Хайде пак. BTFD! Не тех шитните естествено.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ти ли беше с pltr и sofi?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
какъв му е бизнеса на DWAC, искам да знам колко % му е профит маржина и какви предимства има пред конкуренцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
След като продадох DWAC с ордер на 46,4 който се излълни v extended hours отново влязох на 43 днес. Разгледах стейтмънтите си и се оказа, че като процент съм спечелил в % пъти повече от всяка друга акция за последните месеци. Не искам да казвам колко процента щото ще прозвучи нелепо.... Осъзнавам обаче че няма да ми е кофортно да играя толкова волатилна акция с повече от 5К затова там съм скромен. Може би и късмета ми беше добър след доста ранната продажба при избухването през есента... та така, не искам да оставам без този дивак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Не ми трябва диверсификация, така съм решил така го играя. Ако нещо падне имам сложени ордери надолу даже. Днес се изпълни и HPE ако може да се каже че е нещо различно. Отдавна съм претръпнал и многократно съм правил сериозни загуби, които са се превръщали в още по-сериозни печалби
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеDht е на промоций още. Кво му мислиш. За сухото е вече леко скъпо. Там вече продавам колци.
....
сума ти метал добивачи са без пари. Как имате очи за друго изобщо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Глупости пишеш. Кво ти дреме каква е куролацията с някъв смешен индекс, когато бразилките печатат пари и даге ни ги връщат, а африканките пък се продават за без пари. И как изобщо можа до тях да сложиш дивак-а, който пък изобщо няма връзка, а се движи от съвсем различни неща.
С други думи, нещо не успяваш да вземеш завоя.
След като продадох DWAC с ордер на 46,4 който се излълни v extended hours отново влязох на 43 днес. Разгледах стейтмънтите си и се оказа, че като процент съм спечелил в % пъти повече от всяка друга акция за последните месеци. Не искам да казвам колко процента щото ще прозвучи нелепо.... Осъзнавам обаче че няма да ми е кофортно да играя толкова волатилна акция с повече от 5К затова там съм скромен. Може би и късмета ми беше добър след доста ранната продажба при избухването през есента... та така, не искам да оставам без този дивак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
аз пък в PLTR и SOFI, а от нова година имах шорт на MSTR и го затворих.
Също ми е трудно да повярвам, че човек с подобни суми може да има нулева диресификация между активи с +50% волатилност. То си е баш хазард това. Колко годишна доходност очакваш на тази инвестиция ?
Коментар
Коментар