IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Не съм се интересувал специално, но що е индиец или пакистанец и т.н. все с WU изпраща пари в родната цигания. Кеш от Дубай до Лахор, да речем. За пайсера, револут, визе трябват все някакви условия, знания и умения, а в Шри Ланка съм виждал WU в лавка за алкохол.
    А и тук си се ползва. Има логика в него, просто потенциалът е неясен и съответно цената го показва. Може и да има келепир, ако се хване правилно ниво, но едва ли е от акциите, на които им викам форевърдръж.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Абе интересни са, гледам изкупуват си обратно акциите. Но растеж не знам откъде би им дошъл. Явно имат някаква постоянна база, но при тези финтекове...
      Не съм се интересувал специално, но що е индиец или пакистанец и т.н. все с WU изпраща пари в родната цигания. Кеш от Дубай до Лахор, да речем. За пайсера, револут, визе трябват все някакви условия, знания и умения, а в Шри Ланка съм виждал WU в лавка за алкохол.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Признавам, че в случая не съм съвсем наясно с WU, ама хората ПЕЧЕЛЯТ купища пари. Без субсидии, без подкрепа на правителствата.
        Абе интересни са, гледам изкупуват си обратно акциите. Но растеж не знам откъде би им дошъл. Явно имат някаква постоянна база, но при тези финтекове...

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Това е като грамофонните плочи и фотоапаратите...
          Признавам, че в случая не съм съвсем наясно с WU, ама хората ПЕЧЕЛЯТ купища пари. Без субсидии, без подкрепа на правителствата.

Коментар

Товарете, братя!

___

някой държи ли WU? Някой използва ли го изобщо?
            Това е като грамофонните плочи и фотоапаратите...

Коментар

• Егати, вчера и днес няма нови рекорди на индексите. Почвам да се притеснявам.

Коментар

Бали го. Евтино е, п/е 7, peg - малко >1, дълг почти никакъв, висок марджин... че и под 50 DMA

дивидент 5,5 при това с резерв

Егати златната хартия изглежда.

Въпросът е защо е толкова евтино. Малко търсих и излиза, че в Индия много го ползват. Аз отдавна не съм чувал в наше село да го потребяват.
                Ако баннат криптото може да изхвърчи, дефакто това е начина да прехвърляш кеш не през банка. За БГ имаше лимит май към 2500 ама може и да не е било за това точо.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

WU е нещо като инвърт плей на биткойна
                  Бали го. Евтино е, п/е 7, peg - малко >1, дълг почти никакъв, висок марджин... че и под 50 DMA

дивидент 5,5 при това с резерв

Егати златната хартия изглежда.

Въпросът е защо е толкова евтино. Малко търсих и излиза, че в Индия много го ползват. Аз отдавна не съм чувал в наше село да го потребяват.

Коментар

Товарете, братя!

___

WU е нещо като инвърт плей на биткойна

Коментар

• Не е ли забавно как при американците природното газ е нагоре, а газовите хартии - яко надолу. Баси елементарната игра.

Коментар

• Товарете, братя!

___

Last edited by terziеv; 19.11.2021, 22:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
                          Да напомня на спекулантите, че другата седмица е Деня на Благодарността ( Четвъртък) и седмицата ще е къса !
                          Няма лошо, още по добре дори.
                          Кака Тета с всеки календарен ден става все по секси и духа на декемврийските ми путове...

Коментар

• Да напомня на спекулантите, че другата седмица е Деня на Благодарността ( Четвъртък) и седмицата ще е къса !

Коментар

• Днес е много странен пазара - фючерсите на Dow надолу, а при Nasdaq нагоре, ей на тва му викам идиотия

Коментар

• Лин току що каза, че най-обича Лукойл.

Няма обаче нищо да купувам тези дни, че малък погром при мен се получи днес. Покрай китайките, GOGL и след отчета на Мечел. Очевидно избързах с няколко от покупките, но идеята ми си остава същата - суровини, вкл. добив на благородни метали. LYB го гледам като на производител на суровини за индустрията един вид.

Коментар

Working...
                                X