If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
BOIL изби рибата днес. Продадох половината позиция за всеки случай. Само се чудя как единственото нещо което не поскъпва в при хиперинфлацията е златото
Какво има се чудиш. Нали са ти пуснали биткойн революцията.
... честно казано и аз се фрустрирам вече. очаквах да съм направил поне x2 от някои златни копачи.
BOIL изби рибата днес. Продадох половината позиция за всеки случай. Само се чудя как единственото нещо което не поскъпва в при хиперинфлацията е златото
Добре де, другата седмица, когато официално обявят хиперинфлацията, как ще реагира борсата. ДЦК-то ясно, а другото? Обикновено имаме яко спекулативно натискане надолу, последвано от рязко връщане. Има ли сми да опитаме да го отиграем и как по-точно?
Те тука някои обясняваха как високата инфлация означавало индексите надолу, но за мене това продължава да е пълен нонсенс.
Днес успях да додрапам до +1% от началото на годината при пазар -5% и кеша отново е на макс (близо 25%) . Сега може да ме изненадат само с директно катерене нагоре, но ми е много трудно да повярвам.
pipbel , чувак. Не изпускай влака. Виж само какъв е елементарен пазарът. TGA, EPSN, които 20 пъти ви юрках да взимате скочиха сигурно с по над 50% този месец. Днес също са в небесата. Разбирам, не ти се играе с дребнажи. Ама Ексон в същото време пада!!!!! Това при умопомрачителни цени на газ/нафта и небивал ръст на независимите. Реалната му цена е поне 80.Просто няма начин да не излети.
Като цяло обаче копачите са по-добра далавера в момента. Просто аномалията тип Ексон е много елементарна.
Кой да предположи. Продължаваме напред.
... в интерес на истината нафтата трябва да си вземе глътка въздух. Най-малкото защото ще докара такава инфлация, че ще ми изяде печалбите.
Майчице, какво направиха въглищата! Макрото го уцелих, ама в Лондон не се въртят такива пари. Трябваше BTU и Митал вместо Евраз. Поне ще го видим какъв точно дивидент ще извадят.
===
Mom- and pop- investors led purchases of U.S. equities during January, while institutional investors such as hedge funds sold off assets, according to fresh data from Bank of America.
Умните пари, дето управляват правилно портфейли, пак изтъпяха.
Коментар