If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само не ми е ясно , защо златото не е над 2000 $ днес но то съвременното финансово магьосничество е необяснимо.
Започвам да си мисля , че варианта с рецесията отпада.
Или безплатният обяд продължава и всичко ще е цветя и рози...........,или катастрофа?Среден вариант,няма.
За какви варианти говориш, когато с очите си виждаш, че изборът е направен - война.
Сегашните простотии просто ще докарат още волатилност и кенгурски подскоци. Ще трябва и да изтърпим разни корумпета тип Бюфет да ръсят капки "иввеститорски ум" ум.
Явно ще си остана гладен. Ама тези направо убиха детското в мен. Мислех си, че нещо поне малко по-хитро ще измислят. Ужасно дразнещо е как дебилизмът се награждава, наместо да се наказва.
Хубавото е, че късата ми позициция при ДЦКто е миниятурна. Лошото е, че пак ще плъзнат някакви ETFчии, бай-н-холд и крипто "гении".
Защо гладен, нали си в суровини изяло, трябва да си доволен от политиката "борим инфлацията като спасяваме депозити"
Само не ми е ясно , защо златото не е над 2000 $ днес но то съвременното финансово магьосничество е необяснимо.
Или безплатният обяд продължава и всичко ще е цветя и рози...........,или катастрофа?Среден вариант,няма.
Цената на златото е вързана с американския долар,и корелира с неговите стойности ,сега разбра ли ?
Златото отдавна не отразява това което трябва да отразява ,ако сменят стандарта и минем на златен тогава ще е друго
Зависи кога ще обявят неочакваната "новина". Според мен ще гледат да не закъсняват много много, че една паника трудно се контролира.
Погледни битконя в момента какво прави.
Ще си изям дипломата по борсова прогностика от Вангадемията, ако не ми излезе сценарият.
Явно ще си остана гладен. Ама тези направо убиха детското в мен. Мислех си, че нещо поне малко по-хитро ще измислят. Ужасно дразнещо е как дебилизмът се награждава, наместо да се наказва.
Хубавото е, че късата ми позициция при ДЦКто е миниятурна. Лошото е, че пак ще плъзнат някакви ETFчии, бай-н-холд и крипто "гении".
Ти остави, ама накрая пак руснаците ще излязат виновни.
...
добавка: най-вероятният сценарий е някаква "новина" как ще оправят нещата, която ще доведе шип нагоре... скоро след което идва осъзнаването, че това "оправяне" си е жив секс.
Ти остави, ама накрая пак руснаците ще излязат виновни.
...
добавка: най-вероятният сценарий е някаква "новина" как ще оправят нещата, която ще доведе шип нагоре... скоро след което идва осъзнаването, че това "оправяне" си е жив секс.
JERUSALEM (Reuters) - Israeli bank and insurance company shares were more than 2.5% lower on the Tel Aviv Stock Exchange (TASE) on Sunday following the failure of SVB Financial Group late last week, while the government vowed to help Israeli tech firms affected.
With Israel's trading week running Sunday through Thursday, it was the first opportunity for Tel Aviv investors to react to the failure of Silicon Valley Bank, the largest bank to fail since the 2008 financial crisis.
Israel's tech sector is the country's main growth engine and its relationship with the Silicon Valley region is strong. Many Israeli startups had accounts at SVB although the amounts are not fully known.
Коментар