочитам да го играя с путове, няма свестен етф, ама доста добри проксита има като mara, riot...осигуряват 2% месечно и то бая дълбочко отм, на почти наполовина страйкове от пазарните цени. Вече дори имам прибрана 1 премия с изтекъл едейт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИзтърва го. Готви се за следващия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
1. Койните обират парите, които иначе ще отидат при благородните метали. Гениална операция е това с криптото. Освен това - абсолютно, ама абсолютно невярно е, че златото скача с инфлацията. Не знам откъде идва този мит, но историческите данни категорично го оборват.
ZH: JPMorgan: Institutions Are Rotating Out Of Gold Into Bitcoin As A Better Inflation Hedge
Bitcoin’s allure as an inflation hedge has perhaps been strengthened by the failure of gold to respond in recent weeks to heightened concerns over inflation, behaving more as a real rate proxy rather than inflation hedge.Last edited by terziеv; 08.10.2021, 01:41.
Коментар
-
Трябва да се уважават традициите. А и тази сметка с трилионите е доста тенденциозна. Така че да живеят въглеводородите!
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Ясно е, че тези субсидии са за подкрепа на културното наследство, маймуната е станала човек като е почнала да копае, а не като се припича на слънце
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗа мене обаче остава загадка защо всяка година глобално трябва да се дават трилиони субсидии за въглеводородната индустрия. Пък много по-малки суми за зелените индустрии не са окей.
Fossil Fuels Received $5.9 Trillion In Subsidies in 2020, Report Finds
https://e360.yale.edu/digest/fossil-...0-report-finds
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко беше слушала капацитета на форума, в пондрелник при отваряне на пазара щеше да си купила XOM на $61.80
ЗАЩО ЛЪЖЕШ?
Покажи ни кога съм писал за 40% срив.Last edited by X_Y; 07.10.2021, 21:17.
Коментар
Коментар