IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение

архитектът е в не свяст късо на насдакът
    Архитектът е патрон, скъсява всичко до 1$, после вече ще трябва да купува

Коментар

• Аве... то са ясни нещата, ама това не променя факта, че комбинацията от къс qqq + otm путове се оказа безобразно кежав хедж. Няма как да не призная, че немските колиби от Grand city ме "зарадваха" допълнително. Суровини и благородни метали не помогнаха кой знае колко, а тръби и нафта ме доразкъртиха.

В интерес на истина съжалявам единствено за колибите. Позицията там е изцяло спекулативна.

Коментар

Архитекта е ясен, ама нещо и на мен ми идва в повечко тоя оптимизъм.

Че и банковия сектор как расте..... сякаш оняден не свалиха кредитния рейтинг на цялата им фин. система... хах

Коментар

как мазно вървят нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Смятам, че си прав и затова няма да продавам. Не също смятам и че при такива турбуленции няма голямо значение дали си прав или не. Пазарът в момента се движи ликвидността. Всичко може да се случи.
            как мазно вървят нагоре

Коментар

• Смятам, че си прав и затова няма да продавам. Не също смятам и че при такива турбуленции няма голямо значение дали си прав или не. Пазарът в момента се движи ликвидността. Всичко може да се случи.

Коментар

Имам няколко кеш акаунта, но опции без марджин не мога да си представя да работя. Просто в Лондон опциите са х1000 и си става сериозно натоварване.

А нафтата ме размаза. Един добър пример, че пазарите могат да бъдат паралелна реалност.
                Ако имаш възможност може да добавиш към "мазното", много хора си мислят, че петрол и газ не ни трябва, всичко е позеленяло.

Коментар

• Имам няколко кеш акаунта, но опции без марджин не мога да си представя да работя. Просто в Лондон опциите са х1000 и си става сериозно натоварване.

А нафтата ме размаза. Един добър пример, че пазарите могат да бъдат паралелна реалност.

Коментар

Не се стърпях и продадох няколко априлски пута за Glencore, ако падне под 350. Цената е бонбон. Но малко импулсивно се получи, защото затварям прекалено много капитал. При голям сур, няма значение кое колко струва.
                    С кеш или марджин акаунт оперираш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
                      Ами внимавай да не са колабъл и другото дърво може да дойде от ликвидността. Доколото знам /не директен опит/ при облигациите тънък пазар е по кофти отколкото на обикновенна акция.
                      то в тая среда да ти колнат акцията май е най-доброто дето може да ти се случи доста под par търгуват
                      конкретно Lumn не изглежда много добре не може да се хеджираш с комъна, ако вземеш прифъра, защото е много евтин нагоре може да те пръсне, надолу няма много потенциал
                      Last edited by ceneto; 15.03.2023, 22:35.
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Не се стърпях и продадох няколко априлски пута за Glencore, ако падне под 350. Цената е бонбон. Но малко импулсивно се получи, защото затварям прекалено много капитал. При голям сур, няма значение кое колко струва.
                        Я ни просвети за ДЦК,тата сега че не разбрах какво искаш да кажеш?

Коментар

Кажи сега за ДЦК,тата какво става ?
                          Правиш се на оригинален но стане ли въпрос за детайли се покриваш като мишок ?

Коментар

• Не се стърпях и продадох няколко априлски пута за Glencore, ако падне под 350. Цената е бонбон. Но малко импулсивно се получи, защото затварям прекалено много капитал. При голям сур, няма значение кое колко струва.

Коментар

• Точно Шваб са с рейшио от 171% - имат малко над 315Б експозиция която им носи текущи -14Б при капитал от 8Б. СВБ-то беше с рейшио малко под 100.

Интересно Джеи Пи имат около 620Б експозиция - което си е за мен само потвърджение че това е чудесна възможност да се купи подходящата банка, или застраховател.

Коментар

• Да плачем или да се смеем...
                                Charles Schwab upgraded at Credit Suisse

Credit Suisse upgraded Charles Schwab (NYSE:SCHW) to Outperform from Neutral while cutting its price target to $67.50 from $81.50, noting it anticipates continued client sorting, but the risks appear manageable and nearing their peak based on current forward curves.

Коментар

Working...
                                X