IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    За СЕДМИ път - покажи кога съм казал, че очаквам рублата да поскъпне.
    За осми пореден път ЛЪЖЕШ.
    За 98 път ,ПОКАЖИ или ДОКАЖИ ,че не си казал ,че рублата няма да поскъпва !!!
    Аз няма да ти ровя 200 страници/ден тема ! Ти ще го направиш

И не аз,а ти ЛЪЖЕШ !!! Както излъга и идола ти Путин,че нямал да нападне Украйна.Един дол дренки сте

Коментар

• Газта е преминала 2000 евро (за 1000 куб.м), дори когато Путю казва, че няма да спира доставките
      https://btvnovinite.bg/svetut/rekord...000-kub-m.html

Коментар

• Евраз в момента се продава за стотинки. За пенсове буквално. Не ми се изчислявя, но дивидентът май е над 30% и ще го получите до дни. Много рядко някой обявява дивидент и после не го плаща. Рискът е минимален, възможната печалба грандиозна. И почти веднага ще получите обратно 30%!

Коментар

• В момента нищо не се решава. Минаваме от цикъл в цикъл. Аман от паникьори. Страх ви е, защото сте безбожници. Не спе чели Андрич, за да разберете каква е цената на човешкия живот. И другото - не си купил овреме нафта, газ, въглища, метали и агро. Единственото, което ме притеснява е разпад на съобщенията. Че Петробраз се е насочил към петдесетара, както посочих преди има няма десет дни.

Коментар

• Какви пазари, каква рецесия?
            В момента се решава дали планетата ще бъде унищожена, дали путин ще натисне ядреното копче.
            Зеленски по-добре да сдаде поста и отиде в америка, и евентуално да се включи ако трябва да убеди хората в нещо.
            Да се осигурят безопасни пътища за евакуация на граждани.
            Да не се стреля по жилищни сгради.
            Да се позволи на мъжете да напускат страната.
            Да се осигурява оръжие на който иска да воюва.
            Тотални санкции, дори за горивата.
            Да се редуват бойни и мирни дни в каквото съотношение е нужно за да се евакуират всички желаещи.
            На който му се играе на война, да му се даде площадка да се наиграе.
            На който му се играе на ядрена война - в чернобил, само с леко стрелково оръжие.
            Last edited by jori; 02.03.2022, 11:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
              Колеги направих много пари, шортирах руските ETF-и навреме, ама съм много депресиран, много хора мрат! А даже ме е и страх от дядя!
              Те и руските олигарси МНООООГО пари направиха. За 1 седмица им взеха ВСИЧКИ милиарди
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                Световните лидери май ще вкарат икономиката в рецесия - забрани, санкции и какви ли не щуротии ще измислят. И какво мислят да правят за напред ..... ?!?! Ще се затворят ли, всеки в своята група, желязна завеса ли, стена ли ще строят. Войната си е война, търговията трябва да си върви.
                Арматурното желязо - което влиза във всеки строеж, във всеки път - е стигнало 2500 лв/тон, а беше 1000 лв тон преди 2-3 години.
                Почакай да чуеш какви ще ги говори на профсъюзите, джелязо до дупка

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                  Световните лидери май ще вкарат икономиката в рецесия - забрани, санкции и какви ли не щуротии ще измислят. И какво мислят да правят за напред ..... ?!?! Ще се затворят ли, всеки в своята група, желязна завеса ли, стена ли ще строят. Войната си е война, търговията трябва да си върви.
                  Арматурното желязо - което влиза във всеки строеж, във всеки път - е стигнало 2500 лв/тон, а беше 1000 лв тон преди 2-3 години.
                  не, само на Европа ще е..т мамата, така е по сценария на янките

Коментар

• Световните лидери май ще вкарат икономиката в рецесия - забрани, санкции и какви ли не щуротии ще измислят. И какво мислят да правят за напред ..... ?!?! Ще се затворят ли, всеки в своята група, желязна завеса ли, стена ли ще строят. Войната си е война, търговията трябва да си върви.
                    Last edited by ПИЧ; 01.03.2022, 23:16.

Коментар

• Колеги направих много пари, шортирах руските ETF-и навреме, ама съм много депресиран, много хора мрат! А даже ме е и страх от дядя!
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                        Купувате ли диповете чада. Купувайте активи те ще Ви направят богати.
                        В творението на Дарпа Гугъл скоро най-често търсената ключова дума ще е национализация.
                        Дау се държи геройски, но…..
                        Съвсем сериозно и отговорно - сега е моментът да се купуват руски, украински и такива, които имат сериозна експозиция към тези страни. Избираш най-натиснатите 10-20 и купуваш по няколкостотин акции. Нещата, които изплуват, ще направят минимум x5.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money
                          Добре, това си го казвал хиляда пъти вече. Кажи за демото, кое препоръчваш
                          Препоръчвам ти лопата и мотика. Сериозно. Липсва ти елементарно познание за функционирането не само на финансовите пазари, а и на света като цяло.

Коментар

• Купувате ли диповете чада. Купувайте активи те ще Ви направят богати.
                            В творението на Дарпа Гугъл скоро най-често търсената ключова дума ще е национализация.
                            Дау се държи геройски, но…..

Коментар

• Първоначално изпратено от Money
                              За XOM-а бях прав братко.
                              Естествено. Както за всичко друго, което си "спомняш", но не цитираш. Разбирам, сигурно си много зает да губиш пари и не можеш да отделиш време, за да натиснеш "цитирай".

Муни, ти си уникално крив за всичко. Природен факт е това. Комично си крив направо, нереално. Повече от година си мислех, че си комедиант. Обаче даже лафове сам не можеш да си ги измислиш и го караш на груби лъжи.

Коментар

• И понеже аз имам един досаден недостатък, не лъжа, ще ти припомня защо все не можеш да изкараш пари от борсата.

30.07.2021, 18:24
                                Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Спомням си март месец казвах, че това нещо XOM на $62-3 е за продан, ама...

Явно има някакъв заговор срещу Зайко, защото и COG му е на червено, а въглищата са като влакче в увеселителн парк

24.09.2021, 15:25

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Чакам догодина по това време пак да си говорим за хипер-мега-чудовищната инфлация...

Коментар

Working...
                                X