Първоначално изпратено от ford_perfekt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Абе интересни са, гледам изкупуват си обратно акциите. Но растеж не знам откъде би им дошъл. Явно имат някаква постоянна база, но при тези финтекове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Признавам, че в случая не съм съвсем наясно с WU, ама хората ПЕЧЕЛЯТ купища пари. Без субсидии, без подкрепа на правителствата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Това е като грамофонните плочи и фотоапаратите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТоварете, братя!
___
някой държи ли WU? Някой използва ли го изобщо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Бали го. Евтино е, п/е 7, peg - малко >1, дълг почти никакъв, висок марджин... че и под 50 DMA
дивидент 5,5 при това с резерв
Егати златната хартия изглежда.
Въпросът е защо е толкова евтино. Малко търсих и излиза, че в Индия много го ползват. Аз отдавна не съм чувал в наше село да го потребяват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
WU е нещо като инвърт плей на биткойна
дивидент 5,5 при това с резерв
Егати златната хартия изглежда.
Въпросът е защо е толкова евтино. Малко търсих и излиза, че в Индия много го ползват. Аз отдавна не съм чувал в наше село да го потребяват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТоварете, братя!
___
някой държи ли WU? Някой използва ли го изобщо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеДа напомня на спекулантите, че другата седмица е Деня на Благодарността ( Четвъртък) и седмицата ще е къса !
Кака Тета с всеки календарен ден става все по секси и духа на декемврийските ми путове...
- 1 like
Коментар
-
Лин току що каза, че най-обича Лукойл.
Няма обаче нищо да купувам тези дни, че малък погром при мен се получи днес. Покрай китайките, GOGL и след отчета на Мечел. Очевидно избързах с няколко от покупките, но идеята ми си остава същата - суровини, вкл. добив на благородни метали. LYB го гледам като на производител на суровини за индустрията един вид.
Коментар
Коментар