Днес добри +25% направих на регионалните банки ( дето даже и не съм ги чувал ), ако ги бях купил вчера като си го мислех можеше и повече, ама и днес на премаркет направиха добро рали, разбира се с къси пари де, нямам топки да се метна стабилно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение
Мисля че първо ще ударят надолу дето не можаха в петък ипосле може нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеСреброто малко по-силно скочи
Коментар
-
Яко натискане на акции с яки отчети и епични дивиденти надолу с минимални обеми. За тези които се чудят защо се случва.... разчитат някой да е сложил стоп за по-голяма бройка/сума и да ги лапнат като се активира. Обективно погледнато страха е много по-голям отколкото е видимо през индексите. Повечето хора пасуват напълно, но пък всички мега компании получиха подкрепа днес и не вярвам да е от ритейл търговци...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеЗлатото и то скочи но по-скромно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеСамо не ми е ясно , защо златото не е над 2000 $ днес но то съвременното финансово магьосничество е необяснимо.
Започвам да си мисля , че варианта с рецесията отпада.
Или безплатният обяд продължава и всичко ще е цветя и рози...........,или катастрофа?Среден вариант,няма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеСамо не ми е ясно , защо златото не е над 2000 $ днес но то съвременното финансово магьосничество е необяснимо.
Или безплатният обяд продължава и всичко ще е цветя и рози...........,или катастрофа?Среден вариант,няма.
Сегашните простотии просто ще докарат още волатилност и кенгурски подскоци. Ще трябва и да изтърпим разни корумпета тип Бюфет да ръсят капки "иввеститорски ум" ум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Явно ще си остана гладен. Ама тези направо убиха детското в мен. Мислех си, че нещо поне малко по-хитро ще измислят. Ужасно дразнещо е как дебилизмът се награждава, наместо да се наказва.
Хубавото е, че късата ми позициция при ДЦКто е миниятурна. Лошото е, че пак ще плъзнат някакви ETFчии, бай-н-холд и крипто "гении".
- 1 like
Коментар
-
Златото отдавна не отразява това което трябва да отразява ,ако сменят стандарта и минем на златен тогава ще е друго
Коментар
-
Само не ми е ясно , защо златото не е над 2000 $ днес но то съвременното финансово магьосничество е необяснимо.
Или безплатният обяд продължава и всичко ще е цветя и рози...........,или катастрофа?Среден вариант,няма.Last edited by todorov_74; 13.03.2023, 09:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗависи кога ще обявят неочакваната "новина". Според мен ще гледат да не закъсняват много много, че една паника трудно се контролира.
Погледни битконя в момента какво прави.
Ще си изям дипломата по борсова прогностика от Вангадемията, ако не ми излезе сценарият.
Хубавото е, че късата ми позициция при ДЦКто е миниятурна. Лошото е, че пак ще плъзнат някакви ETFчии, бай-н-холд и крипто "гении".
- 1 like
Коментар
-
https://www.marketwatch.com/story/20...s-svb-c4bbcafa
Мисля да товаря WASH, ако падне под 29. Ще издържат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗависи кога ще обявят неочакваната "новина". Според мен ще гледат да не закъсняват много много, че една паника трудно се контролира.
Ще си изям дипломата по борсова прогностика от Вангадемията, ако не ми излезе сценарият.
Коментар
-
Коментар
Коментар