Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТи кажи дали TDOC е за игра сега. Дай акъл, че не ми се гледа подробно.
Отдавна не бях ги поглеждал - графиката им е като на спукан балон. Трудно се надуват такива.
Направи ми впечатление на 1 очо че се търгуват на p/s като на ЕВ компании дето растат със 100-300% годишно, мислиш ли че такъв растеж ще видиш тук...риторичен въпрос.
Коментар
-
Бит...нята вече се търгува здраво етф-а им.
Гледам на платформата опциите ги пуснали. Ама през 5 цента стъпката.
Как да е, пуснах и аз 2 пута - 1 за 19 ное и 1 за 17 дек, на 33 и 30. 2% и нещо и 3.4 дават премия. Да видим ще ме уважат ли днес.
Макар че по ме сърби ръката да си купя путове.
При всеки нов етф в началото има ъп от ентусиазма, ма после корекция.
PS Айде на 1то вече клъвнаха, 2.06% чиста премийка до 19 ноеLast edited by pipbel; 20.10.2021, 22:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Майчицеее, това новините как вярно влияят на хората... Крамър спомена CTRA и цената на секундата излетя. Чак ми купиха безумния? ноемврийски кол на страйк 28,5.
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Шофьорите джиткат на борсата защото като работят 1 месец после може 2 месеца да трейдват докато ги загубят.
Решението е просто да не им дават толкова много.
Малко е абсурдно, затова може да се върнем и на хипотезата че е рисково.Last edited by terziеv; 20.10.2021, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНяма кой, бе Жорка, просто НЯМА кой. Всички джиткат на борсата. Или както казва един форумен корифей:
(c)
Един от случаите, когато си прав без да искаш.
Решението е просто да не им дават толкова много.
Малко е абсурдно, затова може да се върнем и на хипотезата че е рисково.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Защо толкова много? Рискова ли е работата? Има ли загинали?
Интелектуалният труд не е работа. Някакви се лигавят и се опитват да избягат от мината и фабриката където истинските мъже въртят каменарския чук. IT лигльовци.
Един от случаите, когато си прав без да искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Много работа имам.Камионите хвърчат по пътищата при тия високи цени на товарите.Шофьорите ми изкарват по 30 000 $ на месец в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ти докато ни обадиш и то отлетя. Аз лично го изпуснах. Оставам без каруци. Ще разчитам на лодките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
не. Вчера трябваше да пазарувам, но се оказа, че тия глупаци от SAXO са изтрили картата ми от която захранвам. И понеже съм на почивка в чужбина и картата не е в мен и не можах да заредя и да купя промоцията. Одеве ги питах защо са я изтрили и така и не отговориха. Абе...не са те виновни, а пословичната ми каръщина. Чаках тоя ден от 2 месеца, защото чак сега можех да заема пари хем и съвпадна с промоция и накрая пак ме прецака каръка.
Според вас това ли беше прословутата корекция зa която се говори от 3 месеца, или пак ще ни залъже и тогава вече ще ни занули?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ами тия Marten са стара транспортна компания.Имат много терминали и камионите им вървят по пътищата което означава,че си бачкат добре.Ама то сега при тия космически цени на товарите всички правим яки пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДай акъл за каруците. Тези Marten знаеш ли ги?
Иначе пазара го разпрах с хастара.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Да, аз. Нямам позиция, но го следя го изкъсо и при следващия спад на петрола ще действам. На 1 им са отчетите. Не мисля че е слабо, от 70 цента стигнаха 5 долара.
Коментар
Коментар